Parduotuvė pagal Kategorijas

Tinkleliai nuo vabzdžių, skėtis Reguliuojamo Aukščio Lengvas Nešiojamas Ekranas Atsparus UV Pavėsinė Stiliaus Uodų Užskaitos Lauko Kempingas

Nauja

€23.38

Kulka Taškų:

1、Praktinių Neto: Šis skėtis lentelė ekrano dangtelis yra aukštos kokybės 100% poliesterio pluošto, ir vienagijai siūlai, kurių storis yra tvarkos taisyklių 75d.Ji yra pakankamai tankus, apšiltinti uodai, ir pakankamai plonas, kad jūsų vizijos, saulės šešėlių funkcija.

2、Reguliuojamas Aukštis: raišteliu viršuje akių tinklas galima reguliuoti dydį ir dydį, tinkleliai nuo vabzdžių yra apie 335cm (skersmuo) * 230cm/131.89*90.55 į (aukštis) tinka skėčiai, kurio skersmuo 10-11 metrų.

3、Užtrauktukas Užskaitos: umbrella užskaitos gali išlaikyti mažyčių "lankytojai", ne, bet galite žaisti viduje saugiai, ir užtrauktukas įėjimas leidžia jums gauti ir lengvai.Yra užtrauktukas pullers iš abiejų pusių.

4、Lengvas ir Nešiojamas: akių net gali būti lengvai įdiegtas į terasą skėtis.Ir pridūrė, švino juostelės aplink apačioje, tinkleliai nuo vabzdžių, siekiant išvengti šviesos vėjas pučia padėti nustatyti filtrą į vietą.Reguliuojamo viršuje dirželis atidarymo ir uždarymo lanksti tinka.Kai nėra naudojami, tinkleliai nuo vabzdžių gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį lengva laikyti.

5、Akių tinklas: Jūs galite sėdėti lauko terasoje ju mėgautis laisvalaikiu, Tai yra taip pat puikus pagalbininkas linksminti savo draugus ar svečius savo sode.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Durų skaičius: dvigubos durys dizainas

Taikoma skėtis dydis: 335CM (skersmuo) *230CM (aukštis)/131.89*90.55 į

Tvirtinimo būdas: virvę atitraukti nuo - 270-320CM/106.30-125.98 į

Perimetras: 1000CM/393.70 į

Atidaryti duris: dvigubas užtrauktukas traukti atidaryti duris --- gali būti traukiamas ir už jos ribų, gali būti traukiamas aukštyn ir žemyn, sutampa viduryje

Apačioje: papildoma švino juostelėmis visi aplink, kad išvengti vėjo pūtimo

Svoris: 1200g

Pareigos: Anti-insect/apsauga nuo saulės, apsauga nuo saulės,

Vabzdžių dizainas: skėtis net dangtis leidžia jums mėgautis lauko valgomasis, tyliai ir be bothered vabzdžių

Apsaugos nuo saulės dizainas: skėtis net dangtis turi tam tikrų šešėlių funkcija, taip, kad jums gali atnešti šiek tiek vėsa saulėje.

Tinka: dvigubos durys Romos skėtis

Pakavimo Sąrašas:

Skėtis Tinkleliai Nuo Vabzdžių*1

Žymos: sodo pavėsinė, paplūdimys žvejybos skėtis, pavėsinė, stiklo pluošto strypas, kamp kempingas palapinė, žuvų palapinė, pavėsinė-palapinė, 7 colių magnetofonas, kamufliažas net iškilmingiems, miestas pagalvė.

Drop laivyba Parama
Kategorijos Palapinė 3-4 Žmonės
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Modelio Numeris Tinkleliai Nuo Vabzdžių
Paramą
Laikiklis Kategorija Stiklo Pluoštu Armuoto Plastiko Lazdelė
Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Naudojimas
Pareigos

Parašyti atsiliepimą

Tinkleliai nuo vabzdžių, skėtis Reguliuojamo Aukščio Lengvas Nešiojamas Ekranas Atsparus UV Pavėsinė Stiliaus Uodų Užskaitos Lauko Kempingas

Tinkleliai nuo vabzdžių, skėtis Reguliuojamo Aukščio Lengvas Nešiojamas Ekranas Atsparus UV Pavėsinė Stiliaus Uodų Užskaitos Lauko Kempingas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti