Parduotuvė pagal Kategorijas

Delay Spray Vyrų Veiksminga Atidėti Ejakuliacija Ilgai Seksualinės Desensitizers Purškalas 10ml Vyrų Erekcija, varpos plėtros kremas

Nauja

€3.37

Atidėti Ejakuliacija Purškimo Vyrų Jokio Šalutinio Poveikio Vyrų Sexo Varpos Didinimo Viagra Purškimo už Vėlavimą Erekcijos Sekso Produktai

Natūralios augalų sudedamosios dalys: Macca, jazminas, santalas, simondsijų aliejus.

Neto: 10 ml

Naudojimo laikas:

-Nuvalykite jį kiekvieną rytą po to, kai jūs atsistoti,

-Nuvalykite jį prieš miegą naktį.

-Patrinti du kartus per dieną.

Instrukcijos:

Nuvalykite vištienos ir nusausinkite rankšluosčiu.

2 taikomos 5-10 lašų ant vištienos ir masažuokite švelniai, kol įsigeria.

3. Nenaudokite, jei yra įbrėžimai, bėrimų ar alergijos.

Savybės:

1 pridėti 2-4 cm varpos - labiausiai išsamią penisplus aliejus galima.Nepriklausomai nuo jūsų amžiaus ar rasės, jums gali užaugti iki keturių colių vos du mėnesius ir perimetro, vieno colio.

2 padidinti ištvermę ir libido - to padaryti savo nariams didesnis, metodų, naudojamų varpos naftos iš tikrųjų turi ir kitų teigiamų šalutinių poveikių, tokių kaip padidinti ištvermę sekso, padidėjęs lytinis potraukis, ir roko tvirtą erekciją.

3. Saugaus ir veiksmingo augimo - mūsų aliejus yra saugus ir nėra žinomas pavojus.Apribojimas yra tai, kad augimas yra negrįžtamas ir naudoti tik tai aliejus, jei norite didelius rezultatus.

Produktų Ekranas

DUK:

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

2. Mes teikiame pakeisti bet kurį pažeistų dalių tranzitu. (Nemokamas)

3.Nereikia atidaryti ginčų, kurie skauda, mano parduotuvėje.Susisiekite su manimi ir aš padėsiu jums išspręsti problemą.

4.Mes teikiame Didmeninės ir Lašas Laivybos.Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Nėra sąskaitos faktūros,žymekliai,prekės,skatinimo kortelės pakuotėje.

5.jei norite, daugiau, pigiau ir siųsti paketą GuangZhou Ar Tai Wan adresą.Prašome susisiekti su manimi.Aš galiu jums duoti ne mažiau kaip 10% nuolaida.

Žymos: peineili spray, didelis kremu, afrodisiacum, kremas peni, sekso žaislas, kremas xxl, vibrat, delay vyrams spray, varpos enlargment gelis, vyriškos lyties tabletes.

Specifikacijos 10 mL vyrų purškimo išoriniam naudojimui
Modelio Numeris lytis delay spray
Funkcija Vietiškai purškiami, sekso propagavimas
Elemento Tipas Tepalai
Dydis 10ml
Produkto Kategorija Delay spray / šlapiuose rankšluosčiu
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga natūralus augalų ekstraktas
Nepadori Nuotrauka No
Modelis Vyriški išorės spray
Funkcijų ir naudoja Išorės varpos purškimo seksui
Produkto pavadinimas Purškimo išoriniam naudojimui vyrams su Mikro Meilės
Medžiagų kokybė Schisandra chinensis, skiltelė, valgomieji hibiskai, cistanche deserticola, ir tt

Parašyti atsiliepimą

Delay Spray Vyrų Veiksminga Atidėti Ejakuliacija Ilgai Seksualinės Desensitizers Purškalas 10ml Vyrų Erekcija, varpos plėtros kremas

Delay Spray Vyrų Veiksminga Atidėti Ejakuliacija Ilgai Seksualinės Desensitizers Purškalas 10ml Vyrų Erekcija, varpos plėtros kremas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti