Parduotuvė pagal Kategorijas

Derliaus Žalvario GARUDA Pakabukas "PASIDARYK pats" Keychain žiedas, Pakabukas Feng Shui ornamentu Miniatiūriniai Montavimo Keychain Pakabukas Priedai p3279

Nauja

€3.54

Visų pirma,ačiū už jūsų aplankyti mūsų parduotuvės , jūs privalote būti nuostabios, jei jūs pakabinti mūsų parduotuvėje.

mes turime daug skirtingų žaislų,gyvūnų modelius, žaislus , ir mes turime pasiūlyti geriausia kaina su geriausios kokybės.

aprašymai:

Medžiaga: žalvaris , paviršiaus šviesą gydymas

dydis: apie 4.5x3.8cm

Procesas: Kiekvienas iš mūsų produktai yra garantuotas turi būti visiškai rankų darbo, tikslumo poliruoti, ranka tempti, ir kiekvienas procesas yra griežtai tikrinami dėl produkto kokybės.

daugiau prekių rasite mūsų parduotuvėje

pastabos:

1. Dropshipping yra palaikomi.prašome jums tiesiog maloniai palikti žinutę lašas laivybos jūsų užsakymą,mes išsiųsti prekę be sąskaitos faktūros ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2.Jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atidarydami ginčo ar palikti ne-gera apžvalga.Mes darome viską, kad reslove problemas,grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų.

Žymos: feng shui pakabukas, pixiu, vabzdžių gaudyklė, feng shui medis, dekoro feng shui, feng shui prizmę, antikvariniai daiktai, pixiu žiedas, miniatur namas, žalvario pav..

Prekės Pavadinimas XFFox
Stilius Pietryčių Azija
Medžiaga Metalo
Temos Budizmas

Parašyti atsiliepimą

Derliaus Žalvario GARUDA Pakabukas

Derliaus Žalvario GARUDA Pakabukas "PASIDARYK pats" Keychain žiedas, Pakabukas Feng Shui ornamentu Miniatiūriniai Montavimo Keychain Pakabukas Priedai p3279

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti