Parduotuvė pagal Kategorijas

Geometrinis Rhino Statula Saldainiai Talpinimo Dekoratyvinis Raganosio Raštinės Reikmenys Organizatorius Bin Amatų Ornamentu Gyvenimo Kambario Baldai

Nauja

€52.11

1. Aprašymas: Milestone Pilka Abstrakčiai Rhino Statula Saldainiai Talpinimo Dekoratyvinis Raganosio "Office" Raštinės Organizatorius Bin Househould Amatų Ornamentu Kambarį Baldai.

2. Medžiaga: Aplinkos apsaugos derva .

3. Spalva: Pilka .

4. Dydis(cm): Apie 20(Aukštis)*18( Plotis)*32( Ilgis).

5. N.W.: Apie 1.20 kg.

6. Gaminys: Rankų darbo iškirpti ir dažytos.

7. Naudojimas: Apdaila, meno kolekcijos, gimtadienis, dėkingi, dovanų, suvenyrų bei šventė ir kt.

8. Vieta Kilmės šalis: Kinija.

Nuotraukos, Nurodant:

Daugiau saugojimo organizatoriai dekoratyvinis, prašome !

Apie pakavimas:

Apsuptas polistireno ir burbuliukų maišelį viduje dėžutėje, kad yra įvyniojami su lipnia juosta.

Apie laivybos:

Jei turite kokių klausimų ir/ar paraiškų dėl laivybos ir/ar pristatymo šabloną, prašome maloniai susisiekite su mumis, be jokių nedvejodama.

Apie pakeisti ar grąžinti prekę:

Prašome patikrinti elementą kaip galima greičiau po to, kai gavo paketą.Jei prekė yra pažeista, praneškite mums ir siųsti nuotraukas per 48 valandas( nes jums užsiregistruoti imtuvas kopiją express).Mes pakeisime jums be nedvejodama.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome konsultuotis su mumis.

Kaip grąžinti prekę.Kaip žinome, yra vaizdo skirtumas skirtingų monitorių, todėl spalva punktas gal skiriasi šiek tiek.Ir taip pat, šviesos nukrypsta, kai, atsižvelgiant į nuotraukas, gal skiriasi spalva elementą.Taigi, mes turime atsisakyti priimti jūsų grąžinti prekę, jei rerurning priežastis yra dvi sąlygos, nurodytos aukščiau, arba vienas iš jų.

P. S.: Grįžtančių priežasties, kad mes nepriimame taip pat apima, kad prekė yra iš skirtingų lūkesčių vaizdą savo galvoje prieš jums gauti elementą.

Pastabos: Klausimai ne minėta, turi būti išspręsti taikiai per draugiškas derybas!Nesvarbu, kokius klausimus ar problemas, jūs susitiko iš anksto parduoti, pardavimo ar po pardavimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mūsų veiklos principas yra jums malonus apsipirkimas.

Kaip mes žinome, kad nėra nieko tobulo pasaulio.Šis bičiulių, nėra tobula, yra gal keli dalelę ir dėmės netolygi spalva plinta, bet tai tik efektingas rankų darbo amatų( Ypač tiems, vintage stilių) ir kiekvienas rankų darbo amatų, yra unikali pasaulyje.Bet esu tikras, kad tai bus puikus jūsų suvokti akis!

Žymos: makiažas, rūšiavimo lauke amatai, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, sculptur, didelis papuošalų laikymo dėžutė, laikymui raštinės reikmenys, pagrindinis kalėdų ornamentu saugojimo dėžutė, geometrinis metalinė dėžutė, organizatorius stovi gyvenamasis kambarys, lauke storag.

Specifikacija About
N.W. Apie 1.20 kg
Grotelės Kiekis 1
Funkcija Dekoravimas, Dovanos, Meno Kolekciją ir Suvenyrų ir pan.
Taikymo Pozicija Desktop
Paraiškos Vieta Namų, Biuro, Kavinė, Baras, Viešbutis, Parduotuvės Langą ir Restorane.
Produktas Biuro Organizatorius
Stilius Modernus
Medžiaga Derva
Tipas Dėklai & Dėžes
Apkrovos Apie 1Kg
Dydis About 32cm*18cm*20cm
Modelio Numeris ZH0827-F31
Pritaikyti Taip
Talpa Apie 1L
spalva Pilka
Formos Daugiakampio
Naudoti Įvairenybės
Prekės Pavadinimas ZHENGHAN
Technics Išraižytas

Parašyti atsiliepimą

Geometrinis Rhino Statula Saldainiai Talpinimo Dekoratyvinis Raganosio Raštinės Reikmenys Organizatorius Bin Amatų Ornamentu Gyvenimo Kambario Baldai

Geometrinis Rhino Statula Saldainiai Talpinimo Dekoratyvinis Raganosio Raštinės Reikmenys Organizatorius Bin Amatų Ornamentu Gyvenimo Kambario Baldai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti