Parduotuvė pagal Kategorijas

Originalus LCD Panelė už Miscrosoft Paviršiaus Pro 5 " LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos 1796 LP123WQ1(SP)(A2)

Nauja

€108.25

Originalus LCD Panelė už Miscrosoft Paviršiaus Pro 5 LCD +skaitmeninis keitiklis Asamblėjos 1796 LP123WQ1(SP)(A2)

Žemiau yra Visai Atrodo Nuotrauką surface pro 5 Klasės Kokybės

Žemiau yra Išsamiai Nuotrauką Surface Pro LCD 5

Pls Confim Dalių Skaičius yra tai, Ko Norite

Suderinamumas

Ši dalis yra suderinama su Surface Pro 5 ir modelio numerį 1796 metais. Ši dalis yra taip pat suderinama su kai vėlai, gamybos Paviršių, Pro 4 vnt.Prašome patikrinti, ar tinkamai dalies numeris LP123WQ1.

DUK

Klausimas: Kiek dienų garantija ar teikiate?

A: mes suteikiame 3 mėnesių garantiją mūsų gaminiams

Q:Kada bus siunčiate prekę ?

A:Paprastai 1-3 dienas nuo gauto apmokėjimo.

K: Ką man daryti, jei aš gavau dalis, kad neveikia su laptopo?

A: Pirma, jūs turite susisiekti su mumis, decride problema turite, mūsų technikas padės jums išspręsti problemą,nes dažniausiai problema yra NE dėl mūsų Atsarginių Dalių.90% Problema Canbe Išsprendė GERAI.BTW, mes dont patinka darbas su pirkėjų, kurie norėtų duoti neigiamų atsiliepimų arba atidaryti ginčų ,be susisiekę su mumis,kurie bus prarastas visas technikas palaiko ir garantija.

Q: Kaip padaryti, jei Atsarginės Dalys, yra vis dar turite Problemų, Po pokalbio Su jav(tikimybė yra maža)?ar Perkate Klaidingą Atsarginės Dalys, Sau ,bet norite Retrun Atgal ir Grąžinti pinigus?

A: JEI atsarginė dalis couldnt darbą po kreipdamiesi į mus, jūs galite pasirinkti, kompensacija, ir grąžinti prekę, reikia imtis sau leisti, laivybos mokestis jūs siunčiate atgal,ir mes imtis sau leisti, laivybos mokestis siunčia jums.JEI perkate worng atsargines dalis youself,jums reikia imtis sau leisti tiek, laivybos mokestis.

Teisingą Kelią, Kai Jūs Patenkinti Jokių Problemų (Pvz.)

Pakuotės Nuotrauką

Sunku Box+Plastiko Burbulas+Silpnumo Ženklas Mes atsiųsime elementą į teisingą adresą, kurį pateikėte.

Apie Mus

Mūsų įmonė specializuojasi visų asortimentą Nešiojamas Atsarginės Dalys 4 metus, mes dirbame su klientais iš viso pasaulio, profesionalių paslaugų ir ryšių daro mūsų atstumas trumpesnis.Mes dirbame su fabrikai, gauti palankias kainas.Mes tikimės, kad ilgalaikius verslo ryšius su mūsų klientais,todėl tyrimas patvirtino, kad mūsų produktų kokybę buvo iki specifikacija.Palyginti su konkurentais, mūsų produktai yra didelę vertę už pinigus, ir aukštos kokybės guranteed.

Žymos: klaviatūra microsoft surface pro", originalus paviršiaus pro 3 " lcd, "microsoft surface pro skaitmeninis keitiklis, lcd paviršiaus, saulės kolektorių 5v 5w, microsoft surface pro 5 ekrano, homeras teatro televizija, lydinio paviršiaus, paviršiaus 13 5 lcd, ekrano paviršius pro 3.

Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Kokybė Klasės
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Pristatymas DHL, Aliexpress Standartas
Garantija 3 Mėnesių
Modelio Numeris 1796
sąlyga Naujas
Ekrano Dydis 12 Colių
Dydis 12.3 inch
Rezoliucija 2736*1824
Numeris LP123WQ1(SP)(A2)
spalva juoda
Materia LCD Stiklo

Parašyti atsiliepimą

Originalus LCD Panelė už Miscrosoft Paviršiaus Pro 5

Originalus LCD Panelė už Miscrosoft Paviršiaus Pro 5 " LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos 1796 LP123WQ1(SP)(A2)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti