Parduotuvė pagal Kategorijas

Bluedio 3,5 mm Tipo C garso kabelis, ausines, USB, C 3.5 mm AUX su mikrofonas TM TMS T4S T5 T6 T6S V2 ausinės

Nauja

€6.70

Q&A

Q: Kas Mes Esame?

A: Mes Bluedio Garso Įrangos Parduotuvė.Kuris pasisakė už ultimate, mados ir paprastumo, pabrėžiant muzika yra svarbiausias dvasinis malonumas žmonijos, sutelkiant dėmesį į revoliucijos kūrimui, veiklai ultimate požiūris į gyvenimą.Tikiuosi, kad jūs visi gauti puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.

Q: Apie Produktą

A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra Bluedio.

Q: turiu mokėti muito mokesčių?

A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, Bluedio negali padaryti pažadą apie tai, kad.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Q: ar galiu pakeisti, Pavadinimas/ adresas/Spalva/?

Prašome siųsti mums teisę pavadinimas/adresas/color.BET mes ne pasiūlyti šią paslaugą per didelis skatinimas.Pls du kartus patikrinti jūsų užsakymų prieš atliekant mokėjimą.

Q: Apie Garantija Ir Siuntos

A: Mes siūlome 6 mėnesių garantija už kiekvieną produktą be asmeninės klaidos naudoti.

Q: Apie Ženklas Sklypas

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas .

Žymos: belaidžio bludio, bluedio t2, hifi mikrofonas, usb, fiio aux kabelis, telefonas bluedio t6, ausinės mi, telefonas bluedio tm, bluedio t7, c tipo ausinės ausinių, bluedio headphon.

Modelio Numeris 3,5 mm Tipo C garso kabelis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Bluedio
Dydis 1.5m
Elemento Tipas Ausinių Laido

Parašyti atsiliepimą

Bluedio 3,5 mm Tipo C garso kabelis, ausines, USB, C 3.5 mm AUX su mikrofonas TM TMS T4S T5 T6 T6S V2 ausinės

Bluedio 3,5 mm Tipo C garso kabelis, ausines, USB, C 3.5 mm AUX su mikrofonas TM TMS T4S T5 T6 T6S V2 ausinės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti