Parduotuvė pagal Kategorijas

ZHIQIU -60-+60 Laipsnis Adustable Kamieninių Dviračių Šakės Extender " Dviračio Rankenos Pakilti Apkabos, Aliuminio Lydinio Head Up Adapterio Lankstus

Nauja

€15.21

Nemokama trys raktai ir 5MM aukštos tarpiklis!Maksimalus aukštis padidinti:

90 mm ilgio, didžiausias padidėjimas yra apie 5 cm.

110mm ilgio, didžiausias padidėjimas yra apie 7 cm.Pranešime,Jei jūsų rankenos skersmuo 25.4 mm (1 "), prašome pasirinkti, kamieno skersmuo 25.4 mm (1 ").Jei jūsų rankenos skersmuo 31.8 MM(1.25"), prašome pasirinkti, kamieno skersmuo 31.8 MM(1.25"), Šis KODAS yra naudojamas su rankenos skersmuo 31.8 MM(1.25").Jei jūsų rankenos skersmuo 25.4 MM(1"), prašome pasirinkti kitą SKU.Medžiaga:6061 Aliuminio lydinio.CNC apdirbta, kaltinius lydinio konstrukcija, didelės stiprybės. 4-Kryptis Reguliuojamas,Svoris: 260g Mes mylime savo klientus, mes, mėgsta bendrauti.Jei turite kokių nors problemų ar klausimų apie mūsų produktus arba pristatymo laiką, tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti per 24 val. Pranešime,Jei jūsų rankenos skersmuo 25.4 mm (1 "), prašome pasirinkti, kamieno skersmuo 25.4 mm (1 ").Jei jūsų rankenos skersmuo 31.8 MM(1.25"), prašome pasirinkti, kamieno skersmuo 31.8 MM(1.25")

.Į ZHIQIU Comp-stiebas yra 3D šaltojo kalimo ir pagaminti iš aliuminio.

Svarbi Pastaba:

★ Prašome patvirtinkite, jums nebus jaustis nesaugi su elementą, kai žirgais.

★ Jei elemento su atskirtas varžtai, nestabili (unfirm) ar kitų klausimų, tiesiog susisiekite su mumis išspręsti.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinio 6061

Spalva: Juoda

Svoris: 260g

Rankenos skersmuo: 31.8 mm (1.25") arba 25.4 mm(1")

Priekinės šakės stiebo skersmuo: 28.6 mm (1-1/8")

Reguliuojamas kampas: -60° ~ 60°

Skylės vidurio tarpai: 100mm

Svečių atsiliepimus, tikiuosi, kad padės savo pasirinkimą.

★Spynos su zigzago rūšies fiksavimo gabalai, kad dauguma aukščio stiebų turi.Nustatyti, kad jis vieną kartą ir pamiršti apie tai.Jis puikiai veikia.Mano žmona turi įdėti 700 mylių autorystė be patikslinti arba retightening nieko.

★Dėmesio!Šis įrenginys turi "griovelius" už kiekvieno kampo pozicijos, tai yra NE dėl skalę.Įsitikinkite, kad jums gauti kirpimo teisingai prieš jūsų priveržkite jį, arba galite sugadinti klasės nustatymas.Jei jums nereikia gauti žingsniu nustatymas teisingas, rankenos bus vinguriuoti vis tiek nedaug.

★ , Nes aš jau turintys peties skausmas, aš norėjau, kad mano barai aukštyn ir sumažinti įtampą.Kadangi aš nebuvau tikras, kas padėtis būtų teisinga, arba kaip ilgai aš susiduria su tai, ką aš norėjau reguliuojamas stiebas.Jis yra sunkesnis, nes ji turi, kad bendras į jį.Ji, žinoma, (iš tikrųjų dviejų dydžių) hex raktai įdiegti ir pritaikyti.Tai nereiškia, kad išardymas rankenos ir aš NE reikalauti papildomų tarpiklio žiedai stiebo.Taigi, aš galėjau ją įdiegti save, be komplikacijų.

★Aš nemanau, kad jūs galite įveikti šią kainą.Aš užsisakiau 110mm su 25.4 mm rankenos apkabos.Padėkite jį ant mano Giant Revel.Puikiai!

Žymos: bmx vairo stiebo, violetinė kamieninės, Dviračių Kamieninių Varžtas, dviračio rankenos pritvirtinimas, mtb stem, šakės stiebo, dviračių galva, mercedes-benz šokas, dviračių šakės stiebo pratęsti, dviračio balnelio suspension.

Rankenos Apkabos Skersmuo 31.1 - 32.5 mm
Stalo Spaustukas Skersmuo 28.6 mm
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Ilgis 90mm 110mm

Parašyti atsiliepimą

ZHIQIU -60-+60 Laipsnis Adustable Kamieninių Dviračių Šakės Extender

ZHIQIU -60-+60 Laipsnis Adustable Kamieninių Dviračių Šakės Extender " Dviračio Rankenos Pakilti Apkabos, Aliuminio Lydinio Head Up Adapterio Lankstus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti