Parduotuvė pagal Kategorijas

WUTA Nauja Aštrių Galvos Keičiamų Badymas Geležies Nuimamas Turas Hole Punch Odos Amatų Dantis Odos Įrankiai, 6 Dydis rasti

Nauja

€7.30

Pakuotė:

Paketas, pagal jūsų pasirinkimą (1 vnt arba 1 komplektas,Pls pasirinkti iš variantas)

Aprašymas

Medžiaga: aukštos kokybės 4Cr13 plieno, aukštos kietumas ir aukštos atsparumas dilimui,tinka didelio stiprumo skylių.Skylės Diametras: chisel galvos yra apie 1mm; apvalia skyle galva yra apie 1,5 mm.Atstumas tarp skylių: 3.0 mm 3.38 mm 3.85 mm 4mm 5mm, 6mm galima Atrakinti Įvairių Odos Siuvimo Būdai-be tradicinių balno dygsnio, yra Vieno Dygsnio, Z Dygsnio, Beisbolas/V Dygsnio, Užpakalis Kryželiu, Kryželiu Langelį Kryželiu, prancūzijos Dygsnio ir kt.Tinka kai oda prekių grubus stilius,rankų siuvimo, vairas nustatyti, perforavimo, siūlė didelius odos prekės, rankų siuvimo, sofos, sėdynės padengti.Jį taip pat naudoti į invering siuvimo.Skylės yra ne tokie dideli, kaip tie, kurie pagaminti pagal prancūzijos stiliaus badymas geležies, tai yra beveik jokių pėdsakų skyles po tekinimo, maišeliai.Mažesnių iškirpti skylę, tuo geriau.

Savybės

Tai naujas aukštos kokybės turas hole punch,labai rekomenduojama, kad oda amatininkų Kodėl verta rinktis mūsų dantis? Čia yra keletas priežasčių. 1-------dantys yra nuimamas ir keičiamų:Ji gali būti pakeista į tos pačios dantis dantų ,arba keisti į apskritojo hole punch dantis.Jei dantys yra pažeisti po naudojimo, jie gali būti pakeisti, nekeičiant rankena, kuri gali sutaupyti išlaidas 2-------Į apskrito dantis režimas, odos skylių mažės ir siuvimo efektas bus labiau rafinuotas.Į punch režimas, odos skylės bus didesnis ir lengviau siūti.Jūs galite laisvai pasirinkti įvairių stilių užbaigti savo meno kūrinius. 3-------Aukštos kokybės medžiaga: black sklandžiai galvanizavimo ant paviršiaus, rūgščių ir šarmų korozijai, aukštos kietumas ir atsparumas dilimui, tinka intensyviai štampavimo ir ilgalaikio leatherworking amatų. 4-------Kelis standartus: 6 modeliai avaible(3.0 mm/3.38/3.85/4mm/5mm/6mm) , veikia puikiai savo susiuvimo projektus. 5-------Originalus ir praktiškas dizainas.nėra lengva blokuoti, oda gali išeiti lengvai .

Naudoti Pranešimas:

Dėl aštrių ir plonas patarimas,nereikia overexert kai punch,ir naudokite minkštą dalykų, pavyzdžiui, odos, siekiant apsaugoti jį,tai gal žalą, jei jums naudoti kietu daiktu.

Apie WUTA:

Mes esame įsipareigoję teikti aukštos kokybės priemones, kad oda amatų žmonių visame pasaulyje.Taip pat mūsų šaltinių ateiti visame pasaulyje.Tarptautinė Laivyba yra prieinama.Sveiki didmeninės !Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Nuimamas & Keičiamų Dantys

Chisel head & apvalia skyle galva Galima

Prašome pirkti apvalia skyle galvos, jei norite daugiau didelių skylių.

Chisel galvos yra apie 1mm; apvalia skyle galva yra apie 1,5 mm.

Į dantis vadovas taip pat į invering siuvimo.Skylės yra ne tokie dideli, kaip tie, kurie pagaminti pagal prancūzijos stiliaus badymas geležies, tai yra beveik jokių pėdsakų skyles po tekinimo, maišeliai.Mažesnių iškirpti skylę, tuo geriau.

Tai chise turo hole punch galvos yra iš esmės tinka odos gaminiai su grubus stilius.

PASTABA: Dėl aštrių ir plonas patarimas,prašome naudoti minkštą dalykų, pavyzdžiui, odos, siekiant apsaugoti jį, kai jums punch,ir nereikia naudoti daug stiprybės, nes jis yra aštrus.ačiū.

Žymos: parduotuvė wuta, darbo amatų, rankiniai įrankiai, christma, lošti oda, hole punch puncher, delik leathercraft, mirti gabalai piniginės, hole punch, chisel staliaus darbai.

Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija 6 Dydis Rasti
Medžiaga Aukštos kokybės plieno 4Cr13
Rinkinys Tipas No
2 funkcija Vadovas keičiamajame
Modelio Numeris 3.0/3.38/3.85/4mm/5mm/6mm galima
Prekės Pavadinimas wuta
Funkcija 1 Vadovas keičiamomis

Parašyti atsiliepimą

WUTA Nauja Aštrių Galvos Keičiamų Badymas Geležies Nuimamas Turas Hole Punch Odos Amatų Dantis Odos Įrankiai, 6 Dydis rasti

WUTA Nauja Aštrių Galvos Keičiamų Badymas Geležies Nuimamas Turas Hole Punch Odos Amatų Dantis Odos Įrankiai, 6 Dydis rasti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti