Parduotuvė pagal Kategorijas

Bolany Kelių laisvosios eigos 8s 16s 24s Greitis Anglies Plieno Kasetės Žvaigždutę 11-25 T, Suderinama Dviračių Dalys

Nauja

€12.59

Prekių ženklai:BOLANY

Pavadinimas:8Speed Kelių Laisva

Svoris:233g Spalva:Sidabrinė

Medžiaga: Anglies plienas

Specifikacija: 8Speed,11-25 T

Dantų Santykis:11-13-15-17-19-21-23-25 T Pakuotės dydis: 29*29*9cm

Apie Mus: Mieli pirkėjai, Kviečiame Bolany oficiali parduotuvė Tavo-diena.lt!Rasite nuostabų įvairių aukštos kokybės pigių produktų čia.mūsų įmonė turi 5years internete parduoti patirtis.Mes taip pat daugiau dėmesio skirti mūsų klientų aptarnavimo.Yu ūkio susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes jums išspręsti problemų, jums nedelsiant.Mūsų pagrindiniai produktai yra laisva, grandinės, rankenos, Dviračio balno ebs.Mes turime pakankamai patirties, kad geriausios kokybės produktas ir geriausią klientų aptarnavimą.Imtis, kad šioje parduotuvėje galite gauti gamyklos didmeninės kainos.Nupjaukite tarpininkas, kad gauti geriausią rinkos kainą ir aukščiausią kokybę!Mes priimame užsakymą, jei turite aiškų vaizdą, susisiekite su manimi, mes turime profesionaliu dizaineriu, jums dizainas.

1. Indekso+Nutekėjimo Skylę Dizainas, Indeksas konstrukcija leidžia perkelti daugiau manevringumo, Purvo skylė yra patogiau valyti ir grandinės yra sunku nukristi. 2.Žvaigždutę: Vadovas grandinės Teisingai, efektyviau Laipiojimo 3.Medžiaga:Aukštos Kokybės Anglies Plieno Dėvėti, Atsparus

Kodėl verta rinktis mus:

1)Griežta kokybės užtikrinimo .Tobulas dažų darbą.

2)Konkurencinio Gamyklos Kainą .Nėra Agentūros Mokesčių .

3)Patyrė po-garantinis aptarnavimas.

1.Mokėjimas: priimame Alipay, West Union, Money Gram .VISŲ didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio Deponavimo. (Saugiam problemą, prašome patvirtinkite jį į sąlyginio Deponavimo po to, kai jūs jį gavo.) 2.Pristatymas: 1)Laivybos Laikas: Visi daiktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas buvo išvežti. 2)Jeigu norite, kad greičiau pristatymas, pavyzdžiui, DHL ar Fedx ir pan., susisiekite su mumis. 3)laivybos laikas priklauso nuo jūsų muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei negaunate prekių laiko, kreipkitės į muitinės ar vietos post office. 3.Mokesčių: Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienas pilietis, kiekvienas turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Jei pirkėjai atsisako priimti prekes, nes mokesčių problema, pirkėjas turi būti sumokėti visi laivybos kaina . 4.Klientų Pasitenkinimo: 1)Jeigu turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo. 2)Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame problemas ir 3)nusivylimas gali turėti ir bus stengiamės išspręsti problemas.Pakuotė: Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai atsargiai, kad būtų užtikrintas saugus pristatymas 5.Grąžinimo Politika: Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. 6.Atsiliepimai : pls mums postive atsiliepimus, gavęs paketą,jei turite bet kokių klausimų apie mūsų prekes.plsss leiskite mums žinoti , susisiekite su mumis diagramos langą arba siųsti man laišką, mes išspręsti problemą geriausias būdas.ačiū !Ačiū už pasitikėjimą ir palaikymą!

Žymos: bolany šalmai, novatec laisva, pasukti laisva, 42t žvaigždutę, bolany oro, dviračių laisva, dviračių žvaigždutę, 11 greičio kasetės road bike, 11 greičio žvaigždutę, Laisva.

Jautrumas 36 Skamba
Pavarų Dantys 11-25 T
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Anglies Plieno
Sudedamosios dalys Laisva
Prekės Pavadinimas BOLANY
Smagračio Reguliuojamas Pavarų Skaičius 8-greitis
Modelio Numeris R825
Laisvosios Eigos Greitis 8

Parašyti atsiliepimą

Bolany Kelių laisvosios eigos 8s 16s 24s Greitis Anglies Plieno Kasetės Žvaigždutę 11-25 T, Suderinama Dviračių Dalys

Bolany Kelių laisvosios eigos 8s 16s 24s Greitis Anglies Plieno Kasetės Žvaigždutę 11-25 T, Suderinama Dviračių Dalys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti