Parduotuvė pagal Kategorijas

Vibruojantis Penio Žiedas, skirtas Poroms, Vyrams Gaidys Žiedas Vibratorius, Įkraunamas Clit Stimuliatorius Massager Sekso žaisliukai Vyrams

Nauja

€11.95

❤Multi-purpose: Specialiai sukurta siekiant padidinti kietumas ilgiau, Ne tik gali būti naudojamas kaip puikus vyras gaidys žiedas , bet taip pat mini massager už klitorio stimuliacija.

❤Abipusis Malonumas :Vibracija, gaidys žiedai yra nuostabus, ne teikti tarpusavio malonumo miegamajame, kad bendr. kulminacija realybe su mūsų super-orgasmic Vibracija Gaidys Žiedas.

❤Galingas Variklis: Stiprus variklis su 9 greičio režimais, kurie leidžia patirti įvairių lygių seksualinį malonumą,Vibruojantis Gaidys Žiedas taip pat gali būti intensyvus klitorio stimuliacija jai, dalintis džiaugsmu ir paruošti savo aktyviausia orgazmas kada nors!

❤ Įkrovimo ir Vandeniui : Greitas įkrovimas ir ilgalaikio naudojimo suteikti jums pastovaus srauto stimuliacija,todėl jums niekada nereikės medžioti baterijų vidurio naudoti,Ir, atsparus vandeniui reiškia, kad jūs galite plauti vibruojantis gaidys žiedas pagal bakstelėkite.

❤ Stebuklas Dovana: Lengva atlikti, vibruojantis gaidys žiedas yra nuostabus pasirinkimas jubiliejų/gimtadienį/svarbu dienų, dovaną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Dydis(maks.): 88 * 42 * 26mm;

Skersmuo:30mm;

Vibracijos Režimai: 9;

Garso Lygis (max): 40dB

Vartotojo Trukmė: 1,5 val.;

Atsparus Vandeniui: Atsparus Vandeniui

✔ USB Įkrovimo,ne baterijas reikia, trunka 1.5 valandos.

Greitas įkrovimas ir ilgalaikio naudojimo suteikti jums pastovaus srauto stimuliacija, todėl jums niekada nereikės medžioti baterijų viduryje naudoti.

Paprastai ji trunka 3hrs būti visiškai įkrauta , tada gali dirbti apie 1,5 valandos ant kiekvieno visiškai nemokamai.

✔ Nuostabus pasirinkimas kaip svarbi diena dovana.

Prabangių dovanų dėžutė pakuotės ir lengvai atlikti, puikus pasirinkimas kaip jubiliejus/gimtadienio/svarbių dienų, dovaną.

Duoti savo meilužio geriausia dovana, kad jūsų lytinį gyvenimą daugiau harmoninga.

✔ Nešiojamą Dydį ir Mėgautis juo bet Kur

Mažas ir lengvas nešioti, klitorio stimuliatorius, mini ir nešiojamų, Džiaugtis laime su savo partneriu, bet kuriuo metu

✔ Diskretiška pakuotė.

Jūsų privatumas yra mūsų prioritetas, mes siūlome geriausias privatumo apsaugą, mes išsiūsime jums diskretiška pakuotė.Niekas bus žinoti, kas yra jūsų sklypas ir jūsų užsakymas yra tavo akyse tik.

Komplektą sudaro:

1* Vibruojančio gaidys žiedas poroms

1* USB Įkrovimo kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, vyras bdsm, mano sekso žaislai, gėjų seksas, sekso žaislas, žiedas, analinis, vyrų megztinis, lytis, gaidys.

Suaugusiųjų Sekso žaisliukai vyrams
Seksualinio Pobūdžio No
Įkrovimo Gaidys Žiedas
Už porą Varpos žiedas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas SEAFELIZ
Vibratorius Clit skatinti

Parašyti atsiliepimą

Vibruojantis Penio Žiedas, skirtas Poroms, Vyrams Gaidys Žiedas Vibratorius, Įkraunamas Clit Stimuliatorius Massager Sekso žaisliukai Vyrams

Vibruojantis Penio Žiedas, skirtas Poroms, Vyrams Gaidys Žiedas Vibratorius, Įkraunamas Clit Stimuliatorius Massager Sekso žaisliukai Vyrams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti