Parduotuvė pagal Kategorijas

OPA544 Galios stiprintuvo modulis Aukštos įtampos ir didelės srovės modulio 2A su apkrovos srovė Variklio ratai Vairo stiprintuvas

Nauja

€24.77

Renginiai:

Modulis yra galios stiprintuvo modulis su didžiausia įtampa 68Vpp.Kai apkrovos srovė yra didesnė nei 2A, įvesties signalas turi būti didesnis nei 500 mVpp.Ji tinka važiuojant aukštos įtampos ir didelės srovės operacinių stiprintuvų, įvairių didelės galios apkrovos, pavyzdžiui, motorinių ratai, ragų ratai, transformatorių, ratai ir pan.Ji taip pat gali sustiprinti trišalio, sinusoidinės ir kvadratinių bangų signalus.

OPA544 modulio pristatymas sąrašą

Fizinio modulis + PDF schema + po pardavimo, techninės paramos + elektrostatinės maišelis pakuotė + atsparus smūgiams porolonas

Patarimai:

(1) modulis sąsaja mūsų parduotuvė yra aiški ir veiklos yra stabili.Prašome atlikti funkcinė patikra pagal atitinkamą eksperimento sąlygas, kartu su schema pateikta mūsų parduotuvėje.

(2) pagrindinių parametrų, šis modulis yra informacijos puslapyje teikiančios PDF informaciją, modulio informaciją; inžinerijos dokumentai nepateikiami, prašome būti aiškus pirkėjas, jeigu yra veiklos problemų, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

(3) Pirkėjų, prieš naudodami modulį, prašome perskaityti informacijos puslapyje šio modulio suprasti, elektros energijos tiekimo ir naudojimo apribojimus, siekiant išvengti žalos modulio dėl netinkamo veikimo.

(4) Mūsų moduliai yra garantuoti, kad nekilnojamojo modulio parametrus, funkcijas ir nuotraukas, ir visi moduliai bus siunčiami po jų nustatymo.

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo po pirkimo, mes atsiųsime informaciją į savo pašto dėžutę Modulio parametrai

Modulio modelis: OPA544

Modulio tipas: žemų dažnių galios stiprintuvo

Įėjimo signalo forma: single-ended

Įvesties įtampos diapazonas: 2Vpp (MAX); paprastai per maitinimo diapazonas

Modulio įėjimo varža: 10K omų

Modulio maitinimo įtampa: ± 10V ~ ± 35V

Modulio tiekimo srovė: ± 4A; didelės išėjimo srovė reikalauja didelių tiekiamos srovės

Modulio išėjimo varža: žemas varža

Išėjimo įtampa diapazonas: 60Vpp (MAX); jei yra teigiamų ir neigiamų 35V maitinimo šaltinis

Išėjimo srovė: 4A (MAKS.)

Galingumas: 30W (MAKS.)

Modulio gauti: 44 kartus; numatytasis pelnas yra 44 kartus, pirmasis lygis yra 11 kartų, antrasis lygmuo-4 kartus, G1 = R1 / R2 + 1, G2 = R10 / R12 + 1

Įvesties kompensuoti įtampa: 1mV (MAKS.)

Įvesties kompensuoti drift: 2uV / ℃ (MAKS.)

Nefiltruota srovė: 125nA (MAKS.)

Įvesties įtampos triukšmas: 35nV√Hz (1KHz)

Modulio svoris: 125 g

Modulio apsauga: nėra; nėra atvirkštinio ryšio apsauga, neribotas srovės apsaugos

Modulio svoris: 125 g

Modulio specifikacijos: 100 * 64 * 42mm; ilgis * plotis * aukštis-PCB dydis

Modulis tampa karšta: yra šilumos šalintuvai (radiatoriai); priverstinio oro aušinimo reikia aukštos srovės

Modulis šildymo veiksniai: įėjimo ir išėjimo įtampa yra per didelė, ar modulis yra sugadintas

Modulio darbinė temperatūra: -40 ℃-+ 75 ℃; pramoninės klasės

Modulio savybės: teigiami ir neigiami power LED indikacija

Naudojimo sritis: mažas signalo stiprinimo, garso signalo stiprintuvas, variklis pavaros, servo stiprintuvas ir kt.

Modulis, sąsajos tipas: SMA signalo signalo įvesties ir išvesties, 5.08 mėlyna galia kortelės vielos laikiklis

Modulio aprašas

OPA544 yra aukštos įtampos ir didelės srovės veikimo, tinka vairuotojo didelės galios krovinius įvairiais stiprintuvais.Aukštos kokybės AKT veiklos stiprintuvo schema ir aukšto išėjimo galia etape yra sujungti vienu mikrovaldiklis.

OPA544 yra apsaugotas vidaus srovės riba ir šilumos išjungimo grandinė.OPA544 jau pramonės standartus ir gali būti lengvai įrengti ant šildymo prietaisas; šilumos kriaukle turi puikią šilumos išsklaidymo efektyvumą.Tinka pavara, garsiakalbių, transformatorių, ratai ir garso stiprintuvą.Ji taip pat gali sustiprinti trikampio banga, sine wave ir kvadratinių bangų signalus.Atsargumo priemonės naudojant modulis

(1) suvartojamos energijos modulis yra didelis, ir elektros energijos tiekimo sistema turi turėti tam tikrą maržą.Rekomenduojama naudoti maitinimo srovė diskų talpa dvigubai didesnė už išėjimo srovė.Modulis gali būti varomas dviguba maitinimo šaltiniai.

(2) siekiant išvengti nereikalingų trukdžių, rekomenduojama naudoti tiesinės elektros energijos tiekimas, elektros energijos tiekimas neturėtų būti didesnis kaip plius ar minus 35V.

(3) rekomenduojama naudoti SMA BNC kabelis tiesiogiai stebėti išėjimo signalo išvesties signalą.Prastas kontaktas, arba prastos kokybės, laidai gali sukelti signalo slopinimas arba pernelyg didelio triukšmo.

(4) SMA uosto yra ne galia, ir mėlyna terminalo blokas turi būti naudojamas.SMA uostas yra už stebėti signalo ir negali užvaldyti.

(5) Dėl didelio elektros energijos suvartojimo ir šilumos gamybos, atkreipti dėmesį, kad ventiliacijos ir šilumos išsklaidymo ilgalaikio darbo, ir pridėti gerbėjai stiprinti šilumos išsklaidymo, jei reikia.

(6) Kadangi modulis turi fiksuoto didinimo ir išorės apsaugos grandinę, rekomenduojama patvirtinti išvesties galia ir amplitudę iki pakrovimo, siekiant išvengti žalos modulis.

OPA544 testas yra taip: maitinimo ±32V sąnaudų amplitudė: 1.8 Vpp galia piko vertė: 60Vpp gali sustiprinti įvairių signalų, efektyvi grupė: DC-70KHz, tinka daugeliui aukštos srovės AC ratai prietaisai. įėjimas:Vpp=100mA Dažnis=1.00 KHz

Dažnai užduodami klausimai

Q: - Tai fiksuoto didinimo?Kaip reguliuoti?

A: numatytasis didinimas modulis yra 44 kartus.Jei jums reikia nustatyti didinimo, tik galite pakeisti rezistorius ant lentos.Originalus varža yra 0805. Skaičiavimo formulė pateikiama parametras informacija.

Q: ar Galima modulis tiesiogiai ratai ritės?

A: modulis gali vairuoti ritė, tačiau vidinį pasipriešinimą, ritės privalo būti didesnė nei 4 omai.Jei jis yra mažesnis nei 4 omai, serija power pasipriešinimas yra būtinas, priešingu atveju modulis gali būti pažeista.

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, vpk usb, garso vu meter, dp5 smsl, "bluetooth" tpa3116, modul stiprintuvo valdyba, tpa3116d2 amplifi valdyba, 300b psvane, aiyima ausies, gryno garso stiprintuvas.

Kilmės KN(Kilmės)
Kanalai 1
Maksimali Galia Vienam Kanalui 30w
spalva juoda
Nužudė Norma 8V/jav
Modelio Numeris OPA544
Galia dažnių juostos plotis 70KHz
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas ElecDemo
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

OPA544 Galios stiprintuvo modulis Aukštos įtampos ir didelės srovės modulio 2A su apkrovos srovė Variklio ratai Vairo stiprintuvas

OPA544 Galios stiprintuvo modulis Aukštos įtampos ir didelės srovės modulio 2A su apkrovos srovė Variklio ratai Vairo stiprintuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti