Parduotuvė pagal Kategorijas

VOKET Plieno Gyvsidabrio Gage Sriegiu Kištukas Gabaritas Aukštos Kokybės didmeninės M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M13 M14 M16 M18 M20 M24

Nauja

€9.29

VOKET Plieno Gyvsidabrio Gage Sriegiu Kištukas Gabaritas Aukštos Kokybės didmeninės M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M13 M14 M16 M18 M20 M24

detalles del producto > > >

Savybės:

Medžiaga: matavimo vadovas priima GR15 guolių plieno ir griežtos terminio apdorojimo kietumas 58-65HRC.Tai yra vientisai formavimo ir aukštos hardenability.Su šešiabriauniu kotu, pagamintas iš pageidautina kieto plieno, sriegiu struktūra, patogus nuorodą, ir paviršius yra matinis ir neslidus.Tikslumas: 6H/6G 100% brand new ir aukštos kokybės.Sriegiu kištukas gabaritas-tai įrankis, priemonė teisingumą vidinis sriegio dydis.Sriegiu kištukas gabaritas pagal 100mm yra siaurėjantys karka sriegiu kištukas indikatorius.Sriegiu kištukas gabaritas-100 mm aukščiau yra dvigubai varžto sriegio kištuko pločio vėžės.Lengva eksploatuoti ir prižiūrėti, supercor rezultatus.

Specifikacija:

Medžiaga: Guolių plieno

Svoris: 14~221g/0.5~7.8 oz

Tikrinimo ir vertinimo procesą

1. Pirma, švarios paklodės ir priemaišų, turi būti išvalytos iki sriegiu kištukas gabarito ir matuojamas sriegis yra teigiamas, tada nykščiu ir smiliumi pasukite žiedą gabaritai, todėl, kad sriegis laisvoje valstybėje gali būti nustatoma pagal visą pokalbio trukmę, kitaip jis negalės nustatyti.

2. Panaudojus atitinkamus tikrinimo ir metrologinės institucijų kontrolės ir metrologijos kvalifikuotas, tada aklė gabarito ir matuojamas siūlai po poros, naudoti nykščio piršto ir rodomojo piršto žiedo sukimosi daviklis, varžto sriegio ilgis per 2 pikis turi būti kvalifikuotas, kitaip būti vertinamas ne netinkamo produkto.

Paketų Sąrašo:

1* Sriegiu Kištukas Indikatorius

Pastaba:

1. Prieš naudojimą: Sriegiu kištukas daviklis turėtų būti patikrintas ir kvalifikuoti atitinkamos tikrinimo ir metrologinės įstaigos, prieš pradedant gamybą svetainės naudojimą.

2. Naudojimas: turėtų atkreipti dėmesį į bandymo sriegis tolerancijos klasės ir nuokrypis kodas ir sriegiu kištukas vėžės ženklu, tolerancijos klasė, nuokrypis kodas yra tas pats.

3. Po sriegiu kištukas gabaritas yra baigtas, švarus ir įvertinti dalis priede turi būti valomi ir saugomi nurodytas kiekis langelį.Gamybos vietoje turėtų būti dedamas į poziciją amatų fiksuotoje padėtyje ir šviesos švelniai, kad būtų galima išvengti virimui ir sugadinti matavimo paviršius.Griežtai draudžiama jėga varžtų sriegiai į temas kaip pjovimo įrankiai, siekiant išvengti ankstyvo nusidėvėjimo ir lt,-įsitikinęs tikslumo matavimo priemones.

Pakavimas Ir Pristatymas:

VOKET siūlo įvairių laivybos metodus, kaip nurodyta žemiau, taip pat nemokamai žemės laivybos daugelis mūsų produktų.Bet kokių daiktų, kad gauti nemokamas pristatymas, bus nustatyti produktų sąrašo puslapį.Laivybos laikas yra pagrįstas verslo dienas (nuo pirmadienio iki penktadienio), išskyrus Švenčių dienomis ir savaitgaliais.Priklausomai nuo savo užsakymo, pirkimo, gali atvykti į kelis paketus.

GRĮŽTI & POLITIKOS PAKEITIMO

Ne VOKET, mes sunkiai dirbame, siekiant užtikrinti teigiamą prekybos patirtį su mumis.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, jums gali grįžti savo prekes per 60 dienų, kaip ilgai, kaip jie yra naujos, nepažeistos, ir nemodifikuotos.Mes negalime garantuoti, kad jūsų prekės bus priimamos ir grąžinamosios išmokos arba mainus, jei ji neatitinka šių reikalavimų.Grįžti prašo ne 60 dienų, reikalingas specialus leidimas.Visas ataskaitas pateikti grąžinamoji išmoka bus taikoma išteklių atkūrimui mokestis ir pristatymas.

Atsiliepimai: Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Taigi, jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus.Mes taip pat bus atsakyti pagal suteikia jums teigiamų atsiliepimų, kad tą pačią dieną.Jei jus tenkina mūsų produktus.prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

ENDOPROTEZAI

Bet kokius klausimus su jūsų produkto, prašome susisiekite su mūsų Techninės pagalbos komanda jei reikia trikčių diagnostikos pagalba.

Prašome būti pasirengę su tokia informacija:

Užsakymo numeris

Pirkimo įrodymą

Vaizdo įrašas ar nuotrauka sugadinta/brokuotą produktą

Adresas

Kontaktinis telefono numeris

Žymos: m13 bakstelėkite, bakstelėkite m14, 1n4007 smd, baterija m18 milwaukee, atveju m20, a8 juoda, už m16, maišytuvas m24, m20 varžtas, bakstelėkite m16.

Prekės Pavadinimas VOKET
Pristatymo Laikas 15-60days
Tikslumas 6H/6G
Produkto pavadinimas sriegiu kištukas indikatorius
Nemokamas Pristatymas Taip
Kokybė Geriausias Kokybės++++++
Tipas Kita
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Sriegio Kryptimi Teisė

Parašyti atsiliepimą

VOKET Plieno Gyvsidabrio Gage Sriegiu Kištukas Gabaritas Aukštos Kokybės didmeninės M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M13 M14 M16 M18 M20 M24

VOKET Plieno Gyvsidabrio Gage Sriegiu Kištukas Gabaritas Aukštos Kokybės didmeninės M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M13 M14 M16 M18 M20 M24

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti