Parduotuvė pagal Kategorijas

Belaidžiu Lavalier Atvartas Mikrofonas MIKROFONO Sistema, laisvų Rankų įranga Imtuvas Siųstuvas MUMS.už "iphone", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi mobilusis telefonas

Nauja

€10.72

Aprašymas:

Savybės:

1. Aišku, garso kokybė: Aukštos kokybės garso ir vaizdo perdavimo, aišku, balso ir be grįžtamojo ryšio, be iškraipymų.Tai lavalier bevielis mikrofonas skirtas vokalinių naudoti gyvų pasirodymų, garso stiprinimas.

2. Lengva nustatyti: Plug and play lengva naudoti.Tiek siųstuvas ir imtuvas, maitinami akumuliatoriai.Prijunkite ausinę-mikrofoną arba atvartas mikrofoną į mikrofono lizdą iš bodytransmitter, įjunkite mini imtuvas ir bodypack siųstuvas, esate pasiruošę eiti.Atvartas mic arba laisvų rankų įrangos mikrofonas leidžia laisvų rankų, jūs galite turėti pristatymas medžiagų su jūsų rankose.Mic tūris gali būti pakeistas iš siųstuvo ir ramiai.

3. Pasirenkami dažniai: sistema turi 25 pasirenkami UHF dažnių, mažiau linkę į elektros prietaisų trikdymo ir siūlo stabilų signalo perdavimo.Veikimo diapazonas gali būti iki 100 metrų matomumo.Kiekvieno bevielio mikrofono vienetas buvo nustatyti unikalų ID kodą, kad galima daug kartų naudoti bevielis mikrofonas tuo pat metu.Praleisti keletą minučių pasirinkite labiausiai tinkamą dažnį, prieš naudodami šią sistemą.

4. Visiškas suderinamumas: Šis nešiojamas imtuvas šiame belaidė laisvų rankų įranga / lavalier microphone sistema yra 6.35 mm (1/4"") produkcija, galėsite prisijungti į bet kurį iš jūsų garso sistemą, pavyzdžiui, PA, maišytuvai, kolonėlės, stiprintuvai ir karaoke mašinos su 6.35 mm (1/4"") mikrofono įvestis (ne line in arba aux-in).Ji taip pat palaiko garso įrašymą iš iPhone/Andriod išmaniųjų telefonų, planšetinių ir nešiojamųjų kompiuterių, naudojant atitinkamus adapterius.

5. Multi-naudoti applicatons: Idealiai tinka gyvų pasirodymų, pavyzdžiui, bažnyčios, vestuvės, prezentacijos, mokykla vaidina, mokymai, visuomenės speakings, interviu ar garso įrašymas

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

- Dažnių diapazonas: 627.00 MHz - 655.8 MHz

- Debug režimas: Dqpfsk

- Dažnių diapazonas: 30 Hz -18 KHz +-3 dB

- UHF dažnių skaičius: 25 (automatinis derinimas)

- Signalo ir triukšmo santykis: 96 dB

- Baterija: integruota ličio baterija

Mikrofonas Volume Control:

LCD ekranas Bodypack siųstuvas rodo dažnį, mikrofono garsumą, taip pat apie baterijos įkrovimo lygį.Keisti mikrofono garsumą ir dažnumas nuo Bodypack siųstuvas yra lengva.Tiek Bodypack siųstuvas ir nešiojamų mini imtuvas maitina daugkartinio įkrovimo baterijas.

Pakuotė:

1* Nešiojamų Mini Imtuvas

1* Bodypack Siųstuvas

1.* Mikrofonas (Lavalier microphone ar laisvų Rankų įrangos mikrofonas)

1* USB įkrovimo kabelis

1* 6.35 mm iki 3,5 mm adapteris

1* Naudotojo vadovas

Žymos: kamera microfone, Pop Filtras Skydas, bm 800 isk, bluedio bluetooth mikrofonas, suknelės comica, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, sistemos konferencijos, microphon, grupė mikrofonas, mobil telefono.

Rinkinys Tipas Siųstuvas Rinkiniai
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas centechia
Modelio Numeris Mikrofonas
Stilius Lavalier Microphone
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Komunikacijos Laidiniu
Naudoti Konferencijos Mikrofonas
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Belaidžiu Lavalier Atvartas Mikrofonas MIKROFONO Sistema, laisvų Rankų įranga Imtuvas Siųstuvas MUMS.už

Belaidžiu Lavalier Atvartas Mikrofonas MIKROFONO Sistema, laisvų Rankų įranga Imtuvas Siųstuvas MUMS.už "iphone", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi mobilusis telefonas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti