Parduotuvė pagal Kategorijas

Minkštos PU Vienintelis Profesionalus Vyrų Pramoginių/lotynų Šokių Batelius Parctice Salsa Šalies Šokių Batai Juoda /Balta/Raudona Su 4cm Kulniukai

Nauja

€17.17

Aprašymas:

1.Dydis:Matavimai yra maksimalaus dydžio,leisti leist 1.0 cm nukrypimas.

Prašome palyginti mūsų dydžių lentelė su jūsų pėdos ilgis atsargiai ,tks!

2.Spalvos:Juoda

3.Svoris:480Gram

4.Medžiaga:Viršutinė:PU Vienintelis:Zomša

5.Būklė:100% Visiškai Naujas

6.Kulno aukštis: 3,5 CM

Skelbimas:

Jei esate U. S. klientas,mes rekomenduojame jums pasirinkti ePacket kaip laivybos metodą,jums nereikės mokėti už jį.

Jeigu jūs esate didmenininkas, o ne U. S. klientams,mes rekomenduojame jums pasirinkti?EMS, pavyzdžiui, laivybos metodas,jis yra labiausiai ekonomikos laivybos metodą.

Jei jums reikia produktas iš karto,prašome pasirinkti, UPS,DHL,TNT, "FEDEX".Per šių express bendrovių,jūs visada galite gauti produkto laikas .

Grąžinimo Politika:

-Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.Jei elementas, kurį užsisakė yra pažeistas, kreipkitės į mus pirmą kartą.

-Jeigu jums yra nepatenkinamas su merchandises,pls email mus pirmą kartą,mes siūlome grąžinimo arba keitimo (pastaba: mes niekada grįžti, laivybos mokestis)

-Grąžinamoji išmoka bus suteikta po prekės gavimo atgal į mūsų įmonę.

-Ji turi būti grąžinta per 3 dienas nuo gavimo ir tokios pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Jūs turite susisiekti su mumis prieš laivų visus daiktus atgal.

Individualizuotos Paslaugos:

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

-Jei klausimų apie šią prekę,pls nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Mūsų biure laikas yra nuo 8:00 iki 12:00 pm (GMT+8:00)

-Prašome susisiekti su mumis, kad išspręsti visas nelaimingas atvejis, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

-Mažai tikėtinu atveju jums yra nepatenkinti sandoriu,prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

-Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

-Laukiame jūsų atsiliepimų ir pasiūlymų greičiau.

Apie mus:

-SanSha šokių bateliai yra prekės ženklą kinijos SanSha Produktų Co.,Ltd", kaip profesinės šokių bateliai produktų gamintojas.

-Galime pasiūlyti aukštos kokybės įvairaus pobūdžio šokių bateliai.Pavyzdžiui, lotynų,džiazo,baleto šokių bateliai ir kt.

-Mes turime profesionalių darbuotojų ir dizaineriai.Jums bus gauti konkurencingą produktą iš mūsų, mes bus būti geras batų produktų tiekėjas už jus.

-Jei esate susidomėjimą mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis.Mes citata didmeninės kainos ir atsakyti jums artimiausiu metu. -Kviečiame jus susisiekti su mumis ir aptarti detales!Mes jau malonu jums padėti bet kuriuo metu .

Žymos: raudona vienintelis siurblys, kačiukas kulno bateliai su laivapriekio, šokių odiniai batai, atgal kulno raštas, bd šokių grupė batai, raudona vienintelis suede siurbliai, lotynų dancings batai, odiniai šokių bateliai weddiny, lotynų šokių bateliai, bd šokių bateliai vyrai.

Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Lygis Praktika Profesionalus
Vidpadžio Medžiaga EVA
Papuošalai NĖRA
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Padas Medžiaga Guma
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Šokių Batų Tipas Pramoginių/Lotynų Bateliai
Kulno Aukštis Aukštas (3" ir iki)
Išleidimo Data Spring2017
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Pamušalas Medvilnės Audinio
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis VYRAI
Batviršio Medžiaga PU
Atletiškas Batų Tipas Šokių bateliai
Prekės Pavadinimas HROYL

Parašyti atsiliepimą

Minkštos PU Vienintelis Profesionalus Vyrų Pramoginių/lotynų Šokių Batelius Parctice Salsa Šalies Šokių Batai Juoda /Balta/Raudona Su 4cm Kulniukai

Minkštos PU Vienintelis Profesionalus Vyrų Pramoginių/lotynų Šokių Batelius Parctice Salsa Šalies Šokių Batai Juoda /Balta/Raudona Su 4cm Kulniukai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti