Parduotuvė pagal Kategorijas

3pcs Medžio Drožyba Dantis Rinkinys 3/4"/1/2"/1" Medienos Plokščių Drožyba Peilis Dailidė Drožyba Medienos apdirbimo Įrankius

Nauja

€21.29

Savybės: √ Medienos dantis komplektą įeina 1/2", 3/4", 1" . √ Nerūdijančio plieno peiliukai su aštriais siauros pusėje bevels už maksimaliai saugos ir stiprybės . √ Ergonomiškai dizainas, pagerėjo komforto ir kontrolės . √ Kiekvieną drožyba kaltai ateina su plastiko daugkartinio naudojimo saugos bžūp jus nuo pjovimo save . √ Šie kaltai yra puikus įvairių medienos apdirbimo užduotis aplink namus arba dirbtuvių .Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Žymos: meno peilis, knive, nakiri peiliai, vyrai kaltai, amatų medienos, sulenkite peilis, virtuvės peilių rinkinys, chisel medienos, hole punch, chisel staliaus darbai.

Rankenos Ilgis 88mm
sąlyga Nauja
Tipas Butas Chisel
Prekės Pavadinimas HARK UODEGA
Bendras Ilgis 195mm
Rankenos Forma ROUND
Svoris 500g
Modelio Numeris YT-10308
Ašmenų Plotis 12.5/19/25mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kiekis 3PCS
dydžiai 1/2" 3/4" 1"
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotė Lizdinė Pakuotė
Naudoti Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

3pcs Medžio Drožyba Dantis Rinkinys 3/4

3pcs Medžio Drožyba Dantis Rinkinys 3/4"/1/2"/1" Medienos Plokščių Drožyba Peilis Dailidė Drožyba Medienos apdirbimo Įrankius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti