Parduotuvė pagal Kategorijas

6G Netikrą Makšties Panty Realus Visą Silikono Kulkšnies ilgio Silikono Panty Crossdresser Transvestitas Dragqueen Transseksualų Cosplay

Nauja

€160.68

Gerbiamas Visų Draugas,

Žemiau produktai yra Didelių Specialiųjų Parduoti DABAR!Jei jums patinka tai, pls, kad ji dabar, tik laiko skatinimas!Labai jums ačiū, kad palaiko.

Bendras Ilgis 105CM Kulkšnies ilgio Silikono Panty Realus Visą Silikono Netikrą Makšties Panty Crossdresser Transseksualų Cosplay Transvestitas Dragqueen 6G Aukščiau vaizdo ekranas yra 1 Spalva-dramblio kaulo, balta spalva, pls maloniai prašome pažymėti!Dydis nuoroda, kurią pasiūlė pardavėjas: Labai elastinga medžiaga, gali išsitempti apie 200%!!

Tinka Liemens apimtis: 65-125CM

Tinkamas Klubų apimtis: 95-185CM

Tinkamas Aukštis: 185-230CM

Šis Silikono Panty kojų ilgis yra labai ilgas, todėl tinka labai aukštas asmuo.Su 6G Silikono Netikrą Makšties Juosmenėlės, jums iš karto išsiskirti ir būti skirtingos, todėl daug!

Nes 6G medžiaga yra skirtingos, todėl daug iš ankstesnių kitos Kartos, elastingi, galėtų ruožas apie 175%- 200%, todėl, jei norite, elastingesnė, Ne Naftos NAUJŲ ATNAUJINTI medžiaga, pls maloniai turi išbandyti šį Šeštosios Kartos Silikono juosmenėlės, jūs niekada apgailestauju su šio Fantastinio Aukščiausios Kokybės!

Šios serijos panty yra vienas L dydis-didesnio dydžio (Bendras ilgis:110CM) pasirinkimas, žiūrėkite žemiau nuorodą, jei norite didesnio dydžio: Pats dizainas, pačios medžiagos, pats bodyshape, tik skirtingo dydžio!!Galite pasirinkti vieną panty labiausiai sau tinkamą kūno dydį!Pls maloniai prašome pažymėti toliau iki priėmimo tvarka: 6G produkto svarbu, pardavimo taškas įvadas 1. 6G yra naujausias produktas iš mūsų bendrovė, naujausių technologijų inovacijas, naujausias žaliavų (medicininio silikono TPE be aliejaus), vėliau aukštesnės kokybės produktą, dizainas yra daugiau žmogiškas ir t.t... 2. Svarbiausias pokytis yra naujausias produktas vidaus dizainas (tankus embossment iškėlė taškų dizainas

siekiant pagerinti oro pralaidumas, šilumos išsklaidymo) 3. Šis silikono panty klubo buvo sutankinti tiek daug, jau geriau pakelti sėdmenis poveikį. 4. Naujausia žaliavos neparodo, neblunka, ir neskleidžia aliejus. 5. Geras prakaito malšinančių poveikį, vidaus dizainą, siekiant pagerinti oro cirkuliaciją. 6. Interjero tankus embossment iškėlė taškų dizainas daro panty stangresnė, kai dėvėti ant kūno, lengviau formuoti kūno ir nėra lengva nustumkite. 7. Žaliavos yra sausa ir patogi, lengva valyti po naudojimo. 8. Mes ir toliau atkreipti dėmesį į detales mūsų dizainas: Labai imituojamas žavinga bamba, Labai Imituoti žmogaus odos tekstūrą, Viliojanti seksualus persikų užpakalis, Labai imituoti moters makšties dizainas...ir t.t.Su visais privalumais minėta, 6G yra labiau tinkami poreikius Crossdressing klientams.Išsamesnė informacija apie gaminį, pls patikrinti žemiau esančią nuorodą realiu foto parodyti.Prekės Aprašymas: 1. Žaliava:, netoksiškas, bekvapis, minkštas, labai lankstus, sklandus, patogus ir odos draugiškas, ekologiškas, perdirbamas NAUJŲ ATNAUJINTI medicininio silikono TPE 2. Plačiai taikomas: Crossdresser (CD), ir Dirbantys (TG), Transvestitas (TV), " Drag-Queen (DQ), Transliacijos, Pramogų ir kt. 3. Gamyklos pardavimą tiesiogiai, be tarpininkų, greitą pristatymą ir kokybišką aptarnavimą požiūris 4. Spalvų pasirinkimas: Spalvų 1-6, daug pasirinkimo, Šviesesnės spalvos Tamsesnės spalvos

(Jei jums reikia individualų spalvos, prašome nedvejodami kreipkitės į pardavėją, mes galime pateikti individualų spalvos paslaugos.) 5. Jei jums reikia daugiau realus necenzūruotos nuotrauką, prašome kreiptis į pardavėją ar palikti pranešimą.Mes atsiųsime jums nuotraukų reikia per 24 valandas.A variantas: Su varpos vamzdžių ir makšties vamzdis B Variantas: Su varpos vamzdis, makšties vamzdžių ir gaktos plaukų Nutylėjimą yra ne išangę atidaryti, pls pasirinkti atidžiai išangę variantas, kai jums užsisakyti.Kaip prižiūrėti? 1. Prašome naudoti švarų vandenį arba šviesos muilas vanduo švarus. 2. Prieš jums nešioti jį, prašome naudoti kai kurių kūdikių miltelių, efektas bus geresnis, tai bus lengviau nešioti. 3. Po kiekvieno valymo, nenaudokite plaukų džiovintuvas, siekiant išvengti aukštos temperatūros žalos žaliavos produktas. 4. Po džiovinimo, į švarų maišelį, laikyti, ar laikyti jį minkšta šluoste/drabužių. 5. Venkite aštrių daiktų, kad nepažeistumėte produkto. 6. Šis produktas yra tik asmeniniam naudojimui, siekiant užtikrinti darbuotojų saugos ir sveikatos, prašome ne skolinti jį kitiems.

Dydis informaciją, kaip nurodyta toliau:

A" Juosmens apimtis: 65CM=25.60 colių

B" Klubo apskritimo ilgis: 95CM=37.40 colių

C", Šlaunies apimtis: 52CM=20.47 colių

D" Blauzdos perimetras : 21CM=8.27 colių

E" Kojų ilgis: 73CM=28.74 colių

F" Bendras ilgis: 105CM=41.34 colių

LABAI Elastingos medžiagos, tai Silikono Panty tinka daugumai žmonių.

Rusijos pirkėjas, pls palikti visas pavadinimas, adresas.

Brazilija pirkėjas, pls palikti CPF Numerį.

Šiltas patarimas: tiesą sakant, mūsų medžiaga yra labai lanksti ir gali išsitempti apie 175%-200%.Šie duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, be jokio tempimo.Prašome leisti 1-3cm vadovo klaida, ačiū už jūsų supratimą tiek daug iš anksto!!!

Jei nesate tikri dėl savo dydžio, maloniai prašome kreiptis į pardavėją.

Žemiau yra Spalva Kortelę 6G :

Šiltas patarimai: Nes 6G yra visiškai nauja patobulinta medžiaga, spalva skiriasi nuo kitos Kartos vaistų.Be to, dėl skirtingų fotoaparato pikselių, šaudymo šviesos, taip pat įvairių kompiuterio ar mobiliojo telefono ekraną, bus kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti, maloniai!

Specialaus dizaino 6G Produktas, svarbiausia duomenys rodo:

Žymos: azur lane, honkai 3 poveikis, ahri, kagaya, false makšties, panty makšties, demon slayer cosplays, džiudžiutsu kaisen, vyras netikras krūtis, krūties silicio.

Medžiaga Medicinos TPE Silikonas
Seksualinio Pobūdžio No
Kiekis 1 VNT
Drabužių Priežiūra Rankų Plauti Tik
Modelio Numeris BS66S
Plačiai Taikyti Už crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun
Elemento Tipas Krūties Forma
Nepadori Nuotrauka No
Svoris 3900-4100G
Dydis 6G Newest

Parašyti atsiliepimą

6G Netikrą Makšties Panty Realus Visą Silikono Kulkšnies ilgio Silikono Panty Crossdresser Transvestitas Dragqueen Transseksualų Cosplay

6G Netikrą Makšties Panty Realus Visą Silikono Kulkšnies ilgio Silikono Panty Crossdresser Transvestitas Dragqueen Transseksualų Cosplay

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti