Parduotuvė pagal Kategorijas

Gražus Virdulys Namų Tamsiai raudonos spalvos Emaliuota Keramikos Arbatinukas Yixing Dovana Raw Rūdos Skyriaus Purvo Ganoderma Lucidum Arbatinukas

Nauja

€46.55

Mūsų kompanijos produktai yra pagaminti pagal save ir liaudies meistrų, visus, kurie yra sugedusi, o ne derybos.Prašome susisiekti su Wangwang.Stilius yra baigtas ir gali būti pridėta.Didelės apimties arba paprašyti daugiau informacijos.

Tel: 15751788893

Aprašymas:

[Autorius] Chu Jianfei

[vardas, pavardė]

Dumblas

[Pajėgumų] 330cc & plusmn; 10cc

[Aspektas] iš Viso skersmuo: 14.5 cm skersmuo: 4.5 cm bendras aukštis: 8.3 cm

[nuotekų] 9-hole nuotekų

[amatų] Rankų darbo

[įvadas] Puodai buvo padaryta žymių menininkų Yixing, Jiangsu Province karaliavimo metu Zhengde ir Jiajing per Ming Dinastija.Jis sakė, kad jo pavardė yra Gong ir jo vardas yra Gongas.Jis yra oficialus bookboy.Pateikiamai kapitonas studijuoti Jinsha Šventykla Yixing, senas vienuolis, šventykloje, buvo labai gerai padaryti raudonos molio puodai ir sužinojo slapta.Vėliau, jis naudojamas senasis vienuolis plauti rankas ir indėlių molio apačioje pvm.Jis imitavo tulžies apie Ginkgo biloba medis netoli Jinsha Šventykla, kuri yra formos medžio navikai, padaryti puodą ir graviruoti modelius tulžies.Po deginimas, puodai buvo labai paprasta ir miela, kad violetine spalva smėlio puodą, imituoja natūralios formos išgarsėjo staiga, žmonės pavadino jį puodą.

apie

1, aš matau lygiai tos pačios spalvos ir fizinį objektą ekrane?

Atsakymas: Kai kurios nuotraukos ir daiktai, kuriuos matai ekrane yra ldquo; chromatines aberacijos yra rdquo; chromatines aberacijas visada buvo sudėtinga problema, tinklas, prekybos, nes yra daug priežasčių, dėl chromatines aberacijas.

Pavyzdžiui, ta pati nuotrauka turės tam tikrą skirtumas dėl skirtingų monitorių, kuri ateina iš daugelio veiksnių, pavyzdžiui, ekranas, technologijos, ryškumo, spalvų temperatūros ir pan.Be to, aplinka, kurioje galite fotografuoti skiriasi nuo aplinkos, kurioje galite peržiūrėti produkto.Mes taip pat bando kontroliuoti spalvų skirtumas, kuris yra problema, kad niekada negali būti vengiama.Prašome susitarti šaudyti vėl.

2, jei prekės yra sugadintos transporto procesas, kuris yra atsakingas už žalą?

Atsakymas: Mes turime transporto pakavimo priemonės, kuri gali užtikrinti daugiau nei 99% transportu.Jei prekės yra pažeistas transportavimo metu, prašome susisiekti su mumis laiku (yra kontaktai, informacija ant pakuotės).Mes bus suteikti vartotojams patenkinamą atsakymą per trumpiausią laiką.

3. Kur aš esu, aš nežinau, kad išreikšti bendrovės gali gauti ten.Kas, jei ne pašto bendrovė gali ten patekti?

Atsakymas: Mes turime visą produkto siuntėjus.Prieš produkto išsiųstus, mes patikrinti detaliai, kuris pašto bendrovė turėtų būti naudojama jūsų vietovėje, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų pristatytas jums saugiai.Jei mes nesugeba rasti pašto bendrovė savo srityje, tada mes susisieksime su jumis dėl mūsų pačių iniciatyva, ir duoti jums atitinkamus sprendimus pagal savo situaciją.

4. Ką daryti, jei esu nepatenkintas, kokybiškų prekių?

Atsakymas: Mes galime užtikrinti, kad kokybės prekių, yra labai gera.Jei nesate tikri, galite pirkti mėginių pirma, tada, kad juos partijomis.Tuo pačiu metu parduodamų produktų mūsų parduotuvėje yra amatų ir netobulas ir nepriekaištinga.Prašome įvertinti juos šiek tiek, kai jūs padarote komentarus.Mes nenorime, kad tiki, kad egzistuoja & ldquo; profesinė blogas recenzentas & rdquo; 1. Bendrosios nuostatos paskirstymo

1. prekės reikalaujama, kad pirkėjas yra vežamos pagal principus &ldquo, &rdquo ir siunta.

2. Dydis ir svoris produktų yra nuoroda tik.Rankinis matavimas yra šiek tiek nukrypo.Konkrečios specifikacijos ir svoris yra pagrįstas faktiniu daikto.

3. Krovinių, sąskaitos ir kitos susijusios išlaidos apmoka pirkėjas. 2. Apskritai, mes visiškai susijusius elementus per vieną darbo dieną, gavęs jūsų mokėjimą ir perduoda juos į atitinkamą platinimo bendrovė platinimo.Jei daug užsakymų, pristatymo ciklas bus atidėtas 1-2 darbo dienas.Be to, šios aplinkybės gali turėti įtakos paskirstymo ciklas:

A. Jūs turite užsisakyti įvairių produktų, bet ir stilius kiekis mūsų turimų išteklių nepakanka, kuri negali būti suderinta laiko.Mums reikia organizuoti gamybos dabar (mes su jumis bendraus pirmą kartą).

B. patvirtinę, kad ir prieš organizuoti gamybą, jūs laikinai prašymą pakeisti produkto struktūra ar dalis.

Iš daugybės C. užsakymai yra daugiau.

D. teisės švenčių dienomis ir savaitgaliais.Įtakos kai kurie darbuotojai'rest ir kitų veiksnių, paskirstymo ciklas atsilieka.

Trys, skirstymo taisyklės

1. Kalbant apie paskirstymo, dėl skirtingų regionų, skirtingų svorių krovinius, o skirtumai į transporto priemones, bus tiesiogiai paveikti savo krovinių.Prašome konsultuotis su mumis dėl konkrečios režimas pristatymo.

2., kai gausite pranešimą, ekspeditoriaus, kai jūs pasiimti prekes, jūs turite pamatyti, jei pakuotė dėžutėje yra baigtas.Jei išorinės pakuotės apgadintos, jums turėtų atsisakyti pasiimti prekes, ir pranešti mums, laiku, ir mes rankena teiginys.Jei išorinė pakuotė yra nepažeista, jums bus atidaryti langelį į paviršių ir ją patikrinti.Jei nėra dalį, jūs turite atsisakyti pasiimti prekes.Laikas, paprašyti kitos šalies darbuotojai išduoda pažymą, pasirašyti ir užantspauduoti jį, tada skambinkite mums ją patikrinti.

[apie perlaidų] primygtinai rekomenduojame Alipay mokėjimų.Tai greitas ir patogus prekybos būdas pirkėjams.Nereikia pamiršti, kad gauti mokėjimo patvirtinimą, prieš mokėjimą.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prieš priimdama sprendimą, ar buvo prekių ir prekių spalva.

[Apie Pristatymą] darbo dienomis, dienos mokėjimo priimamas prieš tai, 12:00, o kitą dieną po 16:00, mokėjimo dienos yra imtasi. (Jei nėra skubos atveju prašome pateikti specialias instrukcijas.) Dėl didelės apimties kasdien pristatymo, bendrovė vienodai nustatyta, 16:00 pristatymas.Prašome suprasti, kaina, aprašymas.

Žymos: lucidum, arbata arbatinukas yixing, porceliano arbatinukas yixing, ganoderma lucidum, reishi, gaiwan arbatinukas yixing, kinų molio arbatinukas, molio arbatinukas yixing, arbatinukas, reishi grybas.

Specifikacijos [Pajėgumų] 330 CC +10 CC
Talpa 201-300ml
Kategorijos produktas arbatinukas
Medžiaga Raudonos Molio
Prekės Pavadinimas XINCI
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Arbata priedai Nieko
Produkto kokybės klasė Pirmos klasės
Kainos segmente 100-200 elementas
Paviršiaus technologija Ranka
tekstūros medžiagos yixing

Parašyti atsiliepimą

Gražus Virdulys Namų Tamsiai raudonos spalvos Emaliuota Keramikos Arbatinukas Yixing Dovana Raw Rūdos Skyriaus Purvo Ganoderma Lucidum Arbatinukas

Gražus Virdulys Namų Tamsiai raudonos spalvos Emaliuota Keramikos Arbatinukas Yixing Dovana Raw Rūdos Skyriaus Purvo Ganoderma Lucidum Arbatinukas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti