Parduotuvė pagal Kategorijas

Kėdė Apima Valgomasis Dekoratyvinis Kėdžių Dangose Spandex Universalus Elastingas Sėdynių Užvalkalai Ruožas Namų Virtuvėje Viešbutis Vestuvių Biuras

Nauja

€4.14

Drop Laivyba

Priimame užsakymus iš Drop Laivyba.Ten bus nedėkite jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos ar mūsų prekinio ženklo pavadinimą, logotipą, siuntas.We will ship kaip įmanoma greičiau už jus.

Apie Laivybos

Kai jūs mokate užsakymą, mes atsiųsime jums kad per 8-48 valandas (išskyrus atvejus, per Kinų Naujųjų Metų atostogos).Pardavėjas Rekomendavo, Logistika: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas, Tavo-diena.lt Išsaugoti Pristatymas, ePacket ,Specialios Eilutės-YW ar kitas geriau logistika.Nes jie yra greičiau ir atsekami.Sekti svetainė: www.17track.net.

Apie Po Pardavimo

Kai gaunate produktą ir rasti, kad produktas turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums išsiųsti ar grąžinti pinigus.Siekiant išspręsti šią problemą, geriau, nereikia atidaryti ginčų.

Apie Atsiliepimą

Prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Ačiū!Būkite sąžiningos ir išsamios jūsų vertinimu, kaip atsiliepimai, padėkite kitiems pirkėjams, kad perkant, tegul kiti pirkėjai žino apie savo patirtį su pardavėjo ir padėti Tavo-diena.lt saugi vieta pirkti ir parduoti.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite klausimų dėl savo užsakymo, susisiekite su mumis elektroniniu išsiųsti pranešimą per Tavo-diena.lt.Mes jums siūlome sprendimą.

Klausimas Ir Atsakymas

Q:Kodėl nebuvo mano, kad buvo išsiųsti dar?

A: Po to, kai jūsų išmoką yra sėkmingas, mes turime 12-24 valandas organizuoti savo paketą.ne daugiau kaip 2 dienas.Jei ji skubiai užsakymą, prašome pateikti paaiškinimai, kai jūs pateikiate užsakymą, arba kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad noras jums.

Q:Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

A: Jūs galite sekti savo siuntinį šioje svetainėje: www.17track.net Jei negalite rasti logistikos informaciją apie šią svetainę, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo už jūsų užklausą.

Q:Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti,Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga.

Klausimas:kokiomis aplinkybėmis galiu atšaukti užsakymą arba pakeisti savo prekės?

A: Jūs galite atšaukti užsakymą arba keičiant elementus, prieš išsiuntimą,kai sklypas yra vežamos,mes negalime priimti atšaukimo arba mainų.jei norite atšaukti užsakymą,prašome rūšies pasirinkti todėl jūs dont wanna ar kitos priežasties

Q:Ką daryti, jei yra problema su mano gaminiu?

A: kai jūs jį gauti nepatenkintas ar turi problemų, prašome susisiekti su mumis tme,mes 100% ją išspręsti.

Q:Kai aš gauti grąžinamąją išmoką?

A: grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų Tavo-diena.lt.Jei jūs turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su Alipexpress klientų aptarnavimo!Ačiū.

Žymos: kėdė medvilnės dangtelis, natūralios medvilnės kėdės apima, kėdė padengti medvilnės dažniais, prabangus medvilnės kėdės apima, biuro kėdė padengti velvetas, kėdė padengti office pilka, biuro minkštos kėdės apima, vinilo biuro kėdės apima, kėdė padengti medvilnės puotą, katytė biuro kėdės apima.

Rinkinys Tipas Taip
Stilius Modernus
Naudoti Pokylių Kėdė
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris B-YT004
Prekės Pavadinimas Flounov
modelis SPAUSDINTI

Parašyti atsiliepimą

Kėdė Apima Valgomasis Dekoratyvinis Kėdžių Dangose Spandex Universalus Elastingas Sėdynių Užvalkalai Ruožas Namų Virtuvėje Viešbutis Vestuvių Biuras

Kėdė Apima Valgomasis Dekoratyvinis Kėdžių Dangose Spandex Universalus Elastingas Sėdynių Užvalkalai Ruožas Namų Virtuvėje Viešbutis Vestuvių Biuras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti