Parduotuvė pagal Kategorijas

Maudymosi Kostiumai Moteris "Europa 2020" Push Up String Bikini Komplektas Plius Dydis XXL Blizga Maudymosi Kostiumėliai, Brazilijos Biquini Vasaros Paplūdimio

Nauja

€8.77

2020 Naujas Moterų Bikini komplektas Push Up Derliaus Taškų maudymosi Kostiumėliai, Dviejų dalių Push-up maudymosi kostiumėlį Moterų Maudymosi kostiumą Bandeau Didelio Dydžio Nemokamas Pristatymas

Patarimai

Tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus , ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas

1. Tvarkymo Laikas paprastai yra 5-7 darbo dienas organizuoti vežimą dėl didelio kiekio užsakymus kasdien. 2. NEMOKAMAS Pristatymas visame Pasaulyje ePacket, China Post, ir pristatymo trukmė paprastai imtis 20-30 darbo dienų.

Susisiekite Su Mumis

Jeigu turite kokių nors neaiškumų, dydį, atrankos ar dar ką nors , nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu ir mes padarysime viską, kad tarnauti jums ir nuolat teikti visapusišką paramą.

Grįžta & Exchange", galite susisiekti su mumis grąžinimo ir keitimo prekes per 7 dienas po pristatymo, jei esate nepatenkinti punktas dėl neteisingo dydžio buvo išsiųstas arba kokybės faktorius.

Skelbimas:

Grįžo daiktai turėtų būti be Unworn, Nesugadinta ir Unwashed .

Atsiliepimai

Jei turite minutę palikti teigiamą atsiliepimą mums apie pasiūlymą ir paslaugų produktas, būtume labai dėkingi.Jūsų atsiliepimai yra gyvybiškai svarbi mums pagerinti mūsų naudotojų patirtį, produktų kokybę ir klientų aptarnavimą.

Žymos: 2020 bikini moteris, puikus maudymosi kostiumėlį, 2021 maudymosi kostiumėlį, suknelė moterims xxl, maudymosi kostiumėlis moterims, maudymosi kostiumėliai, pilvo maudymosi kostiumėlį, aukštos waise bikini, vienas piec maudymosi kostiumėlį, niūrus.

Modelio Tipas dryžuotas
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Prekės Pavadinimas ZAFUAZ
Paramos Tipas Underwire
pardavimas Didmeninė mažmeninė Lašas Laivybos nemokamai
Sezonas Vasaros Bikini push up ruched
Metų 2020 Nauja siunta maudymosi kostiumėliai
Prekės Stilius Bikini komplektas, Maudymosi kostiumą
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moterų plaukimo kostiumas
Savybės Polkos taškelių,peteliškė,Rose red
Juosmens Vidurio Juosmens
Medžiaga Terylene
Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Numeris 2020 Naujas Moterų Bikini komplektas Push Up Gradientas Derliaus Taškų
dizainas Paplūdimio rankšluosčiai
Su Pad Taip
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Dizainas Dviejų vienetų Bikini komplektas

Parašyti atsiliepimą

Maudymosi Kostiumai Moteris

Maudymosi Kostiumai Moteris "Europa 2020" Push Up String Bikini Komplektas Plius Dydis XXL Blizga Maudymosi Kostiumėliai, Brazilijos Biquini Vasaros Paplūdimio

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti