Parduotuvė pagal Kategorijas

Skaitmeninis LCD Maisto Zondas Orkaitės Termometras, Laikmatis, Temperatūros Jutiklis, Verdant, Kepant Mėsos Naujas 1pc Maisto Temperatūrą ir Kepimo GRILIS

Nauja

€3.94

Aprašymas :

Momentiniai Skaityti Skaitmeninis Termometras Su Zondu ir LAIKMATIS,Temperatūros Indikatorius ir Perspėjimas .Naudojamas:

Orkaitė / Mikrobangė / GRILIS / Rūkalius / Kepimo / Skrudinant / Cooking / Kepimui / Kepimo

Visų rūšių Mėsa, tokių kaip: Steikai / Jautienos / Kiaulienos / Lamb / Chicken / Turkey ir kt.

Visų rūšių Maisto produktų, tokių kaip: Tortas/ Saldainiai / Cukraus / Chocalate / Vanduo / Pienas ir pan.

SAVYBĖS:

1), Grilis/Kepimo Termometras Su Zondu

2), LCD Temperatūros Displėjus, C / F keitimas

3),Tikslinės Temperatūros Įspėjimo Parametrai

4), Galima Atskirai Naudoti Kaip Skaičiuoti AUKŠTYN/ŽEMYN Laikmatis

5),Staliniai ar Sieniniai prijungimo Parinktys(Su Magnetu Ant Nugaros)

6),Atsparūs Karščiui Diapazonas: 0C(32F) iki 250C (482F)

7),Įjungimo/IŠJUNGIMO Jungiklis

Neto Svoris: 0.076 kg

Matmuo L*W*H(cm): 8.3* 1.9* 8.3 (cm)

Zondo Ilgis: 19.3 cm , I matuoklis jutiklis linija

Įtraukta:

1x Termometras

Pastaba :

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus ryškumo ir kontrastingumo nustatymų spalva produktai gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi nuo mūsų nuotraukos ir tikrosios prekės gausite.Dėkojame už jūsų supratimą!!!

Pristatymas :

1. Mes apdoroti jūsų užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresą Paypal mokėjimo yra teisinga, mes tik laivas patvirtino, adresas, mokėjimo Paypal, jei adresas turi būti pakeista, prašome paliko įrašą dėl mokėjimo, ar el. pašto adresą iš anksto. (Importo muitai ir mokesčiai nėra įtraukti į šį pirkimą.Pirkėjas privalo prisiimti visą atsakomybę.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies muitinės.)

Pastaba :

1. Pristatymo Laikas yra maždaug 7 - 30 darbo dienų, dauguma JAV / JK / AS vietų.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

3. Dydis parodyti nuotraukoje, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti su vietos muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti.

Apmokėjimas :

1. Mes priimame Paypal mokėjimo tik.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI (Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą, kuri yra ne tai, ką norime matyti.)

Grąžinimo Politika:

Mes priimame grąžina per 30 dienų jūs esate gavo daiktą.

Mažai tikėtinu atveju, kad deklaracija prašymą, visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, visi originalioje pakuotėje, įskaitant ir vadovus, garantija formų, ir t.t.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal.

Atsiliepimai:

Mes paliks teigiamų atsiliepimų jums po jūsų mokėjimo ir tikimės, kad jūs padaryti tą patį su mumis.

Prašome naudoti Ebay Pranešimą, susisiekite su mumis Grąžinti arba Išsiųsti!

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš atostogas, bet neigiamų atsiliepimų ir suteiks mums galimybę išspręsti problemą.Palikti neigiamų atsiliepimų neturi padėti išspręsti bet kokią problemą.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir padės išspręsti jūsų problemą.

Žymos: ph jutiklis, zondas elektroninių kepimo termometras, virtuvės termometrai zondas, nuotolinio valdymo jutiklis termometras, virtuvės thermometr, orkaitės termometras, rūkalius termometras, meater, skaitmeninių elektroninių mėsos termometras, j. grilis termometras.

Termometras Naudoti Virtuvės Termometrai
Termometras Tipas Skaitmeninis
Produkto Tipas Termometrai
Medžiaga Metalo
Tipas Buitiniai Termometrai

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis LCD Maisto Zondas Orkaitės Termometras, Laikmatis, Temperatūros Jutiklis, Verdant, Kepant Mėsos Naujas 1pc Maisto Temperatūrą ir Kepimo GRILIS

Skaitmeninis LCD Maisto Zondas Orkaitės Termometras, Laikmatis, Temperatūros Jutiklis, Verdant, Kepant Mėsos Naujas 1pc Maisto Temperatūrą ir Kepimo GRILIS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti