Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 Natūralios Odos Mados Atsitiktinis Sportbačiai Pleištai Kulniukai Skaidres Moterų Sandalai Komfortą Platforma Pusė Šlepetės Moterims, Batai Vasarai

Nauja

€36.02

Dydžių Lentelė

Kulno aukštis: 4cm

Tai ne standartas, JAV dydis.Prašome nuspręsti, batų dydžio, pagal jūsų pėdos ilgis, prašome nuspręsti, dydį, "Google" ar dydžio standartas jūsų šalyje.Pavyzdžiui: Jeigu kreipsitės į MUS 6,mes atsiųsime dydis 37,ji ateina su 23.5 cm kojų ilgis.Jei jūsų kojų yra riebalų arba platus,galite pasirinkti didesnį dydį.

Nors storu dugnu, tai yra labai švelnus Fokusavimas, avalynės ar tilptų patogiai Padaryta lanksčios, lengvos gumos padais Kartų laisvai, be deformacijos

Apie pirkinių bendra problema?

1、Apie Muitinės, Mokesčių Pareigos: užsakymo kaina apima tik prekių kaina ir krovinių vežimo, neapima muitų mokesčių, jei importo muitai ir mokesčiai yra gautos, tai yra atsakingas pirkėjas yra atsakinga ne pardavėjas, prašome perskaityti prieš perkant, (muitinė yra tik nedidelė dalis, didelis konteineris Tikimybė 1%).

2、Patvirtinti, Adresas, Pilnas Pavadinimas, Visi Produktai Bus tikrinami Griežtai Prieš Pristatymas.Mes Laivas Tavo-diena.lts derinama wiht savo adresą, prieš jums mokėti.Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą, pavardę, kuris yra labai svarbus, Ačiū !Prancūzijos pirkėjai, prašome išversti į anglų kalbą užpildyti adresą, ačiū.Prancūzijos adresas Logistikos bendrovės nėra priimti.

3、Apie negalite užklausą logistikos informacijos Galite patikrinti logistikos statusą 17kglobal logistikos informacija tyrimą webstie, ir internete informacijos, turės atidėti 5-10 darbo dienų.

4、Apie logistikos ginčus Sveiki, Draugas Atsiprašome, logistikos problema, nėra kontroliuojamos, mūsų pardavėjų.Mes galime garantuoti tik išduoti metu produktų pristatymo laiką.Mes galime tik padėti jums patikrinti, logistikos statusą.Mes pažadą atvykti į 60 dienų, jei 60 dienų nebuvo arrivved mes jums grąžinti.

5、Apie tai, Kad išskyrus problema, Jei jums kyla kokių nors neįprastų problemų su užsakymu, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums išspręsti problemą.Ačiū, linkėjimai, BUROCH Parduotuvę, Jei kokių nors problemų,prašome nedvejodami tocontact mūsų klientų ervice komanda yra taikomi Europos dydžio.

Žymos: pneumo vyras, fitball xxl, rankinėje 102cm, sado striukė, garbės 128gb, jays critch, jazmin krepšiai, pagalvė lizi, jazmin žiedas.

Item7 moteris šlepetė pantoufle femme
Item6 moteriškos šlepetės vasaros zapatos de mujer
Su Platformomis Taip
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Item10 patogus,lengvas,Ne slydimo,Nešiojami
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Item8 Laisvalaikio bateliai moterims
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Kulno Tipas Butas su
Item4 atsitiktinis paplūdimio bateliai moterys
Elemento Tipas Šlepetės
Item5 moterų vasaros batai moterų šlepetės
Sezonas Vasaros
Taikoma Vieta
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Mados Elementas Bling
Item9 vasaros sandalai mergaitėms moteris
Item2 moterų šlepetės platforma
Pamušalas Natūralios Odos
Batai Tipas Pagrindinis
Vidpadžio Medžiaga PU
Item3 moterų šlepetės pleištai aukštas
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Platformos Aukštis 3-5cm
Prekės Pavadinimas BuMRoch
Item1 moterų vasaros sandalai

Parašyti atsiliepimą

2020 Natūralios Odos Mados Atsitiktinis Sportbačiai Pleištai Kulniukai Skaidres Moterų Sandalai Komfortą Platforma Pusė Šlepetės Moterims, Batai Vasarai

2020 Natūralios Odos Mados Atsitiktinis Sportbačiai Pleištai Kulniukai Skaidres Moterų Sandalai Komfortą Platforma Pusė Šlepetės Moterims, Batai Vasarai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti