Parduotuvė pagal Kategorijas

Medžiaga Knyga Neaustinių Medžiagų Berniukai Mergaitės Vaiko Žaislas Švietimo Skalbti Multi-funkcinis Medžiaga Knyga Kūdikių Pirmoji Knyga

Nauja

€29.69

Medžiaga Knyga Neaustinių Medžiagų Berniukų G berniukai mergaitės Vaiko Žaislas Švietimo Skalbti Multi-funkcinis Medžiaga Knyga Kūdikių Pirmoji Knyga

Aprašymas:

1、 "PASIDARYK pats" knyga, su instrukcija viduje yra dailiai pasiuvo ir yra brangiausia dovana. 2、yra modeliavimo mokymo dėlionė, mokymo, gyvenimo scenos, zoologijos sodas, skinti obuolius, susiejimas batų raišteliai, matematikos, rasti figūras, skinti gėlės, kambariniai ir kt.

3、Auginti savo vaiko rankas-apie galimybę, leiskite kūdikiui išmokti tai padaryti patys, ugdyti kūdikio stebėjimo galimybes, vaiko koncentraciją, ir logiška, gebėjimas vaiko.

4、funkcijos turtingas turinio ir yra visas gyvenimo turinys, yra gerą miegą istorija, bet taip pat geras gyvenimo patirties knygą.

5、medžiaga yra minkštas ir ekologiškas, ir tai yra mašina galima skalbti.Tai yra tik kūdikis!

Informacija:

Dydis: apie 25*21*13cm/9.84*8.27*5.12 į

Berniukas versija: 22 puslapiai

Mergina versija: 22 puslapiai

Medžiaga: neaustinis

Pastaba: Šis produktas yra ne gatavas produktas, tai yra švietimo žaislas, knyga, kuri turi būti baigtas iki "PASIDARYK pats".

Yra turinys:

Skalbimo mašina

Džiovinimo stovas

Skinti obuoliai

Traukiant ridikas

Skinti gėlės

Gėlių išdėstymas

Kempingas

Džinsai

Lietpaltis

Striukė

Drabužinė

Miega

Alpinizmas

Plaukų pynimo

Sportbačiai

Arklių sagtis

Kuprinė

Formos

Ledai

Pripažindamos, numeris

Šypsenėlės

Oras tvarkaraštis

Savybės:

"PASIDARYK pats" knyga, su instrukcija viduje yra dailiai pasiuvo ir yra brangiausia dovana.

Yra modeliavimo mokymo dėlionė, mokymo, gyvenimo scenos, zoologijos sodas, skinti obuolius, susiejimas batų raišteliai, matematikos, rasti figūras, skinti gėlės, kambariniai ir kt.

Ugdyti jūsų kūdikio rankose-apie galimybę, leiskite kūdikiui išmokti tai padaryti patys, ugdyti kūdikio stebėjimo galimybes, vaiko koncentraciją, ir logiška, gebėjimas vaiko.

Jis yra turtingas turinio ir yra visas gyvenimo turinys, yra gerą miegą istorija, bet taip pat geras gyvenimo patirties knygą.

Medžiaga yra minkšta ir ekologiška, ir tai yra mašina galima skalbti.Tai yra tik kūdikis!

Žymos: knygos vaikams, knyga jutimo, nuotraukos knygų, knygos medžiaga, programos knygas, 3d knygą vaikams, knygoje kinų, knygos anglų kalba, knyga montessori, els knygų.

Modelio Numeris GI01405
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
Amžius 5-7 Metų

Parašyti atsiliepimą

Medžiaga Knyga Neaustinių Medžiagų Berniukai Mergaitės Vaiko Žaislas Švietimo Skalbti Multi-funkcinis Medžiaga Knyga Kūdikių Pirmoji Knyga

Medžiaga Knyga Neaustinių Medžiagų Berniukai Mergaitės Vaiko Žaislas Švietimo Skalbti Multi-funkcinis Medžiaga Knyga Kūdikių Pirmoji Knyga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti