Parduotuvė pagal Kategorijas

200G Skaidraus Krištolo skaidrumo Epoksidinės Dervos Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai

Nauja

€7.65

Aprašymas:

1. Labai tinka priėmimo papuošalai, knotting, "PASIDARYK pats" žvejybos masalas, backsplash, pertvara nustatymas, mažos silikono formos, sumažinti, plastiko, popieriaus dengimas ir kt.

2. Tinka mažus papuošalai, karoliai, apyrankės, pakabučiai, apyrankės, žiedai ir kt.

Savybės:

1. Patobulintos formulės: Šis UV derva gali būti išgydoma pagal UV ar tiesioginių saulės spindulių per kelias minutes.Todėl prašome nelaikykite tiesioginiuose saulės spinduliuose, siekiant užkirsti kelią grūdinimas.

2. Aukštos kokybės: Crystal clear UV epoksidinės dervos su savaime išsilyginantis ir savarankiškai atlikti degazavimą savybių, gali išgydyti sklandžiai, švarus, blizgus apdaila.Anti-scratch, anti-stain ir geltonuoja pasipriešinimo.

3. Lengva naudoti; smailus antgalis yra patogus naudoti ir valdyti srautą derva.Tiesiog išspauskite ir įleisti derva su juo.

4. Multi-purpose: aišku, UV klijai gali būti naudojami liejimo ir dangų, tokių kaip papuošalai priėmimo, amatų dekoracijos, viską, daiktų, drabužių priedai, mesti figūrėlės ir padaryti derva, paveikslų ir pan.

5. Geriausia dovana: Ypatingą ir prasmingą dovaną šeimos nariams ir draugams.Yra daug džiaugsmo ir pasitenkinimo laukia iš projektavimas ir priėmimo dervos amatų.

Kietėjimo laikas:

UV-LED(6-9W):2-3 MINUTES

UVLAMP (36W": 2-4 MINUTES

SAULĖS(SAULĖTĄ DIENĄ):8-10 MINUTES

SAULĖS(CLOUDY):20-40 MIN

Visų dydžių būti antgaliai, lengva įdiegti

Specifikacija:

Medžiaga: akrilo dervos (ne epoksidinės dervos)

Tipas: kieto

Skysčio spalva: skaidri

Turinys: apie 200g

Savybės: super aišku, lengva defoam, geltonuoja atsparumas

Pakavimo Sąrašas:

1 x švarus Akrilo Dervos

Pastaba:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti šiek tiek tolerancijos, nes rankinis matavimas.

Žymos: 1 kg epoksidines dervos, epoksidinės dervos crystal clear didelis, mėlyna augalų, 5 kg epoksidines dervos, nagų perdavimas, aišku, klijai skystas, skysta epoksidinė derva crystal clear 5 kg, ab epoksidinių klijų, epoxi dervų rinkinys, ab " klijai.

Modelio Numeris Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

200G Skaidraus Krištolo skaidrumo Epoksidinės Dervos Klijai

200G Skaidraus Krištolo skaidrumo Epoksidinės Dervos Klijai "PASIDARYK pats" Papuošalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti