Parduotuvė pagal Kategorijas

Pėdų Šlifavimo Mašinos Nano Stiklo Koja Šlifuoklis Pašalinti Negyvas Odos Grožį Pedikiūro Šlifavimo Ekrano Dilimui Dildė Nagų Priežiūros Failų Įrankis

Nauja

€4.57

Pėdų Šlifavimo Mašinos Nano Stiklo Koja Šlifuoklis Pašalinti Negyvas Odos Grožį Pedikiūro Šlifavimo Ekrano Dilimui Dildė Nagų Priežiūros Failų Įrankis

❤ Mūsų produktai yra kitoks, nei įprasti kojų failus.Mūsų pėdų failus, naudokite stiklo, ėsdinimo procesą, baudos išgaubti šlifavimo paviršius, nebraižo kojų, kai naudojami, tačiau gali padėti pašalinti negyvas odos. ❤ Atkurti sklandžiai kojų-Mūsų pėdų failą greitai gali pleiskanomis ir pašalinti manikiūras.beautiful, tokiu būdu visiškai pašalinti senąją tarakonus paliko aukštakulnius, visiškai pašalindamas negyvas odos ląsteles ir atkurti sklandžiai kojų už jus. ❤ Patikima-Mūsų pėdų failai yra pagaminti iš nano stiklo ir aukštos kokybės plastiko.Jis yra tvirtas, lengvas ir nešiojamas.Po naudojimo, jūs galite plaukite tiesiogiai vandeniu.Ji yra atspari drėgmei ir puikiai integruoja į jūsų vonios kambarys. ❤ Šlapias ir sausas kojas tinka-nesvarbu, kad kojos būtų sausos ir suprakaitavęs, mūsų pėdų failas gali lengvai padėti jums pašalinti negyvas odos, atgaivinti pėdų odai, ir visapusiškai rūpintis savo kojomis. ❤ Lengva rankena-mūsų pėdų failas yra ovalo formos, lengvai rankena, patogus jausti, non-slip, gali būti naudojamas bet kur ant snukio, lengvai, sklandžiai, sunkiai prieinamose vietovėse.Galima naudoti tiek vyrams, tiek moterims.Produkto Pavadinimas: Nano Stiklo Koja Šlifavimo Medžiaga: ABS / Super baltas stiklas, Spalva: juoda, aukso Dydis: 68 * 107, mm Paskirtis: Pašalinti negyvas odos ir manikiūras.beautiful Pakavimo sąrašas: 1 * pėdų malūnėlis

Apie Laivybos

1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą.

2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.

3. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu.Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą.Ačiū.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4) daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dienas nuo mokėjimo patvirtintas.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą.

- Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome spustelėkite šią oficialios pagalbos nuorodą:

Apie Atsiliepimą

- Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių) , ačiū!

- Jei jūsų prekė viduje sklypas buvo sudaužyti ar pavogti akivaizdu, nors jūs gaunate.Ginčas??NE!!!Tai nėra geras sprendimas.Susisiekite su mumis ir parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą apie problemą, jūs patenkinti, mes stengiamės padėti jums išspręsti ją.

- Su bet kokia problema, mes galime jums padėti, jūs galite rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Sugrįžti & Grąžinti

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

Žymos: crystal koja failų, statoriaus kampas malūnėlis, 10mm cnc, stiklo šlifavimo mašina, oro rotacinis įrankis, pėdų krūva, pilietis piktžolių malūnėlis, deimantų šlifavimo stiklo, nano poliruotu paviršiumi stiklo nagų failą, nano stiklo nagų dildeles profesinės.

4 funkcija pėdų dildė
Modelio Numeris pedikiūro dildė
Šeimos
Funkcija 5 pėdų šlifavimo staklės
Funkcija 1 Pedikiūro Įrankiai
Paramą
2 funkcija quita callos para pyragai
3 funkcija lima para pyragai
Dydis pedicure rasp
pedikiūro dildė Dydis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Pėdų Dildė
Medžiaga ABS / Super baltas stiklas
Pėdų Šlifavimo Mašinos Spalva
pedikiūro dildė Naudoja

Parašyti atsiliepimą

Pėdų Šlifavimo Mašinos Nano Stiklo Koja Šlifuoklis Pašalinti Negyvas Odos Grožį Pedikiūro Šlifavimo Ekrano Dilimui Dildė Nagų Priežiūros Failų Įrankis

Pėdų Šlifavimo Mašinos Nano Stiklo Koja Šlifuoklis Pašalinti Negyvas Odos Grožį Pedikiūro Šlifavimo Ekrano Dilimui Dildė Nagų Priežiūros Failų Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti