Parduotuvė pagal Kategorijas

Selfie Žiedas Šviesa Ir Ilgas Svirties Tingus Mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Fotografijos Žiedas Apšvietimas Led Šviesos "Youtube" Tap Tap Gyventi

Nauja

€3.86

Aprašymas:

Savybės:

1.Lanksčios Ir Reguliuojamas Laikiklis: 360 Laipsnių Pasukimo Telefono Laikiklis, Tiesiog Jaustis Laisvai Tilptų Ne Bet Kurio Kampo, Jei Norite Patogiai Peržiūrėti, Fotografuoti Ar Filmuoti.

2.10 Reguliuojamas Ryškumas Ir 3 Spalvų Led Lemputė: Led Šviesos Dizaino Su 10 Reguliuojamas Ryškumas Atitinka Visus Jūsų Poreikius, Skirtingomis Aplinkybėmis.Ji bus naudinga, kai jums reikia papildomos šviesos, sudaro, fotografuoti, todėl vaizdo įrašus, skaityti knygas, bei live streaming!

3.Universalus mobiliojo Telefono Laikiklis: Plotis Šio Mobiliojo Telefono Laikiklis Yra 2.16 Colių Mažiausio Iki 3.38 Colių Maksimali, Ir Jis Bus Suderinamas Su Dauguma išmaniųjų telefonų, Kaip "Iphone" 7 Plius, 7, 6, 6s, 5, 5s, 4, 4s / ipod Touch / samsung Ebs.

4. Usb Powered, Led Šviesos: USB Prievadas Dirba Su daug Prietaisų.Jūs galėsite mėgautis tiek lempos ir mobiliojo telefono turėtojas bet kuriuo metu laisvai.

5.Tvirtas Įrašą Turėtojas: Pagamintas Iš Metalo, Pasižymintys Galingas Bite Jėga.Fiksuotos Sekcijos Plotį Galima Nustatyti Nuo 0 Iki 2,75 Colio (7cm).Ji Yra Suderinama Su Dauguma Stalai Ir Rašomieji Stalai Skirtingų Storių.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Bendras Ilgis Laikiklis: 640mm

Lempos Dydis: išorinis Skersmuo 90mm

LED užpildyti šviesos aukštis: 550mm

Mobiliojo telefono stovas aukštis: 360mm

Mobilus telefonas clip teleskopinis nuotolis: 55-86mm (2.16 colių-3.38 colių)

Linijos Ilgis: 1.45 m

Led Kiekis: 24 Vnt.

Led Galia: 12W

Maitinimas: Usb 5v

Pakuotė:

1*Selfie Šviesos Žiedas Su Mobiliuoju Telefonu įrašą

Pastabos:

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas

Žymos: tick tock, žiedas lithg, "huawei" tap, led telefono, tinka tik tok, skylę lempos, nustatyti tik tok, lempa led žiedas, husa, patarimai, tik tok.

Prekės Pavadinimas centechia
Maitinimo Šaltinis USB 5V
Pakuotė Taip
Vežimas Greitas pristatymas
Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamas "Iphone ""Huawei" Už Xiaomi KOLEGA "Samsung"

Parašyti atsiliepimą

Selfie Žiedas Šviesa Ir Ilgas Svirties Tingus Mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Fotografijos Žiedas Apšvietimas Led Šviesos

Selfie Žiedas Šviesa Ir Ilgas Svirties Tingus Mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Fotografijos Žiedas Apšvietimas Led Šviesos "Youtube" Tap Tap Gyventi

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti