Parduotuvė pagal Kategorijas

Piniginės Vyrams Ilgas Užtrauktukas Natūralios Odos Piniginės Vientisos Spalvos Vyriškos Verslo Sankabos Mobilusis Telefonas, Piniginė Big Talpos Kortelės Turėtojas Piniginės

Nauja

€8.41

modname=ckeditor

Prekės ženklas

ANT ŠEIMOS

Modelis

AFW017

Dydis

L19.5cm*W10.5cm*H2.5cm

Spalva

JUODOS SPALVOS; KAVOS

Medžiaga

Composite Karvės Oda

Vidaus struktūrą

2 Pastaba Kamera; 8 Kortelės Laikiklį; 1 Interjero Užtrauktukas Kišenėje; 2 Interjero Lizdas Kišenėje; 1 Mobilųjį Telefoną Kišenėje; 1 Vidaus patalpas, Nes skirtingus matavimo metodus, gali būti, dydis 1-2cm paklaida.Dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek skiriasi spalva.

Šios piniginės medžiagos pasirinkimą aukštos kokybės Kompozicinės odos karvės odos.Aukščiausios kokybės, išskirtinį kūrinys, didelės talpos.Žemos kainos.Mados verslo stilius.Klasikinis ir madingas.Jei norite suteikti sau dovaną, Ar jūs norite suteikti jai draugo.Tai geras pasirinkimas!!!Pasirinkti jį, jums bus ne apgailestauju jį.Prieš mes laivas, mes atidžiai patikrinti kokybės produktas.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti aukštos kokybės, puikus produktas.

Mes priimame tik Tavo-diena.lt Sąlyginio mokėjimo įskaitant Vizų Kredito kortelės, MasterCard Kredito Kortelės, Western Union ir kitos mokėjimo galimybės.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po pateikimo tvarka, arba jūsų užsakymas bus uždarytas.Jei norite mokėti PayPal, prašome susisiekti su mumis.

Kinija Paštu, Oro Paštu (Nemokamas Pristatymas visame Pasaulyje): Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą tikslią pašto kodą.Mes galime išsiųsti į P. O. Box adresas ir APO/FPO adresą.Prašome reikia pažymėti, kad jūsų sklypas yra registruotas paštas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. 90% paketas bus pristatytas į 9 - 25 dienomis.Jis trunka iki 45 dienų (Rusija 60 dienų) kartais.Mes siūlome visą grąžinamąją išmoką, jei jums nereikia gauti savo užsakymą 60 dienų.Express Pristatymas (Plius Mokestis): Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą tikslią pašto kodą ir prisiliesti telefono numerį.P.O.Box adresas ir APO/FPO adresas nėra su express pristatymas.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos kaina neįeina ny importo mokesčius, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes priimame grąžinti per 7 dienas po to, kai jūs gaunate užsakymą.Pastaba: Pristatymas ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Prašome palikite savo Tavo-diena.lt ID ir Telefono numerį grįžo sklypo taip, kad mes galime efektyviai.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes esame pasirengę dirbti kartu ir išspręsti visas problemas!Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!

PUIKUS !!!

ANT ŠEIMOS Originali Vyrų Odos Piniginės " Prabangos Prekės ženklo Piniginės Ilgio Užtrauktuku Piniginės Vyrų Sankabos Monetos Rankinėje Kortelės Turėtojas Piniginė Juoda

Žymos: sankabos moterims, vakarų piniginės vyrams, vyrų piniginės, monetos piniginėje, femal sankabos krepšys, odinis vyrų piniginės, piniginė moterims, tcgad odos piniginės vyrams, bostanten piniginės, ur piniginės.

Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas ANT ŠEIMOS
Piniginės Ilgis ilgai
Stilius Mados
style7 Dolerio kainą, kredito kortelės turėtojas; ilgai piniginės vyrų natūralios odos
Elemento Aukštis 2.5cm
Tendencija vyrai sankabos monetų piniginė; portefeuille homme; mens odos su užtrauktuku piniginės
Modelio Tipas Kietas
Prekės Svoris 260g (male wallet; men leather wallet)
Pamušalas Sintetinės Odos
Interjeras Kortelės Turėtojas
style5 2020 natūralios odos ilgas piniginės vyrams;cartera hombre
Modelio Numeris vyrų piniginės(kredito kortelė piniginėje)
Tipai vyrai kredito kortelės turėtojas; piniginės vyrai; vyrai rankinėje; užtrauktuku piniginės vyrams
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apdaila NĖRA
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
style2 cartera hombre con monedero; odinis vyrai ilgai, verslo piniginės
Kilmės KN(Kilmės)
style1 odos su užtrauktuku piniginės; piniginės oda, užtrauktukas, ilgai piniginės
Elemento Ilgio 19.5cm
Mados porte feuille; vyrų piniginės;portefeuille homme cuir;vyriškos piniginės sankabos
Elemento Tipas piniginės
style6 piniginės vyrams prabangos prekės aplankai; piniginės vyrų natūralios odos
style3 monedero hombre; vyrai rankinės užtrauktukas; vyrai sankabos piniginės
Piniginės Standartinis Piniginės
Medžiagos Sudėtis odos piniginės vyrams (mobiliojo ryšio telefonas, piniginė)
style4 užtrauktuku piniginės vyrų piniginės su moneta užtrauktukas; piniginės didelis odos
Elemento Plotis 10CM (male leather purse men's clutch wallets)

Parašyti atsiliepimą

Piniginės Vyrams Ilgas Užtrauktukas Natūralios Odos Piniginės Vientisos Spalvos Vyriškos Verslo Sankabos Mobilusis Telefonas, Piniginė Big Talpos Kortelės Turėtojas Piniginės

Piniginės Vyrams Ilgas Užtrauktukas Natūralios Odos Piniginės Vientisos Spalvos Vyriškos Verslo Sankabos Mobilusis Telefonas, Piniginė Big Talpos Kortelės Turėtojas Piniginės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti