Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų Keraminių Gyvūnėlių Geriamojo Fontano Šuniuką Šerti Finansuojančiojo Vandens Fontanai Dozatorius Su Filtrais Katės Šunys Konteinerių 2021

Nauja

€8.32

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės dizainas: katė vandens dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralių maisto kokybės keramikos.Paviršius yra lygus ir be priemaišų, ekologiškai draugiškas ir netoksiškas.Ji nebus išnyks ir po ilgalaikio naudojimo.Tai yra daugiau kaip rankdarbių.

2、Aukštos kokybės dizainas: katė vandens dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralių maisto kokybės keramikos.Paviršius yra lygus ir be priemaišų, ekologiškai draugiškas ir netoksiškas.Ji nebus išnyks ir po ilgalaikio naudojimo.Tai yra daugiau kaip rankdarbių.

3、Vandens dozatorius: Trys teka ugnikalnio fontanai žavėti, gyvūnai, skatinti augintiniai gerti daugiau vandens, ir gali tiekti vandenį į keletą augintiniai, tuo pačiu metu.

4、Didelės talpos: Tai vandens balionėlis talpa 71oz/2.1 L, kuris gali būti augintiniai su pakankamai vandens, skirto augintiniams už 2 savaites ar daugiau gerti.Ji labai tinka artimojo kelionių entuziastai, nes jums nereikia papildyti vandeniu dažnai.

5、Žemas triukšmo operacija: CE sertifikuota IP68 vandeniui siurblys veikia su mažai energijos sunaudojimas 2W.Nereikia nerimauti nerimą jums ir jūsų augintiniui poilsio.

Savybės:

1. Aukštos kokybės dizainas: katė vandens dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralių maisto kokybės keramikos.Paviršius yra lygus ir be priemaišų, ekologiškai draugiškas ir netoksiškas.Ji nebus išnyks ir po ilgalaikio naudojimo.Tai yra daugiau kaip rankdarbių.

2. Vandens dozatorius: Trys teka ugnikalnio fontanai žavėti, gyvūnai, skatinti augintiniai gerti daugiau vandens, ir gali tiekti vandenį į keletą augintiniai, tuo pačiu metu.

3. Dviguba filtravimo sistema: yra putų filtras aplink siurblį, siekiant išvengti naminių gyvūnėlių plaukų ir kitų nešvarumų iš tekančios iš siurblio ir bedpan, kad gautų daugiau deguonies ir šviežumo.

4. Didelės talpos: Tai vandens balionėlis talpa 71oz/2.1 L, kuris gali būti augintiniai su pakankamai vandens, skirto augintiniams už 2 savaites ar daugiau gerti.Ji labai tinka artimojo kelionių entuziastai, nes jums nereikia papildyti vandeniu dažnai.

5. Žemas triukšmo operacija: CE sertifikuota IP68 vandeniui siurblys veikia su mažai energijos sunaudojimas 2W.Nereikia nerimauti nerimą jums ir jūsų augintiniui poilsio.

Specifikacija:

Spalva: balta, mėlyna

Medžiaga: maisto klasės keraminės

Talpa: 2.1 L

Gaminio dydis: apie 24*24*16cm/9.45*9.45*6.30 colių

Pakuotės dydis: apie 28*28*18cm/11.02*11.02*7.09 colių

Medžiaga: maisto klasės keraminės

Talpa: 2.1 L

Bruto svoris: 2.8 kg

Tinka: katės, šunys, triušiai ir kiti gyvūnai

Filtras medvilnės pakeitimo ciklas: Anglies filtrus reikia keisti kas 2-4 savaites, o putų filtrus reikia valyti kas 2-4 savaites, ir keisti kas 2 iki 4 mėnesių, norint gauti geresnę vandens kokybę.

Pastaba: sutrumpinti arba pratęsti, pakeisti ciklą pagal vartojimo dažnumą!

Pakavimo Sąrašas:

Keramikos Vandens Dozatorius*1

Vandens Siurblys*1

Filtras Medvilnės*1

Žymos: katė fontano siurblys, katė fontano vandens, dubuo katė, katė sauso maisto, gato, augintiniai 2021, led katė fontanas, keraminių gyvūnėlių fontanai, lepim, didelis pet fontanas.

Galia 2W
LCD Ekranas Taip
Tipas katės
Su Vandens Dozatorius Taip
Maksimali Galia Kita
Sveiki! Dropshipping
gaminio dydis apie 24*24*16cm/9.45*9.45*6.30 colių
Medžiaga Kita
Laiko Nustatymas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Min Galia 200g
Maitinimo Šaltinis Kita

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Keraminių Gyvūnėlių Geriamojo Fontano Šuniuką Šerti Finansuojančiojo Vandens Fontanai Dozatorius Su Filtrais Katės Šunys Konteinerių 2021

Nešiojamų Keraminių Gyvūnėlių Geriamojo Fontano Šuniuką Šerti Finansuojančiojo Vandens Fontanai Dozatorius Su Filtrais Katės Šunys Konteinerių 2021

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti