Parduotuvė pagal Kategorijas

7.87 ft Kalėdų Pripučiami Led Šviesos Kalėdų Senelis ir Sniego Arka, Kalėdų Papuošalai Kieme Lauko Sodo Vejos ES Plug

Nauja

€40.42

7.87 ft Kalėdų Pripučiami Led Šviesos Kalėdų Senelis ir Sniego Arka, Kalėdų Papuošalai Kieme Lauko Sodo Vejos ES Plug

Informacija:

Šviesus Kiemas Dekoro: Įrengtas su LED šviesos, 7.87 ft didelės, didelės ir ryškios pakankamai apšviesti linksma atmosfera Kalėdų naktį, lengva surasti.Šios rūšies pripučiamų Kalėdų Senelis ir sniego arka būtų idealus priimančiosios pasveikinti savo svečių.

Neįvykdyti Stabilumas: apačioje šio pripučiamų Kalėdų arka, yra fiksuota, su vandens krepšiai, jos stabilumą, padidins.Papildomai žemės mokestį, PP, lyno s ir sagtis s, jei yra išlaikyti Kalėdų arka, labiau stabilios būklės .

Savarankiškai Pripučiami : - Tai Kalėdų arka, yra savaime pripučiami.Tiesiog uždaryti apačioje užtrauktukas ir tada įjunkite, kad sniego būtų susprogdinti per trumpą laiką, nereikia išpūsti rankiniu būdu.Po naudojant, galite atjungti lizdą ir atidarykite apačioje užtrauktukas, išleisti dujas, greitai, tada sulenkite sandėliavimo tikslais.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis pripučiamas Kalėdų arka, yra pagaminti iš 190T vandeniui poliesterinio audinio , patvarus pakankamai savo patalpų ir lauko apdailos reikalavimus.Tai gali būti geras pasirinkimas, siekiant ją išspręsti ant vejos, kaip Kalėdų dekoracija .

Klasikinis Kalėdų Elementai: Santa Claus ir mielas sniego senį, labiausiai klasikinis Kalėdų elementai, su led šviesos viduje, padės pagyvinti savo kiemą naktį.Šio pripučiamų Kalėdų arka atneš šiltas ir tvirtas festivalio atmosferą jūsų namuose ir šalis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesterio Audinio

Aukštis: 240cm / 94.48 colių

Pakuotės Turinys:

1 x Pripučiamų Kalėdų Arka

4 x Žemės Kuolo

4 x Vandens Maišelį

4 x PP Virvė

4 x Sagtis

1 x ES Kištukas Adapteris

1 x Led Eilutę

1 x Vartotojo Vadovas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: sniego lėlė led, arka, šviesos pripučiami sniego, oro pilis, kalėdų senį dideli pripučiami, valdybos pripučiamas lauko, skydelis, šviesos, pripučiamos, boho arka, christma ornamentu, 200led.

Modelio Numeris nflatable sniego
Dizainas Didelė Lauko Pripučiami Poilsis
Amžius < 3 metai
Medžiaga polPolyester Audinys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas pripučiamų kalėdų dekoracijos

Parašyti atsiliepimą

7.87 ft Kalėdų Pripučiami Led Šviesos Kalėdų Senelis ir Sniego Arka, Kalėdų Papuošalai Kieme Lauko Sodo Vejos ES Plug

7.87 ft Kalėdų Pripučiami Led Šviesos Kalėdų Senelis ir Sniego Arka, Kalėdų Papuošalai Kieme Lauko Sodo Vejos ES Plug

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti