Parduotuvė pagal Kategorijas

Taivano EXA582RL galinis amortizatorius/ličio elektrinis dviratis/motoroleris/vaiskiai pneumatinės amortizatorius

Nauja

€108.25

PRANEŠTI:

Per Kinų Naujųjų Metų Atostogos (atostogų iš Jan 16 Feb 7 ),mes negalime pasirūpinti ir pristatyti prekes .Tikimės, kad jūs galite suprasti !

Pardavimo Taškas

◆Modelis:582RL. ◆Reguliavimas:Prieškrūvio/Dual valdymo ir atoveiksmio lokautas. ◆Svoris:257-309g. ◆EKSA FORMA 582RLseries užpakalinio smūgio yra labai derinamojo bangos ilgio platforma oro šokas skirtas patobulintas XC veikimą, kai jo efektyvumas ir galios pristatymo, su ratais, yra labai svarbu.Į 582RL naudoja unikalų dual atšokusio kamuolio ir blokuotas valdymo svirtis.Patikslinimai ON-the-fly yra bothquick ir paprasta. ◆Serijos:5 serija oro smūgių ◆Naudoti:XC/Miesto dviračių/Pėsčiųjų. ◆Pavasarį tipas:Oras. ◆Slopinimas:Hidrauliniai. ◆Medžiaga:CNC lydinio. ◆Apdaila:Anoddized. ◆Praėjimo:DU/Neprivaloma sferinių guolių. ◆Spalva:Juoda. ◆Ilgis/Kelionės funkcijos:150/30mm. 165/38mm. 190/50mm. ◆Pavasario kursus:be Galo reguliuojamas oro pavasario. ◆Patentai:JAV ir tarptautinę.

Dear klientas:

Ačiū už jūsų pirkimo EKSA Forma galinis amortizatorius !Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums penkių žvaigždžių ir gerų komentarų, ačiū.

Mes išgyveno didelį ilgio įsitikinkite, kad mūsų gaminys yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos ir viršija jūsų lūkesčius.Jei turite kokių klausimų ar klausimą ,įsitikinkite, kad susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes susisieksime su jumis greičiau įsitikinti, ar viskas yra gerai su savo naują produktą.

Žymos: taivano, motoroleris šokas, galinis amortizatorius motociklo, electr šokas, miesto kalnų dviratis, mtb galinio smūgio, taivano dviračių rėmai balti, kalnų dviratis galinio smūgio, užkratas nuo balnelio iškyšos, galinio smūgio.

Medžiaga Aliuminio/Lydinys
Dydis 150-190
Naudoti Kalnų Dviračiai
Kilmės TW(Kilmės)
Modelio Numeris 582

Parašyti atsiliepimą

Taivano EXA582RL galinis amortizatorius/ličio elektrinis dviratis/motoroleris/vaiskiai pneumatinės amortizatorius

Taivano EXA582RL galinis amortizatorius/ličio elektrinis dviratis/motoroleris/vaiskiai pneumatinės amortizatorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti