Parduotuvė pagal Kategorijas

12v transporto priemonių START STOP mygtukas variklio starteris imobilizavimo su RFID Užrakinti automobilio užvedimo sistema autostart

Nauja

€16.44

Auto car START STOP Variklio sistema paspauskite mygtuką imobilizavimo sistema su "start-stop" mygtuką, automobilių signalizacijos nuotolinio variklio paleidimo mygtukas

Skelbimas:

1. Šis modelis yra darbo 12v mažos ir vidutinės klasės automobilius, tik tuo atveju, negali dirbti aukštos klasės automobilių iš JAV ir Europos .

2. Jei jūsų automobilis turi mikroschema, imobilaizeris, jums reikia nusipirkti apeiti arba naudoti kitas būdas išvengti chip imobilaizeris.

3 bagažo skyriaus atidarymo funkciją,prašome įtraukti relay jūsų automobilį.

Prieš montuojant vieną paleisti variklį, prašome įdiegti papildomą open relay (virš 40A ) Host-ON2 jei jūsų automobilis yra HID lempos.

produkto Aprašymas

1.variklio užvedimo mygtukas

2.nereikia naudoti originalus automobilio klavišą, kad paleisti variklį

3.suderinamumas su dabartine smart klavišus ir pradėti signalizacijos sistemos

4.gali būti naudojamas visų rūšių automobilių

5.lengva įdiegti ir nuimti

6.gali būti pritaikyti jūsų automobilio signalizacijos sistemos arba pke sistema

7.auto kontrolės ir atskaitos sistema be automobilio raktas

8.pradžia ir priežiūra, pradedant

9.patikrinkite, auto būklės, su ekrano funkcija

10.užtikrinti saugumą, be kita operacija vairuojant

11.apsaugoti rizikos, anti-praslydimo sistema

Q&A :

1.Kaip rasti ACC laido?

Prašome pertvarkyti 6P laidas, po to, kai jūs pasukite raktą į pirmą pavarą padėtis (galima klausytis muzikos ne šį kartą), išmatuoti linijos, kad turi elektros energijos dėl savo originalių automobilių yra ACC linija.

2. Jūsų 6p kabelį, bet mano originalus automobilis yra tik 5p.ką aš galiu padaryti ?

Jei jūsų originalaus automobilių yra 5P linija, teisę jungtis yra paprastai 1 elektros linija, 1 ACC linija, 2 linijų, ir 1 starto linijos.Jeigu tu negali atlikite šį veiksmą, tai reiškia, jūs turite neteisingo sumontavimo.pls pakartotinai tikrina jį dar kartą.ir pls prisiminti, 2 linijose, būtina atskirti, kuris yra ON1 linijos ir kuris yra ON2 linija.Jei du lines yra visada įkrauta laikas, paleisties, jums reikia sujungti du ANT linijos lygiagrečios.

3. Kaip pasakyti, vielos ON1 ir ON2?

Jei jums išbandyti šias dvi eilutes paleisties metu, vienas iš tų dviejų, kurie visada turi galia yra ON1 linija.Ir Jei kitas žmogus turi momentiniai energijos yra ON2 viela.

Žymos: automobilių keyless pradžia, mygtuką pradėti, start stop, bmw e60 pradėti, rfid žymė, pradėti, domofonas skaitytuvas, start stop signalas, automobilių rda, auto centras užraktas.

Specialios Funkcijos 12v automatinis paleidimas
Prekės Svoris 0.39
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas vienas start stop variklio mygtuką
Automobilio tipas 12v tik transporto priemonės

Parašyti atsiliepimą

12v transporto priemonių START STOP mygtukas variklio starteris imobilizavimo su RFID Užrakinti automobilio užvedimo sistema autostart

12v transporto priemonių START STOP mygtukas variklio starteris imobilizavimo su RFID Užrakinti automobilio užvedimo sistema autostart

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti