Parduotuvė pagal Kategorijas

Kalėdų dekoracijas šeimos Green Jade Dragon Pakabukas fu sėkmės statula kelis stilius nemokamas pristatymas

Nauja

€10.14

Skelbimas:

Aš esu verslininkų kolektorius Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,

1. Mano parduotuvė siūlo labiausiai anique antikvariniai daiktai Kinijos produktų.Statulos, virdulys, smilkalai, paveikslai, vazos.Bus padidinti naujos prekės kiekvieną dieną.Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę ir kolekcionuojami daiktai. 2. Jei jūs norite nusipirkti kelis daiktus, jūs galite siųsti man pranešimą.Priimti dalinį aptarti kainas.Dauguma straipsnių, siūlo nemokamą laivybos paslaugos.Nesijaudinkite, nes prekių kainos yra didesnės nei mokesčių savo šalies muitinės.Paprastai, mes, kad byla elementų skaičių galite siųsti vieną ar kelis sklypus, visi siūlo sekimo paslaugas.Muitinės parašyti deklaruota vertė apie $ 10 ant pakuotės. 3. Rusija, jav, Ukraina, visų siuntinių, kuriuos epacket sklypo (EMS),atvykimo laikas apie 7-12days 4. Jungtinė Karalystė, Australija, Kanada, Prancūzija, užsakymai, kurių vertė-daugiau nei $ 49, visas sklypo iki epacket sklypo (EMS),atvykimo laikas 5-15days 5. Kitų šalių: atvykimo laikas 10-25days.Brazilija ir kai kurių kitų šalių, muitų politika, trunka ilgiau.Prašome suprasti .atvykimo laikas 35-65days 6. prašome atsiųsti man žinutę, kalbėti apie daugiau . 7. jei galite rasti kai kurie elementai jums patinka , Prašome pateikti užsakymą laiko,, nes atsargų ne daugiau .kai aš gavau jūsų užsakymą ,išsiųsime jūsų sklypo 1-3days. 8. jei jūs turite tam tikrą problemą, dėl apmokėjimo , prašome susisiekti su manimi

Shippment

1. We will ship prekės per 3 darbo dienas po apmokėjimo pasiekiamas.

2. Kinija Paštu, Oro paštu.Paprastai, tai bus imtis 10-25 darbo dienų atvykti.

EMS Paprastai tai bus imtis 8-18 darbo dienų atvykti .

Visi tada taip pat priklauso nuo pristatymo greičiu.

3. Prekės bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" ir su mažesnės vertės lengvai muitinės formalumus.

4. Mes laivo į numatytąjį adresą, sąlyginio Deponavimo, jei jums nereikia pranešti mums,ir telefono numeris yra svarbu, kai jūs paliekate savo adresą.

5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių ,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

Po Paslaugos

Jei radote kokybės problemų, kai gausite prekę (- es) iš mūsų.

Jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes, Prašome susisiekti su mumis be nedvejodama per 3 dienas.Žinoma, jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, Prašome grąžinti prekę per 14 dienų .Mes džiaugiamės, kad keistis, keisti ar grąžinti visą jūsų mokėjimą.Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą.Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums.Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Žymos: 3 velykų apdaila, drakono skulptūra, kinijos drakonas statula, dragon žaislas, guan yu statula, sculptur, sėkmės jade statula, DRAKONAS, apdailos statulos, statulos drakonas.

Temos Gyvūnų
Prekės Pavadinimas EASTCODE
Medžiaga Organinės Medžiagos
Regioninės Funkcija Kinija

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų dekoracijas šeimos Green Jade Dragon Pakabukas fu sėkmės statula kelis stilius nemokamas pristatymas

Kalėdų dekoracijas šeimos Green Jade Dragon Pakabukas fu sėkmės statula kelis stilius nemokamas pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti