Parduotuvė pagal Kategorijas

ZUOYA PBT Keycaps Double Shot Apšvietimu Pudingas Keycap Rinkinys su Kamščiatraukis, "PASIDARYK pats" Cherry MX Žaidimų Mechaninė Klaviatūra Juoda/Balta

Nauja

€20.48

Produkto Klausimais

【Pudingas Žaidimų Keycaps:】Dviejų sluoksnių spalvų dizainas keycap, su RGB klaviatūros rodyti daugiau apakinti RGB lempos poveikį. 【Kietas ir Patvarus】, Kad keycaps yra pagaminti iš dvigubo kulka PBT medžiaga, ne lengva nešioti ir puikiai liesti. 【Paprastas Montavimas】, Kad keycap su pagrindiniais kamščiatraukis, tiksliai tinka dizainas, leidžia lengvai ištraukti ir pakeisti jį. 【Plačiai Suderinama】klaviatūros keycap yra 104 klavišai, Suderinama STANDARTO MUMS IŠDĖSTYMAS mechaninė klaviatūra (87keys, 104keys ir 108keys)(Šilta Patarimai: Šis produktas nėra klaviatūros,nestandartinių MUMS IŠDĖSTYMĄ, kai kuriuos klavišus nėra suderinamos & klaviatūros daro ). 【Puikus PC Žaidimų】 Permatomas keycap didina RGB efekto, klaviatūros, kurti žaidimo atmosferą, puikiai palietus jaučiasi, leidžia jums pasinerti į žaidimą .

ĮSPĖJIMAS:

Kai kurios didesnės keycaps, pvz., Skirtuką, Caps lock, Shift, Atgal, Vietos, ir Enter, gali turėti tam tikrų nuokrypių.

Žymos: gk61 klaviatūra, juodos kepurės keycaps, custom keycap, klaviatūros mechan, pagrindiniai bžūp kamščiatraukis, lqs žaidimų pelės, blue cherry mx, kawaii keycap, klaviatūros keycap, keycap pbt.

Mechaninė Klaviatūra Keycaps
Pakuotė Taip
Produkto Tipas Keycaps
Kalbos lietuvių
Prašymas Numeris
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Prekės Pavadinimas zuoya
Modelio Numeris Keycaps
Sąsajos Tipas USB
Stilius STANDARTAS
Riešo Parama No
Veikimo Stilius Mechaninė
Tipas Laidiniu
Klaviatūra Standard 104 Klavišai

Parašyti atsiliepimą

ZUOYA PBT Keycaps Double Shot Apšvietimu Pudingas Keycap Rinkinys su Kamščiatraukis,

ZUOYA PBT Keycaps Double Shot Apšvietimu Pudingas Keycap Rinkinys su Kamščiatraukis, "PASIDARYK pats" Cherry MX Žaidimų Mechaninė Klaviatūra Juoda/Balta

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti