Parduotuvė pagal Kategorijas

Papildomą Storos Moterys, 2-IN-1 Kumštines Slidinėjimo Pirštines Vyrų Snieglenčių Sniego Žiemos Sporto Šiltas Vandeniui Vėjo Slidinėjimas Dirbtiniais Odos Plam

Nauja

€12.77

Pirštuotos Pirštinės, Kumštinės Pirštinės Pagrindinės Savybės:

Paprastai būna šiltesnis nei pirštines, nes pirštais sukurti daugiau šilumos, kai jie nėra atskirti vienas nuo kito audinio, nes jie yra su pirštinių.Jie ne tokie sumanumas, kaip pirštines, bet jie vis dar gali tarnauti jums gerai, kai esate ūkyje slidžių lazdos, drožyba žemyn kalno ant snieglentės ar antra, žygis į šaltas temperatūra.Skirtos kalnų slidinėjimas ir snieglenčių sportas, būti atsparus vandeniui, kvėpuojantis barjeras, siekiant išvengti drėgmės nuo sniego ir lietaus iš vis, tuo pačiu leidžiant vandens garai nuo prakaito pabėgti.Kliūtis yra forma membrana, kuri yra laminuotas audinys, įterpti, kad dedamas tarp išorinis apvalkalas ir izoliacija arba apvalkalu, kuris yra taikomas audinio.

Dydžių Lentelė

Dydžiai matuojami butas-nustatyti padėtį, rankiniai matavimo turės netikslumų, apie 2.0 cm/0.8 colių

Mikrofibros Sintetinių Izoliacijos

Pagrindinė nauda iš sintetinių izoliacija yra tas, kad ji atlieka, kai drėgmės, greitai džiūsta .Svoris (g kvadratinių metrų, kad izoliacija : 120g .

100% Atsparus Vandeniui

Skirtos kalnų slidinėjimas ir snieglenčių sportas, būti atsparus vandeniui, kvėpuojantis barjeras, siekiant išvengti drėgmės nuo sniego ir lietaus iš vis, tuo pačiu leidžiant vandens garai nuo prakaito pabėgti.Kliūtis yra forma membrana, kuri yra laminuotas audinys, įterpti, kad dedamas tarp išorinis apvalkalas ir izoliacija arba apvalkalu, kuris yra taikomas audinio.

Patarimas: Net pats brangiausias vandeniui pirštinės ir kumštinės pirštinės gali sušlapti, paprastai iš vidaus į išorę.Rūpintis, saugoti nuo sniego patekimo į vidų savo pirštuotas arba kumštines pirštines, ir taip pat pabandyti sumažinti prakaitavimą su jais.Jei jūsų rankos yra sausos, jie bus labiau tikėtina, kad likti šiltas.

Vilnos Antdėklai

Vilnos antdėklai ant Lauko VEKTORIAUS pirštinės jaučiasi labai jaukus ir šiltas jūsų rankose.Ne tik tai, pamušalas šiltas, jos yra pralaidžios orui, todėl, jei jums pradėti dirbti iki prakaito, vilnos mišinys bus viko toli bet drėgmės išlaikyti savo rankas patogiai .

Sintetinių Delnų

Sintetinių delnų užtikrina puikų sukibimą ir atsistoti trinčiai.Dilimui atsparus dėmės ant pirštų, knuckles ir delnų pagerinti trukme veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas ir snieglenčių sportas.

Ilgai Pirštinė Rankogaliai

Ilgai pirštinė rankogaliai išplėsti per rankovėmis, jūsų striukė ir juokai uždarytas išlaikyti sniego ir šalto oro iš vis.Riešo cinches aptemptas pirštinės ar pirštinės prie riešų patogiai, saugiai tilptų į savo rankas.

Velcro Riešo Reguliavimas

Velcro riešo padarinių, todėl jūs galite pasiekti puikiai tinka kartu su rca uždarymo išlaikyti šalčio ir sniego out.dizainas riešo pavadėlio yra ne tik yra išimami, ir jie ne gauti į kelią .

Ani-lost

Apsaugokite savo pirštuotas arba kumštines pirštines, kad jūsų riešų, todėl jums nereikės mėtyti vienas iš keltuvas savo kelią iki kalnų.

Spalva Rodyti

Vitrina

Skirtas Naudoti

Dėl sniego atspindėti saulės spinduliai yra stiprūs plius šaltas vėjas skatino akis.Mes siūlome jums pasirinkti saugumo profesionalių slidinėjimo akiniai, o prekės ženklo "VECTOR" yra geriausias jūsų pasirinkimas.VEKTORIAUS slidinėjimo akiniai yra labiau tiks veido ir kelią į vėjo.Objektyvas pagamintas iš importuotų anti-rūko lęšiai ir jo dangos atsparios ir gydomi įbrėžimams atsparus paviršius poveikio ir dilimui galimybes. 100% UV, atliko labai gerą akių apsaugą .

Kaip išlaikyti geriausius savo geriausius

Mūsų naujas akiniai ateina su maišelis, valymo ir saugojimo .Naudojant jį bus lengviau išlaikyti neprilygstamu optika Marasnow lęšius .Plauti bage reguliariai .

Mūsų Lęšiai

Visų VEKTORIŲ akiniai jau praėjo anti-rūko technologijos gydymo standartus, todėl visi jie yra anti-rūko,Kai valymo viduje veidą, objektyvas ,specialių atsargumo priemonių turi būti imtasi siekiant išvengti braižymo .Naudokite tik švelnų muilą ir vandenį ; niekada nenaudokite valymo sprendimus, skirtus lęšius , rėmelių ir lęšių , Nereikia ištrink objektyvas , leiskite jiems išdžiūti savaime , tada naudokite akiniai maišelį arba minkštu medvilniniu audiniu ištrink objektyvo ir dab, kad drėgmės perteklius , Trina gali scrach objektyvą , Kai valymo viduje veidą, objektyvas , specialių atsargumo priemonių turi būti imtasi siekiant išvengti braižymo .

Apie VEKTORIUS@ OEM

* Columbia&Reima interneto Tiekėjas * 18 liesos gamybos linijos * 20+ metų Patirtis Mes siūlome konkurencingas didmenines kainas ir paslaugas, įskaitant drop laivyba ir pan.Jauskitės laisvai SUSISIEKTI su mumis, jei norite tapti mūsų licencijuota REGIONINIU ATSTOVU.Priešingu atveju, prašome palikti gerą prekę su nuotraukomis ar vaizdo įrašai apie produktą bendrinamas Tavo-diena.lt, savo socialinės žiniasklaidos arba jūsų vietos forumai!Atsiųskite mums nuorodą savo postą, ar vaizdo, ir jūs gausite$2 KUPONU iš jav.

Žymos: arborea būgnas, pro slidinėjimas, pirštinė sniegas, slidinėjimo sniegas, guolių kfl, atsparus vandeniui žiemą šilti darbo drabužiai vyrams, slidinėjimo pirštinės, automobilių sniegas, sport odinės žieminės kumštinės pirštinės, šalmas snieglenčių.

Medžiaga Poliesteris
Pirštinės Pavadėlio Taip
Tipo Hidroizoliacijos TPU 0,2 mm vandeniui kvėpuojantis sluoksnis
Lytis Vyrų , Moterų
Modelio Numeris ACC30061
Geriausia Naudoti Kalnų Slidinėjimas, Snieglenčių Sportas
Pamušalas Audinys Poliesteris
Svoris Izoliacija 120g
Palmių Medžiagos PU
Atsparus vandeniui Taip
Izoliacija 100% sintetinių pluoštų

Parašyti atsiliepimą

Papildomą Storos Moterys, 2-IN-1 Kumštines Slidinėjimo Pirštines Vyrų Snieglenčių Sniego Žiemos Sporto Šiltas Vandeniui Vėjo Slidinėjimas Dirbtiniais Odos Plam

Papildomą Storos Moterys, 2-IN-1 Kumštines Slidinėjimo Pirštines Vyrų Snieglenčių Sniego Žiemos Sporto Šiltas Vandeniui Vėjo Slidinėjimas Dirbtiniais Odos Plam

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti