Parduotuvė pagal Kategorijas

Lauko Žvejybos Kuprinė Vieno Peties Žvejybos Reikmenys Maišelį Crossbody Krūtinės Maišelį Medžioklės, Žvejybos Molle Pečių Kuprinė

Nauja

€14.87

Vienas didelis pagrindinis skyrius su multi tarpsluoksnio ir dvi-bag, organizuoti savo daiktus tvarkingai.Platus diržas per petį yra patogūs nešioti, ir jūs galite prijungti bet kokį rūšių priedai su Molle sistema maišas.Labai patogu ir praktiška pakuotė lauko medžioklė, žvejyba, kempingas ir dviračių.

Savybės:

Didelis pagrindinis skyrius, organizuoti savo daiktus tvarkingai.

Dvi krepšiai priešais pagrindinį paketą su molle sistema, patogus tvirtinimas.

Paslėptas maišelis už vertybes.

Platus ir nuimamas peties dirželis yra patogus vežti.

Dėvėti, atsparus audinys yra trukusio mokymo, žvejyba, kempingas ir dviračių.

Specifikacija:

Medžiaga: Dėvėti, atsparus Nailonas

Spalva: ACU / Juoda / Chaki (Pasirinktinai)

Lytis: Unisex

Dydis: 30 * 22 * 16cm / 11.8 * 8.6 * 6.2 į

Pakuotės svoris: 600g / 1.3 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Lauko Krepšys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: žvejybos replės pesca, abu garcia krepšys, mini žvejybos reikmenys krepšys, kuprinė vieno peties, žvejybos metalo medžiagos, meilė pesca, didelis žvejybos reikmenys kuprinė, maišelis žuvims, išilginio drožimo spręsti kuprinė, vokietijos medalis.

Su Stovo arba Ne No
Medžiaga Nailonas
Naudoti Ritės
Prekės Pavadinimas LIXADA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Žvejybos Krepšys
Sluoksniai Vieno Sluoksnio

Parašyti atsiliepimą

Lauko Žvejybos Kuprinė Vieno Peties Žvejybos Reikmenys Maišelį Crossbody Krūtinės Maišelį Medžioklės, Žvejybos Molle Pečių Kuprinė

Lauko Žvejybos Kuprinė Vieno Peties Žvejybos Reikmenys Maišelį Crossbody Krūtinės Maišelį Medžioklės, Žvejybos Molle Pečių Kuprinė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti