Parduotuvė pagal Kategorijas

Touch Panel "Huawei" P8 lite Jutiklinis Ekranas Stiklas, Jutiklis skaitmeninis keitiklis Su FPC Flex Kabelis ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

Nauja

€5.61

Touch Panel "Huawei" P8 lite 2015 Jutiklinis Ekranas Stiklas, Jutiklis skaitmeninis keitiklis Su FPC Flex Kabelis ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

Didmeninės : 10vnt/Set, daugiau nei 30% nuolaida nei vieno pirkimo,Paramos mišrios spalvos pirkimas.

Spustelėkite ir žemiau vaizdą :

☞☞☞☞☞☞Dėmesio : Pls išbandyti jį prieš jums ją įdiegti į savo telefoną,ar mes negalime priimti bet kokį ginčą, po.

Po to, kai gavote prekes,jums būtų geriau, nereikia įdiegti prieš bandymą,jūs galite įdėti nuorodą į motininę plokštę ir bandymo pirma, įsitikinkite, kad jis veikia puikiai.jei jums nėra gera, pakeisti LCD,mes rekomenduojame, kad jums rasti profesionalių priežiūros asmuo jį pakeisti.

Skelbimas:

1.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankis yra beveik tas pats, kaip kad ekranų skaičių. 2.Jei ji cann ' t būti naudojamas po to, kai gavote ir išbandyti ekrano,arba jei turite kokių nors problemų, prašome nesijaudinkite,jūs mums gali pasakyti iš karto, o ne palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų,mes jums patenkintas sprendimas ASPS. 3.Jūs galite pasakyti, su mumis, arba palikti žinutę užsakymo, jei turite kokių nors kitų poreikius,mes atsiųsime taip pat jei mes pažadėjo jums.

Žemiau Sąlygos, Garantija:(reikia video ir foto įrodymą)

(1).kai gausite paketą,o pakuotė buvo pažeista.nereikia pasirašyti paketą. (2).Jūs rasti, kai prekė yra sugadinta, kai jūs openning sklypo.rodo atgal lcd,mes turime logotipą atgal. (3).Galite rasti elementą, neturi darbo, kai yra bandymai,o tu ne ją įdiegti. (4).Jums neteisingas spalvas ar modelius. (5).Negavote elementus.

Žemiau Sąlygų Nėra Garantija:

(1).Tu negali patikrinti elementus, prieš ją įdiegti. (2).Ne darbo ar sugadintas dėl netinkamo įdiegimo. (3).Jūs turite naudoti elementus. (4).Negavote paketo, nes jums paliko klaidingą adresą ar telefono numerį.

(5).Produkto viršija garantija laikas---3 Mėnesius.Produktų sugadinta dėl žmogaus priežasčių nėra taikoma garantija.

Aprašymas:

1.Lietimui Ekranas Skaitmeninis Keitiklis.

2.Remontas/Keitimas senų, sulūžusių, krekingo, sugadintas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis .

3.Su Originalų skaitmeninis keitiklis Stiklo, Nėra Negyvų Pikselių, Didelės Kokybės Sandėlyje.

4.Visi prietaisai yra išbandyti vieną prieš pristatymas ir 100% veikia gerai.

5.Supakuota saugiai burbulas.

Komplektą Sudaro:

1pcs * lietimui Ekranas skaitmeninis keitiklis.

Draugiškas Priminimas:

1. Prašome leisti šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas. 2. Prašome patikrinti savo telefono modelį, kruopščiai, siekiant išvengti klaidų perkant.

3.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankis yra beveik tas pats, kaip kad ekranų skaičių.

Ačiū už jūsų pirkimo,nuoširdžiausi linkėjimai.

Žymos: coque y6 2018, atgal atveju "huawei" y6 pro, atveju hauwei p smart plus 2019, naomi, hm67, mi a2 lite red ekranas, xoimi mi a2 lite ekranas, atsarginės dalys huawei p8, coque "huawei" y5, hisense er.

Tipas Jutiklinio Ekrano Skaitmeninis Keitiklis Skydelis
Kokybės Kontrolė Išbandyta dar gerokai prieš pristatymas
spalva Juoda / Balta / Aukso
Po paslaugos Vieną po paslauga
Produkto modelis Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių mobilusis telefonas
Tinka Už "Huawei" P8 lite 2015 m.
tvarkymo laikas Laivas per 24
Dydis 5 inch
Pikselių 1280*720
Ekranas ≥5"
Suderinamos Prekės "Huawei"
Garantija Laikas 3 Mėnesių laikotarpiui(Išskyrus žmogaus priežasčių)
Modelio Numeris ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23
Prekės Pavadinimas OTOZISON

Parašyti atsiliepimą

Touch Panel

Touch Panel "Huawei" P8 lite Jutiklinis Ekranas Stiklas, Jutiklis skaitmeninis keitiklis Su FPC Flex Kabelis ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti