Parduotuvė pagal Kategorijas

Aplinkos Šviesos Atmesti ALR Slim Fiksuoto Rėmo, Projektoriaus Ekranas 80" - 150" Ultra-Plonas Sienos Anti-Light CRL Projekcija Užuolaidų

Nauja

€181.40

Gerbiamas kliente, oro bendrovės sustabdė skrydžius didelio masto šiuo metu ir pristatymo paslauga galimybes paskirties šalys turėjo įtakos įvairaus laipsnio.Susisiekite su mumis ir patikrinti, ar mes galime išsiųsti jūsų nurodytu adresu, prieš pateikiant užsakymą.Dėkojame už jūsų supratimą!

TIPS1 : Tai ALR ekranas yra tinkamas trumpam mesti projektorius(židinio nuotolis yra daugiau kaip 1,5 m ), Vidutinės trukmės ir Ilguoju focus projektoriaus.Jei jūsų projecotr yra (Ultra)trumpas mesti projektorius(židinio nuotolis mažesnis kaip 1,5 m ), prašome palikti mums žinutę, mes bus padaryti speciali paviršiaus danga skirta jums.

TIPS2 : geriau laivybos, aliuminio rėmas, gali būti perpjauti į du gabalus.Tai labai lengva bendras kartu gavę.

ALR PET Juoda Kristalų Ekranas UST lazerinis projektorius

Duk

1. Jei galiu atšaukti užsakymą, kai aš galiu gauti mano grąžinamosios išmokos?

Pinigų jums mokama yra, laikydami Tavo-diena.lt.Jūs gausite visą kompensaciją iš Tavo-diena.lt per 3-11 darbo dienas po to, galite atšaukti savo užsakymą sėkmingai.

2. Galite tinkinti specialių dydžio už mane?

Taip, mes galime pritaikyti jums, jūsų prašymą, prašome palikti mums žinutę.

3. Mano rankos,-apie galimybę yra prasta, tai lengva būti įdiegta?

Taip, kad produktas yra skirtas paprasta montavimo konstrukcija, jokių varginančių diegimo veiksmus, ir mes taip pat gali suteikti jums įrengimas vaizdo, jei reikia.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios problemos.

4. Kodėl jūsų kainos taip pigiai?

Mes turime mūsų pačių gamykloje.Vieno langelio aptarnavimo R&D, gamybos ir pardavimo.Kaina yra valdomas ir kokybė yra garantuota.Minimizuoti jūsų pirkimo kaina.

APIE LAIVYBOS

1. Prašome įrašyti savo pilną vardą, ypač dėl rusijos Federacijos.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra 100% teisinga.

3.Paprastai, mes išsiųsti jį per 1-5 dienas.Jei mes turime atidėti, jums bus notisfied.

4. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus .Mes paprastai pareiškia, žemos kainos, sąskaitos faktūros, siekiant padėti jums sumažinti mokesčių.Jei turite kokių nors specialių reikalavimų dėl muitinės sąskaitos faktūros vertė, prašome palikti mums žinutę.

5. Rusijos Federacijos, mes bus naudoti specialius laivybos liniją be apmokestinamos, tikiuosi, kad jums gali padėti ir suprasti.

6. Prašome susisiekti su mumis birių užsakymo pristatymas!

ABOUTSERVICE

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

2. Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldytos, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

3. Jei esate nepatenkintas prekės, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gaunate ir grąžinimas prekių savikaina eina jums.PRAŠOME PATIKRINTI, AR PREKĖS INFORMACIJA PRIEŠ JUMS UŽSAKYMĄ.AČIŪ!

ABOUTFEEDBACK

1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes padarysime viską spręsti už jį.

2. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Palikite 5 stards, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.AČIŪ!

Žymos: alr ekranas, aplinkos led tv, mini projektorius, yovanxer hd ekranas, pilka projektoriaus ekrano rėmelį, skiriamoji kambarys, projektoriaus ekranas trikojis, alr projektoriaus ekranas, projekto ekranas, kontrolės projekcijos ekranai.

Kilmės KN(Kilmės)
Pelnas 1.3
Sertifikavimo NĖRA
Dydis 72" 80" 90" 100" 120" 133" 150" 180"
Tipas ALR(Aplinkos Šviesos Atmesti) projektoriaus Ekranas
Ryškumo projektorius Ji reikalauja Daugiau nei 1300 ANSI liumenų
Formatas 16
Nešiojamieji No
Prekės Pavadinimas Yovanxer
Medžiaga PVC
Gali būti pritaikyti Taip
Naudojimas Kinui, mokymo įstaigos, konferencijų salės, namų kino teatro ir t.t.
Stilius 1cm-Ultra plonas sienos Fiksuoto Rėmo
Ekrano Tipas rėmo ekranas
Drop laivyba Pritarė
Modelio Numeris ALR-CGS080-150

Parašyti atsiliepimą

Aplinkos Šviesos Atmesti ALR Slim Fiksuoto Rėmo, Projektoriaus Ekranas 80

Aplinkos Šviesos Atmesti ALR Slim Fiksuoto Rėmo, Projektoriaus Ekranas 80" - 150" Ultra-Plonas Sienos Anti-Light CRL Projekcija Užuolaidų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti