Parduotuvė pagal Kategorijas

Trump 2024 Grįžta Visuotinių Rinkimų, Skrybėlę Medvilnės Beisbolo Kepuraitę Piko Bžūp Sporto Bžūp Sporto Reikmenys, Dviračių Priedai

Nauja

€4.51

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Medžiagos: Jis yra pagamintas iš medvilnės medžiaga, kuri yra patvaresni ir minkštesnė nei įprasta medvilnė, jau geriau jaučiasi, ir tai yra daugiau patogūs dėvėti.Reguliuojama sagtis dizainas.

2、Unikalus Dizainas: siuvinėjimo technologijos yra priimta, kuris yra labiau rafinuotas, tiksliai apdailos ir siuvinėjimo technologijos, kuri atspindi kokybės daugiau.

3、Kampanijos Koziris: 2024 m. JAV Koziris sporto bžūp.Koziris bus grįžti, kad Jungtinės amerikos valstijos stipresnis.

4、Geriausia Dovana: skrybėlę su penkiais aukso žvaigždžių, draugams, gerbėjams, kolegas, jis gali atspindėti patriotizmas Koziris kampaniją ir išreikšti savo meilę tuo pačiu metu.

5、Lengvas ir Lengva Valyti: Kai skrybėlę yra nešvari, ją galima nuplauti su vandeniu, išdžiovinamos ir gali būti naudojamas vėl.

Savybės:

1. Puikiai Tinka: Mes sukūrėme šią beisbolo kepurę puikiai tinka bet galvos dydis.Reguliuojamo snapback bus lengviau prisitaikyti prie galo.Ne daugiau nepatogus plastiko juostelių arba aprūdijęs sagtys dabar.

2. Dovanų Idėjos Donald Trump Fanams: Jei esate Donald Trump fanams ir ieško tėvynės ir įkvepiantis Donald Trump skrybėlę nešioti kasdien.Mes norėtume rekomenduoti, tai Išlaikyti Amerika Labai skrybėlę jums.

3. Kvėpuojantis Galvos Kepurės: Tai beisbolas bžūp turi kilpų ant jo viršaus-už papildomą vėdinimą.Ne daugiau prakaitavimas, ne daugiau nepatogu, skrybėlės.Didelis 3 colių kraštų bus apsaugoti jus nuo saulės spindulių.Kelią vėjas pučia į veidą, taip pat.

4. Dėvėti Skrybėlę ir Padaryti Pareiškimą: Jei jūs ieškote atvėsti ir tėvynės kepurės nešioti kasdien, tada mes turime jums taikoma.Mes su pasididžiavimu pristatome jums šį puikų Donald Trump skrybėlę.Kad Amerika Labai dar Kartą ir tiesiog dėvėti!

Techniniai duomenys:

Kategorija: Beisbolo Kepuraitę

Medžiaga: medvilnė

Dydis: vienas dydis, reguliuojamas

Svoris: apie 100g

Pakavimo Sąrašas:

1*Beisbolo Kepuraitę

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: motinystės palaidinės nėščioms ir topai, oficialus koziris skrybėlę, hat žiemą, kepurės moterims, marškinėliai trump, eyebolt m8, bžūp trump, beisbolo w, la beisbolas, donald trump.

Modelio Numeris -
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Trump 2024 Grįžta Visuotinių Rinkimų, Skrybėlę Medvilnės Beisbolo Kepuraitę Piko Bžūp Sporto Bžūp Sporto Reikmenys, Dviračių Priedai

Trump 2024 Grįžta Visuotinių Rinkimų, Skrybėlę Medvilnės Beisbolo Kepuraitę Piko Bžūp Sporto Bžūp Sporto Reikmenys, Dviračių Priedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti