Parduotuvė pagal Kategorijas

Įkrovimo Didinamąjį Akinius didinamasis stiklas Su 2 Led Žibintai 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X Magnifiers Galvos montuojamas Skaityti didinamasis stiklas

Nauja

€2.87

Savybės:

1. Keičiamos Objektyvo Konstrukcija: 4 keičiamais objektyvais, su padidinimo nuostatos 1,5 karto, o tai 2,5 karto, 3,5 kartus ir 5 kartus.Objektyvas pagamintas iš akrilo dervos ir paviršiaus kietumo objektyvo pasiekia 5H lygį, kuris yra daugiau dėvėti, atsparus ir patvarus.

2. Reguliuojamo Šviesumo Lygį: yra du šviesumo lygius, kurie gali puikiai šviesos apšvietimo smulkių paviršių.Paspauskite jungiklį ant akinių rėmelio teikti dviejų rūšių ryškumas.

3. Veiksmingos daugkartinio Įkrovimo Baterija gali būti visiškai įkrauta per 1 valandą.Tiesiog prijunkite USB kabelį į galvą padidinamąjį stiklą ir kitą galą į lizdą USB maitinimo šaltinis (pvz., išskyrus USB sienos įkrovikliai, mobiliųjų telefonų krovikliai arba riešo dirželiai), ir ji bus automatiškai mokestis.Sutaupyti pinigų ir energijos, o naudojasi ilgalaikį blizgesį.Jums niekada nereikės pirkti baterijų nebėra!

4. Patogu ir Lengva Naudotis: Ergonomišką akinių rėmas, patogi nešioti, geriau fiksuotojo prieš akis.Šio ekrano užsklandą gali veiksmingai užkirsti kelią kritimo, taigi, ji yra lengviau dirbti ilgą laiką.

5. Didelis Universalumas,: Peržiūrėti ruošinių ar tekstai, išsiplėtusi iki 500% pradinio dydžio didelės raiškos.Puikus rankų didinamojo stiklo, tinka skaitymui, dažymas, laikrodžių taisymo, rankdarbiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Galvos montuojamas didinamasis stiklas

Medžiaga: ABS akrilo optinis objektyvas

Didinimas: 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X

Medžiaga: akrilas ABS

Spalva: balta

Efektyvus objektyvo skersmuo: apie 333mm/13.11 colių, 200mm/7.87 colių, 142mm/5.59 colių, 100mm/3.94 colių

Įtampa: 3.7 V

Svoris: apie 410g

Šviesos šaltinis: 2 LED žibintai

Įpakavimas: dėžutė spalva

Pakavimo Sąrašas:

1*Didinamuoju Stiklu

4*Objektyvo (1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X)

1*USB Duomenų Kabelis

1*Lęšių Medžiaga

1*Instrukcija

Žymos: balta bijia, krepšys longchamp, led turėtojas lupa, skaityti didinamasis stiklas, didinamojo stiklo loupes, didelio padidinimo stiklai led, didinamasis stiklas kortelės 5x, niūrus, didinamąjį akinius magnifiers, metalo magnifyer.

Modelio Numeris Didinamasis stiklas
Su Šviesos Ar Ne Taip
Funkcija 03 Didinamasis stiklas
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Funkcija 01 Galvos Montuojamas Didinamasis Stiklas
Šviesos Šaltinis NĖRA
Funkcija 02 įkrovimo Padidinimo Stiklai
Tipas Didinamąjį Akiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Didmeninė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Stilius dėvėti stilių

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo Didinamąjį Akinius didinamasis stiklas Su 2 Led Žibintai 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X Magnifiers Galvos montuojamas Skaityti didinamasis stiklas

Įkrovimo Didinamąjį Akinius didinamasis stiklas Su 2 Led Žibintai 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X Magnifiers Galvos montuojamas Skaityti didinamasis stiklas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti