Parduotuvė pagal Kategorijas

Patobulintas Šešių vamzdžių Vamzdžio Atsparumo Juostose Latekso Pedalo Exerciser Sit-Traukti Virvę Expander Elastinės Juostos Jogos Fitneso įranga Eq

Nauja

€8.95

Sveiki atvykę Į BG Parduotuvė

Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, ten buvo per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po sklypas yra siunčiami, paprastai, logistikos informacija gali būti randama per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad sklypas yra normalus transportas, bet ir logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Per specialių laikotarpių, yra ir gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.

Taip, tai yra saugu

Visi sklypai šioje parduotuvėje būtų vienodai dezinfekuoti oro transporto bendrovės ir pristatyti į jūsų rankas po muitinės kontrolės ir karantino.Ten bus ne galimas pavojus.Prašome būti tikri, kad prekes bus saugiai.

Funkcija

1. Mūsų šešių vamzdžių pedalo fitneso lynas yra pagamintas iš ekologiškos putos.Vamzdis yra pagamintas iš nitrilo gumos ir šešių traukos lynai.Tai yra didelis tempimo stiprumas ir geros lankstumą.

2. Paspaudę rankena tvirtai ir žingsnis į apribotojo kojoms, naudokite vamzdžio sėdėti lanksčiai.Jis gali sunaudoti dvigubai daugiau kalorijų per sit-ups.

3. Pečių judesio dar stovi ir stovi ant pakoja.Paspaudę rankena tvirtai ir perkeltumėte rankeną aukštyn ir žemyn.Rekomenduojama kartoti 2-3 grupes, 15 kartų.Raišteliu gali padidinti lankstumą peties.

4. Jogos traukos virvė turi 6 traukos lynai, kuri turi puikų tempimo stiprumas ir geros elastingumą.Ji mano, minkštas ir švelnus, ir sugeria prakaitą ir ne slydimo jausmą.

5. Jogos traukos virvė yra mažas, lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite padaryti kai kurie naudojasi namuose, lauke ar biure.

6. Jis gali būti naudojamas horizontaliai arba vertikaliai ir naudotis įvairiomis kryptimis.

Aprašymas

Medžiaga: Guma

Spalva: Violetinė / Rožinė

Kiekis: 1

Dydis: Išplėsta dydis, 49x25x6.5cm

Paketų Sąrašas

1 * Expander atsparumas treneris

Prašome Atkreipti Dėmesį

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

PASLAUGAS CE ◆ MOKĖJIMO

Pristatymas:

Apie Grįžimą:

Atsiliepimai:

Patarimai:

Žymos: fitneso elastinga sėdėti traukti virvę, elasticos jogos atsparumo juostose, audinio naudotis intervalai, gimnastikos virvės, exerciser intervalai, grupė atsispirti, kaip joga atsparumo juostose, baras naudotis, baras atsigriebti, jogos kilimėlis.

Prašymas Pedalas Exerciser
Modelio Numeris YL200412
Departamentas Pavadinimas Unisex
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas

Parašyti atsiliepimą

Patobulintas Šešių vamzdžių Vamzdžio Atsparumo Juostose Latekso Pedalo Exerciser Sit-Traukti Virvę Expander Elastinės Juostos Jogos Fitneso įranga Eq

Patobulintas Šešių vamzdžių Vamzdžio Atsparumo Juostose Latekso Pedalo Exerciser Sit-Traukti Virvę Expander Elastinės Juostos Jogos Fitneso įranga Eq

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti