Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesionaliojo Scenos Šviesos 25W 86 RGB LED Šviesos 4 Kanalų DMX512 Valdymo Projektorius DJ Šalies Disco Scenos šviesos

Nauja

€19.87

Savybės: didelio galingumo Profesionalių 4 Kanalų DMX-512 LED scenos šviesos.Built-in automatinės programos ir garso įjungtas programas.Individualios kontrolės raudonos, žalios ir mėlynos šviesos diodus.Statinis ir spalvos RGB spalvų maišymo su arba be DMX valdytojas.Režimai: Spalva palaipsniui keisti / color šuolis keitimas / strobe / važiavimo greičio koregavimą.Mažas energijos suvartojimas.Puikus klubas, DJ šou, namų grupė, salė, juostas ir kt.Specifikacijos: Korpusas : Aliuminio lydinys Kanalas: 4 LED skersmuo: 5mm / 0.2 Šviesos šaltinis: 86pcs ultra ryškus Led (Raudona: 44pcs, Žalia: 21pcs, Mėlyna: 21pcs) Tiesinės elektroninių reguliatorių: nuo 0-100% Plug standartas: JAV/EU/AU/UK plug Įėjimo galia: AC 90-240V, 50-60Hz Energijos suvartojimas: 25W Valdymo režimas: DMX512, Garso, Master/slave Elementą dydis: 11.8 * 8.6 cm / 4.6 * 3.4 (Skersmuo * H) Punktas svoris: 745g / 1.6 Kg Pakuotės dydis: 19 * 17 * 16cm / 7.5 * 6.7 * 6.3 Pakuotėje svoris: 838g / 1.8 Lbs dokumentų Paketą sudaro: 1 * LED Scenos Šviesos 1 * Vartotojo vadovą

1) Mes priimame Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Visi užsakymai bus išsiųsti iš Mūsų Gamykloje DHL:2-5 darbo Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST.prašome susisiekti su mumis prieš perkant, jei esate Tavo-diena.lt išskirtinis šalyse.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių būtų kreipiamas apie savo Importo.Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia "dovana", nedvejodami pasakyti.Jei turite sunkumų daro savo šalinimas, arba, jums reikia nuskaityti mažiau vertės mokėjimo puslapį, pasakykite mums, mes už jus!Mes gamykloje Kinijoje, dauguma produktų, mes turime juos sandėlyje, jums tik reikia mums duoti 1-2 dienas, siekiant patikrinti žibintai.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.2 metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 12 mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Tavo-diena.lt!

1. Mes esame Apšvietimo įrangos Gamykla.Mes esame įsimylėję šviestuvai ir elektroninius gaminius, ir mes norėtume jums patikrinti, ir susisiekti su mumis, jei turite bet kokių klausimų.

2. Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti jūsų pirkti iš jav.Mes jums sekimo numerį, jums Tavo-diena.lt ar el. paštu.Mes vertiname jūsų atostogų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Išsamios Pardavėjas Reitingų ir TEIGIAMŲ Atsiliepimų, mums gavus jūsų elementą.

3. Jei jums kyla kokių nors problemų, apie viską, prašome pranešimą/laišką mums suteikia mums galimybę ištaisyti bet kokią problemą, ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Mes turime 24 valandų internete paslauga.Laiškus būtų atsakyta per 12 valandų nuo pirmadienio iki sekmadienio,būkite tikri, visus klientų užklausos yra prioritetas ir bus atsakyta laiku ir profesionaliai.Jūsų pasitenkinimas yra garantuotas.

Žymos: dmx led, dj lazeriu, dj, numark dj, kompanionas lėlės, kontrolės dmx, virtual dj 3, galaxi projektorius, dj mikšeris, l led apšvietimas.

Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Stilius DMX Scenos Šviesos
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Prekės Pavadinimas GVT

Parašyti atsiliepimą

Profesionaliojo Scenos Šviesos 25W 86 RGB LED Šviesos 4 Kanalų DMX512 Valdymo Projektorius DJ Šalies Disco Scenos šviesos

Profesionaliojo Scenos Šviesos 25W 86 RGB LED Šviesos 4 Kanalų DMX512 Valdymo Projektorius DJ Šalies Disco Scenos šviesos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti