Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 Naujas Mados Aikštė saulės akiniai 2177 vyriški ir moteriški akiniai nuo saulės, skaidrus vandenyno akiniai

Nauja

€8.29

Apie Akiniai Nuo Saulės

Saulės akiniai yra savotiška vizija priežiūros produktas, siekiant užkirsti kelią intensyvaus stimuliavimo saulės spinduliai sukelia žalą žmogaus akis.Gerinimo žmonių medžiagą ir kultūros lygį, saulės akiniai taip pat gali būti naudojamas, kaip ypatingą grožio salonų ar asmeninį stilių.

Naudoti bendrąją prasme

Netinkamų dėvėti saulės akinius, yra linkę į akių ligų.Tai nėra būtina nešioti saulės akinius debesuota dienų, patalpų ir kitų tamsių apšvietimo sąlygomis.Kai kurie žmonės nešioti saulės akinius, nepriklausomai nuo to, proga, nepriklausomai nuo intensyvumo saulės, net prieblandoje, vakare, žiūrėti filmus ir TV, kurios neišvengiamai didina naštą akių koregavimo ir sukelti akių raumenų įtampą ir nuovargį, kad regėjimo praradimas, neryškus matymas, ir sunkiais atvejais tokie simptomai kaip galvos svaigimas ir galvos svaigimas įvyks.Kūdikiams ir vaikams su nepakankama vaizdo sistemos vystymąsi, ji nėra tinkama dėvėti saulės akinius.Be saulės akinių stiklo lakštai, atsparumas dilimui kitų saulės akiniai nėra didelis.Vartotojai visada turėtų atkreipti dėmesį į paviršiaus sąlygų, saulės akiniai.Kai dėvėti veikia apibrėžimas, jie turėtų pakeisti jų laiką.

Išlaikymo akiniai nuo saulės

Akinantys saulės akinius, kad jūs aktyvi saulė, todėl nemokamai.Tiesą sakant, akiniai nuo saulės gali atsispirti saulės šviesos, tačiau jos negali atsispirti padarytą žalą, todėl jums turėtų rūpintis juos kruopščiai, siekiant išvengti prarasti veidą.Būdas išlaikyti akiniai nuo saulės yra tiesiog norėčiau, kad išlaikyti akinius.Jums turėtų tapti įpročiu, valymas, krovimas ir saugo akinius nuo saulės.Tačiau akiniai nuo saulės yra dažnai dėvimi, Tuo Tuo ir bus subraižyti, jei nesate atsargūs, taigi yra keletas smulkių detalių jums priminti: Kai akiniai nuo saulės yra sudusęs, nereikia naudoti jūsų nagai pasiimti juos, ji yra lengvai subraižyti paviršių.Kai akiniai nuo saulės yra ne dėvėti, daugelis žmonių bus patogiai pakabinti juos ant savo galvos, apykaklės ar kišenės.Šiuo metu, judėjimo diapazonas kūnas neturėtų būti per didelis, kad būtų išvengta nesilaikantiems arba kenkia jiems.Ar kas nors bus įdėti ją į Rankas maišelį.Siūloma, kad jūs įdėti jį į standųjį akiniai atveju, pirmiausia, ir tada padėkite jį į rankinę, kad nebūtų dėvėti Klavišus, šukos, vario plokštės ir kitų mažų dalykų, arba kurie yra jomis užteršti lūpų dažai ir kitos kosmetikos.Akiniai nuo saulės dėvėti, kad vairuotojai dažnai padėtas ant prietaisų skydelio ar sėdynės be dėvi juos, kuris yra labai blogas įprotis.Akiniai nuo saulės bus kepama iš formos karštas oras, tai ypač pasakytina apie plastikinių rėmų, kurių yra imtasi off automobilio arba saugomi akinius saugojimo dėžutė.Nesvarbu, kur jūs įdėti savo akinius nuo saulės, įsitikinkite, kad prisiminti, kad veidrodžio paviršiaus turėtų atsilaikyti.

Apsaugos akiniai

1. Viena ranka dėvėti bus sunaikinti pusiausvyrą tarp kairės ir dešinės pusių rėmo, todėl Deformacijos.Ji yra rekomenduojama, kad jūs imtis kojas rėmai su abiem rankomis kartu kryptimis palei skruostus.

2. Kai jūs nešioti jį, jūs paprastai sulenkite kairę objektyvas kojos pirmoji, kuri nėra lengva sukelti deformacijos rėmo.

3. Rekomenduojama plauti akiniai su švariu vandeniu ir naudoti audinių sugeria vandenį, ir tada bandyti sunaikinti juos su specialių akinių audiniu.Jums reikia turėti krašto Šilko rėmo viena pusė akinius ir švelniai nuvalykite akinius, išvengti žalos rėmo arba objektyvas, kurį sukelia pernelyg daug pastangų.

4. Kai jums nereikia nešioti akinius, prašome wrap juos su akiniais audiniu ir padėkite juos į akinius, langą.Jei laikinai padėtas, prašome įdėti išgaubto paviršiaus akinius į viršų, kitaip akiniai bus lengva nešioti.Tuo tarpu, akiniai turėtų būti vengiama, ir Repelentus, cleaner tualeto reikmenys, kosmetika, plaukų gelis, medicina s produktai, ir tt ėsdinanti straipsnis kontaktų, vengti ilgalaikio saulės tiesiogiai ir aukštos temperatūros (virš 60 ℃) vietoje, priešingu atveju, ji yra lengva sukelti pablogėjimą, nusidėvėjimo ir spalvos lęšius ir rėmeliuose.

5. Reguliariai eiti į profesinę parduotuvė plastiko padarinių.Deformacijos rėmo bus našta nosį ir ausis, ir lęšiai yra lengvai atpalaiduokite.

6. Nenaudokite akinius intensyvių treniruočių, norint išvengti objektyvo gedimų sukelia stiprų poveikį, todėl akių ir veido žalą; nenaudokite nešioti lęšius, siekiant išvengti regėjimo sumažėjimas sukelia šviesos dispersija; nežiūrėkite tiesiai į saulę ar stiprią apakinti šviesos išvengti akių sužalojimų.

7. Išlaikymo akiniai nuo saulės, akiniai nuo saulės apakinti, kad jūs aktyvi saulė, todėl nemokamai.Tiesą sakant, akiniai nuo saulės gali atsispirti saulės šviesos, tačiau jos negali atsispirti padarytą žalą, todėl jums turėtų rūpintis juos kruopščiai, siekiant išvengti prarasti veidą.Tiesą sakant, būdas išlaikyti akiniai nuo saulės yra tiesiog norėčiau, kad išlaikyti akinius.Jums turėtų tapti įpročiu, valymas, krovimas ir saugo akinius nuo saulės.Tačiau akiniai nuo saulės yra dažnai dėvimi, Tuo Tuo ir bus subraižyti, jei nesate atsargūs, taigi yra keletas smulkių detalių jums priminti: Kai akiniai nuo saulės yra sudusęs, nereikia naudoti jūsų nagai pasiimti juos, ji yra lengvai subraižyti paviršių.Kai akiniai nuo saulės yra ne dėvėti, daugelis žmonių bus patogiai pakabinti juos ant savo galvos, apykaklės ar kišenės.Šiuo metu, judėjimo diapazonas kūnas neturėtų būti per didelis, kad būtų išvengta nesilaikantiems arba kenkia jiems.Ar kas nors bus įdėti ją į Rankas maišelį.Siūloma, kad jūs įdėti jį į standųjį akiniai atveju, pirmiausia, ir tada padėkite jį į rankinę, kad nebūtų dėvėti Klavišus, šukos, vario plokštės ir kitų mažų dalykų, arba kurie yra jomis užteršti lūpų dažai ir kitos kosmetikos.

Žymos: shaoimi tv box, sony a7c dėklas, golf 5 automobilio langą, apkabinti akys rudos, rožinis perukas saldus, rožinė praustuvas, mdf vinilo lankai, telefonai 12 prod, phonecases bts.

Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Oem gali
Stilius Mados
Lęšių Optinės Požymis UV400
UV atsparumo klasės Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Akiniai struktūra Įrašą
Matmenys pavaduotojas
Tinka veido formą Apvalus veidas
Lytis VYRAI
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Lęšio Plotis 66
Lęšio Aukštis 52
Modelio Numeris WM2177
Ar poliarizuota no
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
stilius 0 Universalus
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Elemento Tipas Akiniai
Jėga stiprus

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas Mados Aikštė saulės akiniai 2177 vyriški ir moteriški akiniai nuo saulės, skaidrus vandenyno akiniai

2020 Naujas Mados Aikštė saulės akiniai 2177 vyriški ir moteriški akiniai nuo saulės, skaidrus vandenyno akiniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti