Parduotuvė pagal Kategorijas

2.4 GHz bevielė Pelė Reguliuojamas DPI Įkrovimo Ergonomiškas Silent Spustelėkite Optinės Pelės su USB Imtuvas + USB C Tipo Adapteris

Nauja

€5.12

2.4 GHz bevielė Pelė Reguliuojamas DPI Įkrovimo Ergonomiškas Silent Spustelėkite Optinės Pelės su USB Imtuvas + USB C Tipo Adapteris Nešiojamas Desktop PC Kompiuteris

Ypatybė:

1. 2.4 G Įkraunamos Belaidės Pelės su Tipas-C adapteris: 2.4 G bevielio perdavimo leidžia veikimo atstumas iki 10m.Pelė yra įrengta su įmontuota įkraunama baterija, su įkrovimo kabelis, 1.5-2 valandas, o visiškai nemokamai.Visiškai nemokamai gali dirbti apie 60 valandų.Norėdami sutaupyti energijos ir ilgalaikio naudojimo, pelės automatiškai pasyvųjį režimą po 3 minučių neveikimo, gali būti įjungiamas paspaudę bet kurį mygtuką.

Patogiai ir tyliai spauskite: Specialus begarsis dizainas kairįjį ir dešinįjį mygtukus spaudai savo nerimauti erzina kitus ir jus orientuota, puikus viešųjų progomis, pavyzdžiui, bibliotekos, biuro, svetainė, kavinės ir kt.Patikima apdaila daro tai odos draugiškas nuosekliai naudoti.Pažangios optinės sekimo technologija užtikrina, padidėjęs jautrumas tiksliai stebėjimo ant įvairių paviršių.

3 Reguliuojamas DPI: belaidė pelė su 3 (1000, 1200, 1600) reguliuojamas DPI, optinė skiriamoji nustatyti iki 1600DPI, keisti pelės greičio laisvai.Pažangios optinės sekimo technologija, puikus jautris, kad jis kelio daugiau sklandžiai ant įvairių paviršių.Jie leidžia jums gauti daugiau tikslios kontrolės ir mėgautis puiki patirtis, kai esate darbe ar žaisti žaidimo.

Plonas ir Ergonomiškas Dizainas: plonas ir šviesos pelės puikiai tinka keliaujant.Šaulių ir lengvųjų gali lengvai tilpti į nešiojamojo kompiuterio krepšys ar priedų krepšys.Natūraliai lenkta rankena pelės daro tai patogiai ir puikiai į savo rankas, Apsaugo rankų nuovargiui ilgą naudojimą.Nano imtuvas gali būti saugomi atgal pelės, kai jo nenaudojate.

Platus Suderinamumas: Ši puiki bevielė pelė, Windows 2000 / XP / Vista / Linux / 7 / 8/10, MAC OS X, Android ir daugelį kitų sistemų.Tinka PC, nešiojamas kompiuteris, " Macbook, kitų išmaniųjų įrenginių su USB sąsaja.Idealiai tinka darbe ar namuose ir biure pramogų.Šiltas Patarimai: nenaudokite greitai įkrauti adapteris krauti jį.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Perdavimo būdas: 2.4 GHz USB imtuvas

Kaip naudoti:

1. Prieš naudodami pelę pirmą kartą, prašome imti ji apie 2 valandas.

2. Išimkite USB imtuvas saugomi atgal pele.

3. Įdėkite USB imtuvą į KOMPIUTERIO USB lizdą.

4. Įjunkite pele, jungiklis apačioje pele.

5. Palaukite kelias sekundes, nereikia atlikti jokios operacijos, tik laukti.Galite jį naudoti.

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Bevielė Pelė

1 X USB Imtuvas

1 X USB Adapteris (Tipo Moterų Tipą-C Male)

1 X USB Įkrovimo Kabelis

1 X Naudojimo Instrukcija

[relateproductdetail/]

Žymos: pelės, vertikalaus įkrovimo belaidžio ryšio pelę, belaidė klaviatūra, 27mhz valdymas, adapteris kompiuteryje belaidžio ryšio pelę, moterų pelės, žaidimo pelės, bmw rf imtuvas, didelis dydis usb belaidės pelės, belaidės pelės.

Sąsajos Tipas USB
Modelio Numeris pelės
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Sertifikavimo NĖRA
Skaičių Mygtukai 6
Ranka Orientacija Teisė
Prekės Pavadinimas VODOOL
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 27Mhz RF Wireless
Maitinimo Tipas Baterija
Pakuotė Taip
Skaičių Volai. 1
Bendras svoris [objectg

Parašyti atsiliepimą

2.4 GHz bevielė Pelė Reguliuojamas DPI Įkrovimo Ergonomiškas Silent Spustelėkite Optinės Pelės su USB Imtuvas + USB C Tipo Adapteris

2.4 GHz bevielė Pelė Reguliuojamas DPI Įkrovimo Ergonomiškas Silent Spustelėkite Optinės Pelės su USB Imtuvas + USB C Tipo Adapteris

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti