Parduotuvė pagal Kategorijas

40sheets/daug Laikraštis Gėlių Vyniojimo Popierius Derliaus Dvipusis Dovanų Pakavimo Floristo Puokštė Prekių Dekoro Medžiaga, 50*70cm

Nauja

€19.84

40 lapų/daug Gėlių Vyniojimo Popieriaus Ritinį Derliaus Laikraštis Dvipusis Wrap Dekoro Kūrybine Medžiaga

Medžiaga: popierius

Dydis: 5 0CM*70CM 1 lot = 40 lapų

Spalva: 7 spalvų (raudonos,raudona,žalia,sidabro,safyro mėlyna,kavos,juoda), Prašome kreiptis į vaizdą už išsamų spalvos kodas.

Įpakavimas: 40sheets /daug

Naudojimas: Įpakavimo, drabužių, batų, dovanų dėžutės, odinis, aparatūros, kosmetika, rankų maišą, bagažo, amatų dovana, dienos poreikius, porceliano ir t.t.

Progomis: Vyniojamasis popierius tinka vestuvių, pobūvių, šventė, kokteilių vakarėlį, pasimatymą, šokių ir kitomis progomis dekoracijas.Taip pat rekomenduojama

1.Mes priimame Alipay,Qiwi Piniginės", Vakarų Sąjunga,TT, Banko pavedimu, Moneybookers,visa, Master Card,ir visos kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.Kitaip užsakymas bus automatiškai atšauktas sistema.

3. Jei jūs negalite padaryti sėkmingą mokėjimo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Jei jūs vis dar negali sumokėti, prašome siųsti elektroninį laišką į Tavo-diena.lt klientų aptarnavimas.

1.Už produktų atsargos, mes išsiųsti per 1-4 darbo dienas, gavus mokėjimą.

2. Kinija Paštu oro paštu ir Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas yra nemokamas pristatymas ( (bet išskyrus Braziliją, papildomas $3 už užsakymą), patikrinkite, ar pristatymo Būdą ir išlaidų už informaciją.

3. Jei pasirinksite greitas pristatymas metodą,pavyzdžiui,UPS,DHL, "FEDEX", EMS,ARAMEX ir pan.Prašome pateikti tikslią ir išsamią gavėjo vardas, pavardė, adresas ir telefono Nr., siekiant užtikrinti, kad galite gauti prekes.

4. Pristatymo Terminas:

Patarimai:

a.Mes visada atkreipkite dėmesį ir atnaujinti laivybos statusą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, prieš pateikiant ginčą.

b.Jei negaunate paketą, per 60 dienų, jums bus gauti visą kompensaciją.Išskyrus atskirų šalių per 90 dienų.

c.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos, ir kitus aspektus.Be to, ji gali būti 50 dienų.

Jei negavote tai po 40 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

d.Visi aukščiau paminėti yra darbo dienas, išskyrus švenčių dienas.

1. Jei gaunate klaidos, žalos, gedimų ar ne taip aprašymą, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas pinigų grąžinimas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome grąžinti per 7 dienas pakeisti arba grąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant.Prekės manoma, buvo naudojami ir mes negalime grąžinti jums ar bandyti dar kartą.Krovinių tenka pardavėjui, ir pirkėjui.

3. Grąžinama prekė turi būti originalioje pakuotėje, būtinai pateikite laivybos sekimo numerį ir priežastį grįžti.

4. Kai mes gauti grąžinama prekė kaip ir originalios prekės ir pakuotės visi komponentai ir pagalbiniai reikmenys, mes grąžinsime jūsų visų išlaidų.

5. Jei prekė yra pažeista arba netinkami transportavimo metu, prašome suteikti realią foto pažeistą punktą ir mes grąžinsime jūsų mokėjimą.

1. Mes išlaikyti aukštus aukščiausios kokybės ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!tikimės, kad tarnauti jums geriau!

2. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, kurį įsigijote, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei esate nepatenkintas prekės po to, kai jūs jį gauti.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai.Pasitiki mumis ir rašykite mums tiesiogiai, visi klausimai gali būti išspręsti.

3. Jei turite bet kokių klausimų, visada galite susisiekti su mumis el. paštu.Tikimės, kad mūsų laimingas bendradarbiavimą!

Žymos: bankas derliaus dekoras, boulingo derliaus dekoras, derliaus priėmimo dekoras, flagon derliaus dekoras, derliaus chriatmas dekoras, derliaus stalčių dekoras, mansarda derliaus dekoras, antiq derliaus dekoras, hipiai derliaus dekoras, moteriškas derliaus dekoras.

Pakavimas 40 lapų/daug
Modelio Numeris CP-010011
Pakuotės Stilius Korėjos Nėrinių Gėlių Vyniojimo Akių
spalva Violetinė, raudona, žalia, mėlyna, safyro mėlynos, kava, juoda
Prekės Pavadinimas BLINGIRD
Medžiaga Popierius
Danga Nepadengtas ritininis arba lakštinis
Dydis 50cm*70cm
Celiuliozės Medžiagos Sumaišyti Plaušienos
Funkcija Mados, Aukštos Kokybės
Proga Valentino Diena,Motinos Diena,Vestuvių, Pobūvių,Jubiliejai, Gimtadieniai,
Naudojimas Šalis Dekoravimas, Gėlių, Dovanų Pakavimo Popierius

Parašyti atsiliepimą

40sheets/daug Laikraštis Gėlių Vyniojimo Popierius Derliaus Dvipusis Dovanų Pakavimo Floristo Puokštė Prekių Dekoro Medžiaga, 50*70cm

40sheets/daug Laikraštis Gėlių Vyniojimo Popierius Derliaus Dvipusis Dovanų Pakavimo Floristo Puokštė Prekių Dekoro Medžiaga, 50*70cm

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti