Parduotuvė pagal Kategorijas

Xgc juy 10" 4G "Android" 8.1 Automobilių DVR RAM 2G GPS Navigacija, automobilių kameros galinio vaizdo veidrodis ADAS brūkšnys cam video rašytuvas "WIFI", "Bluetooth"

Nauja

€51.99

Pateikdami užsakymą, jūs turite dviejų spalvų pasirinkimą: D15S yra su GPS navigacija ir "Android", M903S yra be GPS navigacija ir be "Android"!Prašome atidžiai patikrinti, ar šioje lentelėje

Savybės:

4G Banglenčių Tinklo bet Kuriuo metu, Bet kurioje vietoje

Jei aplink automobilį, nėra wifi interneto naršymas, nereikia nerimauti.Tiesiog pridėkite vieną arba 3G 4G sim kortelė gali padaryti jums prisijungti prie interneto.Tai tinklo dažnio palaikymas : 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz). 3G: WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz). 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz).Daro jūsų dvr, naršant internete, bet kada, bet kur.

1, 10 colių Jutiklinis Ekranas Super Ekranas turite patirties, kaip naudojant mobilųjį telefoną, ekranas didelis, 7.0 colių.Super ekranas rodo,idealiai tinka žiūrėti HD filmus, žaisti žaidimus, naršyti internete ar skaityti grafika, ryškios spalvos, ir pateikiami detalūs žemėlapiai nuomonę, visus 10 colių. 2, Android 8.1 Saldainis sistemų, Quad Core CPU Su SL8541E Aštuonių branduolių 1.5 GHZ didelio našumo procesorius apima Android 8.1 saldainis pažangiųjų sistemų, RAM 2GB / ROM, 16 GB , tai, kad automobilių dvr veikia daugiau greitai, sklandžiai ir stablely, palyginti su Andorid 5.0. 3 GPS navigacijos Atsisiųsti savo mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos, tai dvr suteikia geriausią patirtį, nepriklausomai nuo jų paskirties.Plius, 4G tinklo funkcija , padeda dvr gauti daugiau greitai ir sklandžiai internete GPS navigacija. 4, "Bluetooth" laisvų rankų funkcija Dėka "bluetooth hands-free", "suporavus" bluetooth " tarp dvr ir telefoną,galite skambinti ir gauti skambučius tiesiai iš veidrodžio dvr pati su built-in MIKROFONO ir garsiakalbio. 5, WIFI vietoje, funkcija

Built-in Wi-Fi leidžia palaikyti ryšį kelyje ir greitai naršyti internete.Išskyrus Automobilių DVR prisijungti prie WIFI ir ji taip pat gali būti, WIFI VIETOJE, už kito prietaiso, kai automobilių DVR prisijungti prie interneto 3G/4G sim kortelės.

6, FM funkciją perduoti Ar jums patinka klausytis muzikos, o jūs vairuojate?Ačiū FM perdavimo funkcija, galite sinchronizuoti veidrodis dvr muzikos į savo automobilių garso, su lengvumu. 7, "Full HD" 1080P Vaizdo Aukštesnės kokybės nuotraukas padės nustatyti gyvybiškai svarbią informaciją, pvz., licencijos plokštės, vairuotojo veiksmus ir kelių funkcijų, kurios gali įrodyti savo nekaltumą. 8, Dual vaizdo Įrašymo Vienu metu ir auto grįžtamieji parkavimo peržiūrėti Šį Automobilį DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų.Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio DVR automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos

Su 4G , Multipe Programų ir Pramogų Galimybė, įrenginys palaiko 4G sim kortele, naršant internete, bet kada, bet kur.Prieš jums užsisakyti šį automobilį, dvr, prašome aiškiai patikrinkite, ar jūsų SIM kortelė gali atitikti žemiau tinklo juostų.Jei neturite patenkinti žemiau juostos, ,nereikia pirkti šį Jiluxing D13S. 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz) 3G: WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz) 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz)

"Android" OS 8.1, Quad Core

Keturių branduolių 1,5 GHZ Didelio našumo procesorius apima Android 8.1 išmaniąsias sistemas.tai daro automobilinio dvr veikia greičiau.Galite atsisiųsti visą PROGRAMĄ iš "google play" parduotuvėje.

Su daugiau RAM 2GB

RAM: veikia atmintį.Jiluxing D15S RAM 2G.Tai yra du kartus daugiau kaip 1G. prietaisas gali atsisiųsti ir paleisti daugiau app , greičiau ne mažiau kaip 50% viršija dabartinę "android" 5.1 skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai.

Apie GPS navigacijos Detalūs Žemėlapiai su Nemokama Atnaujinimai, 1, gražus 3D paminklų, pastatų,parkų ir kalnai,padės jums rasti savo guolio nepažįstamas sritis.Važiuojant su Sygic GPS Navigacijos yra ir praktiška ir maloni. 2, tikslus atstumas iki kiekvienas manevras ves jus į savo paskirties vietą.Jei praleidote savo ruožtu mūsų pažangų algoritmą, bus nedelsiant perskaičiuoti gauti jums atgal į savo kelią.Naršyti Sudėtingą transporto rūšies keitimo su Lengvumu Xgcjuy GPS Navigacijos turi lane assist su junction view, kuri rodo artėjančius sankryžas ir naudoja ryškiaspalviai rodyklėmis nurodykite tinkamą juostą.ir lengvai naršyti sudėtingą transporto rūšies keitimo.Daugiau Informacijos iš pirmo Žvilgsnio įrenginys išlaiko savo vairavimo žemėlapio ekrane visą laiką ir papildomos informacijos, atrodo, kartu.Dėl išsamesnės informacijos tiesiog klauskite arba paliesti ekraną.Kaip jums vairuoti savo maršrutą, Aukštyn, į Priekį, nuolat jus informuoja apie netoliese paslaugų, įskaitant kuro stotyse, ligoninėse .Apie tai, kaip Įdiegti žemėlapius Paramos Europa / Šiaurės Amerika, Pietų Amerika, Pietryčių Azijos ir Artimųjų Rytų žemėlapį (bus įdiegti žemėlapį pagal jūsų nurodytu adresu, tokių kaip: Jungtinė Karalystė, mes įdiegti Europos žemėlapį) Pastaba: Apie žemėlapį, o jei norite atnaujinti žemėlapį, prašome susisiekti su mumis, mes jį įkelti į "Drop box", nereikia atsisiųsti kitų vietų, kitaip jis bus sugadinti originalus žemėlapis.Atnaujinti žemėlapio laikas: kartą per metus .

FHD 1080P + " Super night vision

xgc juy D15S priekinis lęšis yra šešių stiklo objektyvas.Ji veiksmingai filtruoja nukrypusios šviesos ir pagerina fotografavimo aiškumo.Nesvarbu, ar tai diena, drumstas, ar prieblandoje ar naktį, tai labai aišku.

Automatinis Reversas Saugiam Automobilių Stovėjimo Aikštelė

Kai jums sustabdyti, Automobilinio DVR automatiškai įjungti atbulinės eigos vaizdo per 10-colių full screen.

Žymos: cam brūkšnys, DVR, gp tracker, 70may brūkšnys cam pro, 360 automobilių brūkšnys cam, navigacijos gps, vaizdo įrašymas, "android" automobilių veidrodėliai, koleos automobilių brūkšnys fotoaparatas, atspalvis automobilių android.

Elemento Tipas Automobilių DVR
4G tinklas dažnių Juosta LTE
Ekranas IPS
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Vaizdo Jutiklis OV2718
Pikselių 1200Mega
Ekrano santykis 16
Dvi kameros Dvi kameros įrašyti tuo pačiu metu
ROM 16G
Vaizdo Formatas AVI
Kadrų Per Sekundę 30
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Wifi FM
GPS Navigacija Parama
Sąsaja Micro SD/TF
Prekės Pavadinimas xgc juy
Video Kodas H. 264
Chipset Gamintojas HISILICON
Ekrano Dydis 10 Colių Jutiklinis Ekranas
Peržiūrėti Kampas 170°
Skaičius Objektyvai 2
ADAS Taip, paramos LDWS / FCWS/ FVMA
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
RAM 2G
Baterijos Veikimo Trukmė Reikia prijungti prie maitinimo dirbti
Jutiklinis Ekranas Taip
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
Originalioje Pakuotėje Taip
Baterija Built-in
OSD Kalba Rusų
Max Išorinė Atmintis 64G
GPS logger Išorinis
Sistema Android 8.1

Parašyti atsiliepimą

Xgc juy 10

Xgc juy 10" 4G "Android" 8.1 Automobilių DVR RAM 2G GPS Navigacija, automobilių kameros galinio vaizdo veidrodis ADAS brūkšnys cam video rašytuvas "WIFI", "Bluetooth"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti