Parduotuvė pagal Kategorijas

3m/5m Muzikos Instrumentas Kabelis Aukštos Shield Išskirtinį Pintas Striukė Garso Kabelį, Laidą su Tiesiai į stačiu Kampu

Nauja

€7.12

Ypatybė:

Ggiant ASC-30-3 yra muzikos instrumentas, kabelis, aukštos kokybės tembras tranmission.

Didelis Skydas ir Tylus: su 99% vario vielos spiralė skydas, nereikia nerimauti erzina baltas triukšmas ir elektros srovės garsą.

Išskirtinį tinklelio išvaizda, o privalumas, geresniam elastingumą , kabelis yra gražus ieško ir geros dilimo, atsparumas

Tiesiai į L formos kištukas forma, 1/4 colių metalo jungtys užtikrina saugaus ryšio bet muzikos instrumentai, nėra lengva nutraukti ir patvaresni.

Platus Pritaikymas: tinka maišyti condole, vairo stiprintuvas, mikrofonas, pedalas poveikį, ekvalaizeris, elektrinė gitara ir kita elektroninė įranga.

Specifikacija:

Gamintojas: Ggiant

Modelis: ASC-30-3

Spalva: Mėlyna Tinklelio

Jungtis: Nikelio-Cinko Lydinys

Kabelis Skydas: 99% Vario Vielos Spiralė Skydas

Dirigentas Indikatorius: AWG24

Jungties Dydis: 6.35 mm

Kištuko Forma: S/L

Kabelio Ilgis: 5m / 16,4 ft

Pakuotės Dydis: 25 * 10 * 2.5 cm / 9.8 * 3.9 * 1in

Pakuotės Svoris: 300g / 10.6 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * 5m Priemonė Kabelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: kabelio rocksmith, akordas ukulėle, laidas priemonę 20, rocksmith kabelis garageband, jack maišytuvas, gitara nerūdijančio plieno, male kabelio priemonė, realtone rocksmith kabelis, audio jungtis maišytuvas, ts priemonė kabelis.

Tipas Garso Kabelį
Modelio Numeris Ggiant ASC-30-3
Kištuko Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3m/5m Muzikos Instrumentas Kabelis Aukštos Shield Išskirtinį Pintas Striukė Garso Kabelį, Laidą su Tiesiai į stačiu Kampu

3m/5m Muzikos Instrumentas Kabelis Aukštos Shield Išskirtinį Pintas Striukė Garso Kabelį, Laidą su Tiesiai į stačiu Kampu

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti