Parduotuvė pagal Kategorijas

RANKŲ DARBO LAZURITAS SRITYJE AMETISTAS ORGONE PIRAMIDĖS 60MM

Nauja

€22.83

RANKŲ DARBO LAZURITAS SRITYJE ORGONE 60MM

Medžiagos: Lazuritas Krištolo Rutulys,Ametistas,Aukso folija,Dervos Puikus Chakra darbą, Reiki gydymo, crystal tinklai, namo, biuro dekoras, dovanos, ir dar daugiau!Bazės Dydis: Apytiksl.6cm Patikrinti, žemiau Krištolo savybes: Lazuritas akmuo kristalas taip pat yra sujungtas į saulės energijos savo aukso intarpai iš Pyrite, kuris padeda subalansuoti saulės rezginio čakra ir trečiosios akies čakra.Kai šie du energijos centrų yra harmonija, tai susilieja savo asmeninių troškimų dievišką valią.Integruoti Lazuritas akmuo kristalas reiškia, į savo kasdieninį gyvenimą, suteiks jums galimybę spindi savo šviesa į pasaulį su savimi ir autentiškumą.Gydant maketai, mes rekomenduojame pateikti Lazuritas akmuo, ant trečiosios akies čakra, kuri yra įsikūrusi tarp antakių.Kaip jums susisiekti su savo energijos, pradėti vizualizuoti tyra šviesa teka per jūsų kūną ir prisijungti su savo sielos tikslu.Jūs taip pat gauti papildomos naudos, savo raminančią energiją, atpalaiduojantis įtampą savo apatinę kaktos.Ametistas gydomųjų savybių yra taip gausiai, kaip akmuo pati.Manoma, daugiausia kaip apsauginis akmuo.Kaip tai susiję su karūnos čakra, ji yra naudinga, apvalyti protą ir kliringo jis neigiamas mintis.Tai apima negatyvumo, stresas ir nerimas, kuris yra, kodėl daugelis medituoti ametistas taip, kaip atsikratyti save, kad tamsoje.Ametistas gydomųjų savybių yra ypač naudinga dėl su darbu susijusio streso, nes akmuo yra taip pat susijęs su gausa, todėl mažinant streso, o sklindantys gerovę.Į ametistas savybių, kurios padeda intuicija ir ryšių, taip pat gali būti taikomas, siekiant padidinti darbo efektyvumą. *Kiekvienas kristalų akmuo turi unikalios formos ir spalvos,piramidės yra rankų darbo gaminiai,todėl gali ir būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukas rodyti.

Pastaba 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Prašome įsitikinkite, kad jums nebus tai prieš mokėti. 3.Nes tai yra rankų darbo dervos gaminys,todėl jis yra normalus, jis turi keletą visiable burbulas.

Žymos: rankų darbo, metalo, 60mm bžūp varantys, tourmalin, krištolo rutulys, religinių piramide, piramidė, chakra piramidės, piramidės orgonit, akmuo ametistas, crystal piramidės.

Medžiaga Natūralus Akmuo
Elemento Plotis 6cm
Modelio Numeris ORG213
Elemento Ilgio 6cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Aukštis 6cm
Prekės Svoris 200g
Produkto Savybės rankų darbo

Parašyti atsiliepimą

RANKŲ DARBO LAZURITAS SRITYJE AMETISTAS ORGONE PIRAMIDĖS 60MM

RANKŲ DARBO LAZURITAS SRITYJE AMETISTAS ORGONE PIRAMIDĖS 60MM

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti