Parduotuvė pagal Kategorijas

Akrilo Aišku, Šviesos Saber Vertikalios Sienos Mount Ekranas Stovo, Sieninis Laikiklis Lightsaber Ekrano Namų Puošybai Stovo

Nauja

€3.49

Savybės:

1.Lengva Montuoti: Tai lightsaber prie sienos tvirtinamas stovas buvo pasirinktinį dizainą nekilnojamojo užsakymą lightsaber hilts.Šios sienos stovas yra sustiprinta, kad atlaikytų svorį.

2.Aukščiausios kokybės Medžiagos: sienos stovas yra pagamintas iš akrilo.Ir stovo galite parodyti savo lightsaber be pastebėjo.

3.Vertikalus Stovas: Su lightsaber gali būti rodomas ant sienos vertikaliai, o ne ant stalo.Ne horizontaliai.

4.Kelių priežasčių: Gali būti naudojamas bet kurioje patalpoje, nuo žaidimų kambariai, miegamieji, gyvenamieji kambariai su tyrimais.

6.Lengva Imtis: Įdėti savo šviesos saber į peilio laikiklį ir paspauskite patarimas į tvirtinimo prie sienos įrašą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lightsaber Horizontalus Sieninis Stovas

Medžiaga: Akrilas

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 10*6.5 cm/3.94*2.56 į

Storis: apie 4mm/0.16 in

Svoris: apie 90g (pora)

Pakavimo sąrašas:

1 Pora Lightsaber Horizontalios Sienos Lentynos

2 * Varžtas

2 * Plėtimosi Vamzdelis

2 * Metalo Klipas

Pastabos:

Prašome pašalinti apsaugoti filmas prieš naudojimą!

Į lightsaber nėra įtrauktas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: monitoriaus laikiklis, baterija lemputė rgb, sklandžiai sūpynės, obi wan kenobi kardas, sr15, lazdas karo palikimas, nagų perdavimas, stiprintuvas ginklą, lazerio saber, Starcraft.

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Kita
Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris Stendas

Parašyti atsiliepimą

Akrilo Aišku, Šviesos Saber Vertikalios Sienos Mount Ekranas Stovo, Sieninis Laikiklis Lightsaber Ekrano Namų Puošybai Stovo

Akrilo Aišku, Šviesos Saber Vertikalios Sienos Mount Ekranas Stovo, Sieninis Laikiklis Lightsaber Ekrano Namų Puošybai Stovo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti