Parduotuvė pagal Kategorijas

200kg Reguliuojamas Durys, Horizontalios juostos, Mankšta Namuose, Mankšta Sporto salėje Chin Up, Pull Up Mokymo Baras, Sporto, Fitneso Įranga

Nauja

€17.80

Aprašymas:

Durų Treniruotės Smakro Atsigriebti Horizontalios Juostos, Mokymo, Sporto Salė Naudotis

Specifikacija:

Medžiaga:Plienas

Spalva:Juoda + Sidabrinė

Dydis:

60-100m / 23.6-39.4 į

83-130m 1 31.51.2 į

100-150m / 39.4-59.1 į

Savybės:

1. Sporto SALĖ-PAVYZDŽIUI, TRENIRUOTĖS— tai puikus papildymas bet sporto rutiną, viršutinė kūno stiprumo ir atspalvių.Sukurkite savo rankų, krūtinės, core & back naudojant šį cinkavimas baras.Mėgaukitės komfortą sporto salę namuose su šiuo geriausia traukti baras.

2. UNIVERSALUS PANAUDOJIMAS — Naudoti įvairių pratimų, – pull ups, chin ups, kabo kojos pakyla,sit ups ir atsilenkimai!Tai yra lengviau pridėti daugiau variantų, kaip jūs įgyti stiprybės.Šis duris, patraukite juostoje taip pat gali būti naudojama įvairių vietų.

3. LENGVAS MONTAVIMAS— tai paprasta įrengti – tereikia atsuktuvo!Tiesiog varžtą ant gumos-ribotuvas ant durų rėmo ir pasukite juostoje pagal laikrodžio rodyklę, kol baigsis baras presai sandariai nuo durų rėmo.

4. TVIRTĄ ir SAUGŲ DIZAINO — Sunkiųjų "chrome",-plieno juosta & kelis įsukite stovai suteikti saugumo, stabilumo dar siūlo lankstumą judėti atsigriebti rėmas lengvai skirtingų aukščių.Non-slip & extra-long putų spaustuvai, suteikti mūsų atsigriebti baras su rankena & komfortą sumažinti rankų nuovargio.

Komplektą Sudaro:

1 x Durys, Horizontalios Juostos

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: Pritaikymas, tinka įrengti, gimnastikos įranga, baras traukos, sportas viršų, baras atsigriebti, domyos multi sporto salė, jenga bokštas, namų traukinio, baras traukti.

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Durys, Horizontalios Juostos

Parašyti atsiliepimą

200kg Reguliuojamas Durys, Horizontalios juostos, Mankšta Namuose, Mankšta Sporto salėje Chin Up, Pull Up Mokymo Baras, Sporto, Fitneso Įranga

200kg Reguliuojamas Durys, Horizontalios juostos, Mankšta Namuose, Mankšta Sporto salėje Chin Up, Pull Up Mokymo Baras, Sporto, Fitneso Įranga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti