Parduotuvė pagal Kategorijas

Kalnų Dviračių Pedalus Kelių Dviračio Pedalai 3 Guoliai, Dviračių Reikmenys, Dviračių Dalys Ultralight Jojimo MTB Viena Pora

Nauja

€13.18

Medžiaga: magnio kūną + plieno ašis, kiekvienas pedalo sveria tik 155g; Daug lengviau nei įprastinės pedalai; 3 rutuliniai guoliai, kad atsispirti stiprios jėgos, ir sumažinti trintį ir taip sutaupyti iki 30% fizinių pastangų; Už neprilygstamą vairavimo patirtį.

Platus ir didelis pėdų srityje: Suteikti daugiau stabilumo ; išsiplėtusios paviršiaus suteikia daugiau komforto paspaudę ant kojų ir leidžia vairuoti saugiau.Pakuotė du pedalai(pora).

Neleidžiančioms slysti: Funkcija puikiai slysti riedėjimui ir puikus sukibimas; inkaro jūsų pėda geriau ir padaryti jūsų ride lengvai ir be streso.

DIZAINAS: Užsandarinti rutuliniai guoliai: Rutuliniai guoliai yra sandariai uždarytos, siekiant apsaugoti juos nuo dulkių; Užtikrina geros ateityje ir lengva priežiūra, įgaubtas platforma formos ilgą važiavimo komfortas ir kicking efektyvumą.

Kalnų pedalai ir road pedalų yra iš esmės kitokia minti pedalus ploto ir svorio.Medžiagos ir rezultatų yra tas pats.Įrenginio ašies skersmuo yra tas pats, todėl kalnų pedalą, gali būti įrengtos kelių dviračiai, ir road pedalų taip pat gali būti pakrautas su kalnų dviračiai.

Savybės:

* Neleidžiančioms Slysti Trinkeles Paviršiaus, Stiprios Kabinasi, Ne Ilgiau Slysti.

* Naudoti aukštos kokybės Aliuminio Lydinio, Geros Mechaninės Savybės, Geras Atsparumas Dilimui.

* Puikias Eksploatacines Savybes, Patvarus.

Techniniai duomenys:

Modelis: PD-M86 (ilgas tipas: kalnų dviratis)/PD-R87 (short tipas: kelių bike)

Medžiaga: aliuminio ir magnio lydinio + chromo molibdeno plieno guolių

Svoris: 130g (vienas pedalas)

Struktūra: Trys užsandarinti guoliai

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

2 x Pedalas(kairėje ir dešinėje)

Už Kelių Dviratį :

Kalnų Dviratis:

Žymos: bosas, gitaros pedalas, mtb pedalai kalnų dviratis raudonos, dviratis bmx race, pedalas tatuiruotė, M279, mtb pedalas, miesto kalnų dviratis, gitaros pedalas, dviratis mtb, dviračio pedalas.

Pedalas Kategorija Ultralight Pedalas
Kilmės KN(Kilmės)
Pedalas Prietaiso Kategorija pedalas
Dydis 1) Road
Naudoti Kelių Dviračiai
Medžiaga Aliuminio/Lydinys
Modelio Numeris S301

Parašyti atsiliepimą

Kalnų Dviračių Pedalus Kelių Dviračio Pedalai 3 Guoliai, Dviračių Reikmenys, Dviračių Dalys Ultralight Jojimo MTB Viena Pora

Kalnų Dviračių Pedalus Kelių Dviračio Pedalai 3 Guoliai, Dviračių Reikmenys, Dviračių Dalys Ultralight Jojimo MTB Viena Pora

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti