Parduotuvė pagal Kategorijas

TILTA MB-T15 4*5.65 Mini Matte box FP-T06 MINI Atlikite Dėmesio VEIDRODINIŲ Mirrorless fotoaparatai TILTAING SONY A7 A9 GH5S 5D4

Nauja

€95.40

TILTA NAUJI MB-T15 Mini lengvas matte box

Mini matinis lauke yra šviesos svorio ir prieinamą sprendimą, kino naudojant DSLR ir veidrodžio stiliaus kameros.Mini Matte Box sveria tik 140g (4.9 oz) ir gali padėti užkirsti kelią deglo ir suteikia papildomą apsaugą jūsų objektyvo.Mini Matinis Lange yra prancūzijos vėliava su 180 laipsnių aprėpties.

1/4-20 3/8-16 tvirtinimo taškai ir šalto batų stovai pateikti tvirtinimo taškai jokių priedų, įskaitant LED žibintai arba mikrofonai.Rinkinyje taip pat yra 15mm matte box parama, kuri suteikia apačioje matte box, užtikrinti savo objektyvas, užtikrinančios lęšio stabilumą. (nepalaiko strėlės ilginimas priekinis elementas, lęšiai).

Papildoma nauda iš šio matinis dėžutės yra dviejų filtro funkcijos.Priekyje matte box suteikia lizdas jokių standartas 4 x 5.65 filtras.

Varžtas ant filtrai gali būti montuojami prie adapterio žiedus, per viduje, sriegimo, kad rungtynės kiekvieną adapteris žiedo skersmuo.Adapterio žiedas, prijungtas prie objektyvo, galite įrašą į savo matinis langelį ir tada taikyti savo varžtas ant filtro.

Į Komplektą įeina Mini Matte Box, prancūzijos vėliava, ir keturi Adapterio žiedus (82mm, 77mm, 67mm, ir 72mm).Mes taip pat siūlome papildomas adapteris, žiedus, ne standartinio dydžio (52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 85mm), taip pat kino versija adapterio žiedus (80mm ir 85mm).

Pakavimo sąrašas:

(1) Mini Matinis Korpusas

(1) Mini Matte Box Anglies Pluošto Viršuje Vėliava

(1) Tiltaing Apačioje Vienas Laikiklis

(1) 15x100mm Juodo Aliuminio Strypas

(2) "Allen" Raktas Įrankiai

(1) Mini Matte Box Vieno Strypo Palaikymo Sistema

(1) 67mm Adapterio Žiedas

(1) 72mm Adapterio Žiedas

(1) 77mm Adapterio Žiedas

(1) 82mm Adapterio Žiedas

TILTA MINI Atlikite Dėmesio FP-T06

Mini Atlikite Dėmesys yra pateiktas kaip atskiras vienetas su galimybę reguliuoti vieno strypo tvirtinimo, kad tilptų bet kokio dydžio cine objektyvo ar foto objektyvą.Vieno strypo tvirtinimo stovai prie bet kokios standartinės 15mm geležinkelių.

Dėmesio varantys funkcijų, 360 laipsnių sukimosi, su reguliuojama sunkiai sustabdomas.Dėmesio varantys taip pat pasižymi skysčio slopinimo sistema, kuri padeda tiksliai fokusuoti.Ženklinimas diske yra nuimamas ir gali būti pažymėta ir valomi naudoti pakartotinai.

Į komplektą įeina Mini Atlikite Dėmesio, Zip, Kaklaraištis, Atlikite Fokusavimo Žiedas, 15mm vieno strypo tvirtinimo, du raktai, a 15mm vieno strypo tvirtinimo ir nešiojamas atveju.

Lęšių su įvairių pikio žvejybos įrankius, mes galime pasiūlyti įvairių focus pavarų priedus.

Pls dėmesį, kad fotoaparatas, objektyvas , G2X, Branduolys-nano-ir tilta narve, nėra įtrauktos.

Pastaba:

1. Galiojančią jūsų telefono NUMERIS laivybos būtina.Kitaip mes negalime garantuoti, pristatymas.

2. Mūsų kaina neįeina importo muitas, vietos mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, Su savo šalies Muitinės tarnyba prieš perkant.

3. Mes laivas šį elementą Tavo-diena.lt STANDARTINIS PRISTATYMAS visame Pasaulyje.

Pls susisiekti su mumis dėl laivybos informacijos, jei jūs iš Pietų Amerikos ir Artimųjų Rytų.

Žymos: dtap, kork jogos matinis, zv1, x3000, diržas nuotrauka, suportas folow dėmesio, vaizdo kamera, fotoaparatas dslr, box vaizdo kamera, bmpcc.

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MB-T15&FP-T06
Prekės Pavadinimas TILTA

Parašyti atsiliepimą

TILTA MB-T15 4*5.65 Mini Matte box FP-T06 MINI Atlikite Dėmesio VEIDRODINIŲ Mirrorless fotoaparatai TILTAING SONY A7 A9 GH5S 5D4

TILTA MB-T15 4*5.65 Mini Matte box FP-T06 MINI Atlikite Dėmesio VEIDRODINIŲ Mirrorless fotoaparatai TILTAING SONY A7 A9 GH5S 5D4

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti